Merhaba, Driver Booster 8 Pro yazılımı için toplam 1 veya 2 kişilik ortak arıyorum. Fiyatı 23 Dolar olan bu yazılımı, 2 kişi satın alır isek; 11.5 Dolar - 3 kişi alırsak; 7.5 Dolara denk gelmektedir. Senelik fiyatı çok iyi ve orijinal yazılım kullanmak isteyen olur ise konuya ya da ÖM gönderebilirler. Resmi satış sayfası: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 17 Mayıs 2021; 11:7:46 > |
Driver Booster 8 PRO (Ortak Aranıyor)

-
-
O kadar da iyi bir yazılım değil
-
Bunu ve ASC 'ı dönem dönem ücetsiz olarak veriyorlardı diye hatırlıyorum
-
Geçen seneden itibaren kullanıyorum, bilgisayarımdaki yazılımlarını (buna donanım sürücüleri de dahil) otomatik şekilde güncelliyor. Hakkını veren bir yazılım, isteyen olursa ortak olabiliriz, yoksa yalnız alacağım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: johonwayniGeçen seneden itibaren kullanıyorum, bilgisayarımdaki yazılımlarını (buna donanım sürücüleri de dahil) otomatik şekilde güncelliyor. Hakkını veren bir yazılım, isteyen olursa ortak olabiliriz, yoksa yalnız alacağım :)
Sürekli donanım yazılımı güncellemek iyi birşey değil . Stabil sürücüleri bulup onları kullanmak daha akıllıca olur . Ekran kartı sürücüleri dahil . Bu tür progranlar çıkan son yazılımları direk yüklüyor yeterli düzeyde test edilmeden yüklenen sürücüler bilgisayarda farklı sorunlar ve yavaşlama yaratabiliyor. Demem oki manuel olarak ihtiyaç duyduğunuz da kendiniz indirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten beles kod verilmedi mi geçen aylarda hala o koddan pro kullaniyorum
Ben buna para vererek aldım bir kere. Tavsiyem almayın. Gösterdiği driverların yarısıda fake ayrıca. Sistem yeniyse zaten almayında. Çok eski sistemler için belki.
Trışka sıcak fırsat konusu vol 1568
Konu kilit üye ban ..
Ücretsiz Snappy Driver varken buna gerek varmı ki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X