Şimdi Ara

Driver Booster 8 PRO (Ortak Aranıyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Driver Booster 8 Pro yazılımı için toplam 1 veya 2 kişilik ortak arıyorum.

Fiyatı 23 Dolar olan bu yazılımı, 2 kişi satın alır isek; 11.5 Dolar - 3 kişi alırsak; 7.5 Dolara denk gelmektedir. Senelik fiyatı çok iyi ve orijinal yazılım kullanmak isteyen olur ise konuya ya da ÖM gönderebilirler.

Resmi satış sayfası:

https://www.iobit.com/en/driver-booster-pro.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 17 Mayıs 2021; 11:7:46 >

• O kadar da iyi bir yazılım değil

• Bunu ve ASC 'ı dönem dönem ücetsiz olarak veriyorlardı diye hatırlıyorum

• Geçen seneden itibaren kullanıyorum, bilgisayarımdaki yazılımlarını (buna donanım sürücüleri de dahil) otomatik şekilde güncelliyor. Hakkını veren bir yazılım, isteyen olursa ortak olabiliriz, yoksa yalnız alacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Geçen seneden itibaren kullanıyorum, bilgisayarımdaki yazılımlarını (buna donanım sürücüleri de dahil) otomatik şekilde güncelliyor. Hakkını veren bir yazılım, isteyen olursa ortak olabiliriz, yoksa yalnız alacağım :)

Sürekli donanım yazılımı güncellemek iyi birşey değil . Stabil sürücüleri bulup onları kullanmak daha akıllıca olur . Ekran kartı sürücüleri dahil . Bu tür progranlar çıkan son yazılımları direk yüklüyor yeterli düzeyde test edilmeden yüklenen sürücüler bilgisayarda farklı sorunlar ve yavaşlama yaratabiliyor. Demem oki manuel olarak ihtiyaç duyduğunuz da kendiniz indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten beles kod verilmedi mi geçen aylarda hala o koddan pro kullaniyorum

• Ben buna para vererek aldım bir kere. Tavsiyem almayın. Gösterdiği driverların yarısıda fake ayrıca. Sistem yeniyse zaten almayında. Çok eski sistemler için belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trışka sıcak fırsat konusu vol 1568

Konu kilit üye ban ..

• Ücretsiz Snappy Driver varken buna gerek varmı ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.