Şimdi Ara

Driver iso dosyası-Toplu kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebooku aldığımda bütün driverları içinde bulunduran ve autorun ile başlatıldığında istenilen bütün driverleri tek tek kuran cd vardı içinde.
    Bende gayet güzel bi şekilde burdan kuruyordum ta ki dvdrom um bozulana kadar.

iso dosya olarak yedekledim cdyi ultraiso gibi programlarla açıyorum yine aynı şekilde seçiyorum istediğim driverları ilkini kuruyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor buraya kadar herşey tamam. ama bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar o driver kurma autorun'unu başlatmıyor kendi kendine. Benim tıklayıp başlatmam gerekiyor bu sefer de önceki kurduklarımı görmüyor.

Acaba bunu usb ile boot ederek vs nasıl çözüm üretebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Arkadaşlar notebooku aldığımda bütün driverları içinde bulunduran ve autorun ile başlatıldığında istenilen bütün driverleri tek tek kuran cd vardı içinde.
    Bende gayet güzel bi şekilde burdan kuruyordum ta ki dvdrom um bozulana kadar.

iso dosya olarak yedekledim cdyi ultraiso gibi programlarla açıyorum yine aynı şekilde seçiyorum istediğim driverları ilkini kuruyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor buraya kadar herşey tamam. ama bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar o driver kurma autorun'unu başlatmıyor kendi kendine. Benim tıklayıp başlatmam gerekiyor bu sefer de önceki kurduklarımı görmüyor.

Acaba bunu usb ile boot ederek vs nasıl çözüm üretebilirim?

Hocam yeniden başlatırken sormuyor mu reboot? Diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 İSO Dosyası İndirme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.