slm arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim en son uptade gelmeden önce dfgt direksiyon üzerinde yapılan tcs,4x4 gibi ayarları yapamaz oldum yarış esnasında ayarlamak için basıyorum fakat silik gibi gösteriyo tuşlar hükmetmiyo ne olabilir veya bu sorunu yaşayan başka arkadallarda varmı?
TCS ve ASM güncellemeden sonra değiştirilemiyor yarıştan önce ayarlamak gerek, 4X4 ayarı değiştirilebilir ama arabada o parçanın olması gerek
tamamen saçmalık yav kardeşim biz bunu niye aldıkki bu ayarları direksiyon üzerinden yapalım neyse yardımlaın için teşekkürler kazuyu arıyım bugün yeni uptade çıkartsın düzletsin bari ulen kazu ulen kazu:)
Evet tam ben de konu açacaktım.Güncelleme ile birlikte kaş yapayım derken göz çıkardılar.Normalde DFGT ile online da haksızlık yapılabildiğini biliyoruz ama güncelleme ile bu ayarları tamamen deaktive etmek nedir yahu?Birçok insan aynı sorundan şikayetçi heryerde konular açılmış bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme