Şimdi Ara

Driver

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler ben driverı aldım. eski bi oyundur. sevdiğim için aldım oynim diye ama sorun çıktı.

cr ack istiyo yapıncada böyle bir hata veriyor açılırken.

http://img125.imageshack.us/img125/6549/adszaq4.jpg

nasıl açabilirim oyunu ?

• yokmu beyler driverdan anlayan?
  • dostum işletim sistemin xp ise oyle oluyor degil 98 se bilemiyecem bendede cd vardı xp oynatmıyo dıye kırmıstım yamasını felan aradım bulamadım 2 gun once bi forum sitesinden indirdim xp de oynuyo bu seferde yapan kişi sure kısıtlaması koymus boonty driver diye ismide degişmiş bi arat istersen
  • driver 1 az oynamadım playstation da.Özellikle san fransisco görevleri harika idi.Hey gidi hey ne günlerdi onlar

senin sorununa gelince xp ile bir uyumsuzluğu olabilir diyorum.
  • kardeş ben daha 2 ay once bitirdim eheheheh
    bak şimdiwww.gamecopyworld.com a gir ara driver 1 i seni başka bi siyah sayfaya yonlendirecek ordan indir crack i ve kopyala xpde oyna sonra
  • Xp ile uyumlu ben az oynamadım bu oyunu
    Sorun sende büyük ihtimal Explorer.exe den kaynaklanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 454furkan

kardeş ben daha 2 ay once bitirdim eheheheh
    bak şimdiwww.gamecopyworld.com a gir ara driver 1 i seni başka bi siyah sayfaya yonlendirecek ordan indir crack i ve kopyala xpde oyna sonra

tam link verirsen çok mutlu olurum :) bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    5 ay önce açıldı
    Bluetooth driver
    5 ay önce açıldı
    QUAKE driver
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden almıştım 98de çalışıyor ancak xp çalışmıyor. Demek ki crack yapmak gerekiyormuş.
    Ben de bir ara crack indirip oynarım artık.
  • ya bu oyunu bende çok seviyorum.. elinde download linki olan varsa ve benimle paylaşırsa şu mübarek günde çok güzel sevaba girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: 454furkan

kardeş ben daha 2 ay once bitirdim eheheheh

eyvallah sağolasın da ben de ps ve driver 1 hala duruyor zaten istediğim zaman oynarım
    ben onu steering wheel la bitirmiştim.
    Üstelik oyndığım driver 1 italyanca idi.Görevlere başlamadan önce evin içindeki anahtar tuvalet yatak ve video kaset görüntüsünü hala unutamam.Göreve başlamak için anahtarları seçiyodun oyunu kaydetmek için de video kaseti.Hayatım da oyunlarda gördüğüm en orjinal menülerden biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 22 Ekim 2006; 17:38:27 >

• evet oyunu buldum ve oynayama başladım.. gerçekten harika.. zamanın oyunlarına taç çıkartır bence.. eski ama karizma ve bir o kadar da zor bi oyun.. tavsiye edeceğim en iyi arabalı oyunlardan birisidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

evet oyunu buldum ve oynayama başladım.. gerçekten harika.. zamanın oyunlarına taç çıkartır bence.. eski ama karizma ve bir o kadar da zor bi oyun.. tavsiye edeceğim en iyi arabalı oyunlardan birisidir

kesinlikle

driver 2 de fena değildi hani.O oyundaki kahramanımız da Tanner dı.Ancak ben hiçbir zaman driver 1 deki tadı alamamıştım
  • ha bir de driver 1 de görevlere başlamadan önce ehliyet alma aksiyonları harika idi.Yani slalom falan yapmak gerekiyordu.
  • vay be biraz mostaljimidir nedir o oldu galiba :))) hepinizin bayramı mübarek olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

vay be biraz mostaljimidir nedir o oldu galiba :))) hepinizin bayramı mübarek olsun.

sağol seninde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

ha bir de driver 1 de görevlere başlamadan önce ehliyet alma aksiyonları harika idi.Yani slalom falan yapmak gerekiyordu.

evet o görevi yapana kadar iflahım kesildi. aksilik ilk görev de o Allah'tan oyunun bi kısmında nasıl yapılacağını gösteren video vardı ordan kopya çektim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

ha bir de driver 1 de görevlere başlamadan önce ehliyet alma aksiyonları harika idi.Yani slalom falan yapmak gerekiyordu.

evet o görevi yapana kadar iflahım kesildi. aksilik ilk görev de o Allah'tan oyunun bi kısmında nasıl yapılacağını gösteren video vardı ordan kopya çektim

ben psx de bitirememiştim onu dogal olarak oynıyamadık sıkıldım bıraktım zaten

• quote:

evet o aksiyonu gerçekleştirmeden önce kendisi nasıl yapılacağını gösteriyordu.

ama oyunun cd kapağında ki laf bir kere oyunun kalitesini ortaya koyuyordu.''YOU ARE THE WHEELMAN'' yazıyordu kapakta.

• Hakikaten muhteşem bir oyundun driver, XP'ye geçtiğimden beri oynayamamıştım çünkü çalıştırmadığı gibi hiç bir yerde yamasına da oluşamadım.

Gerçekten yamasını kurup çalıştırahn var mı aranızda, yoksa sadece geyik mi bu.

Çünkü sözkonusu siteye girdiğim halde hiç bir şekilde bulamadım, tam bir link atan arkadaş olursa sevinirim, ben de nasipleneyim bu eski arkadaşımdan, nolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 6 Kasım 2006; 17:38:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.