Şimdi Ara

DriveClub Büyük İhtimal Şubat Ayı Cıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seferki çıkış tarihi gerçekten çok iddialı. Dünyaca ünlü video oyun satış sitesi Shopto DriveClub'ın çıkış tarihini sitesinde 28 Şubat olarak gösterdi. Bu tarihi Shopto'nun tahmini olarak düşünebilirsiniz ama işler bundan daha derin olabilir. Çünkü Shopto müşterilerine oyunun 28 Şubat'ta ellerine geçeceğinin garantisini veriyor.
    Bu kadar iddialı olan Shopta bununla da yetinmiyor. Shopto eğer 28 Şubat'ta oyun elinize geçmezse size oyunun parasının yanında artı 5 sterlin telafi ücreti ödeyeceğinin garantisini veriyor.
    Her ne kadar Sony cephesinden çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de bütün oklar 28 Şubat tarihini gösteriyor.

.Alintidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle de bi' şey var;http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DriveClub_ve_The_Order_Cikis_Donemleri_Aciklandi-49159.htm

Açıklamalar ışığında Şubat değil Mart-Nisan bile zor gibi duruyor ama umarım Şubat doğru olur...
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    İnşallah Şubat çıkar.Shopto Garanti verdiğine göre Geç cikmayacak gibi geliyor.Ama yinede bu haberi paylaştığınız için Teşekkürler.

• Acelemiz yok sonuçta bir efsane doğuyor Sony kusursuzu sever
  • ShopTo satış olsun diye vermiş tarihler UC4 de mayısta çıkıyor onlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

ShopTo satış olsun diye vermiş tarihler UC4 de mayısta çıkıyor onlara göre.

Katılıyorum.

Drive Club pek efsane olacak gibi durmuyor be
  • Hakikaten Şubatta çıkıyormuş vallahi . ALLAH tan mart değil yoksa ne olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Ocak 2014; 1:02:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun hazirana ertelendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRIVE CLUB Tahmini Çıkış Tarihleri

Shopto 28 MART
    Play-asia 22 ŞUBAT
    Mariio128 25 MART
    Amazon 1 NİSAN
    Gamestop 4 NİSAN

• Ya bu drive Club'ıun ne artısı var anlamıyorum? Normal yarış oyunundan farklı olarak beni çekecek neyi var bunun?
  • Sefuq S kullanıcısına yanıt
    Türkçe olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefuq

Ya bu drive Club'ıun ne artısı var anlamıyorum? Normal yarış oyunundan farklı olarak beni çekecek neyi var bunun?

TEK araba yarışı olması bile dikkat çekici şu aşamada (sim-arcade karışımı)
  • Amazon'da 1 nisan olarak görünüyor. Umarım Şubat veya Martta çıkar
  • Çok merak ediyorum gerçektende sony'e güveniyorum
  • Oyun PS Exclusive'mi ?

Xbox'da da Forza Horizon var onun gibi birsey sanirim

• Tüh tamda nfs rivals almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Oyun PS Exclusive'mi ?

Xbox'da da Forza Horizon var onun gibi birsey sanirim

evet
  • Bu oyunun PSN'e verileceği açıklanmıştı değil mi? Peki satılacak mı önce? Nasıl olacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Bu seferki çıkış tarihi gerçekten çok iddialı. Dünyaca ünlü video oyun satış sitesi Shopto DriveClub'ın çıkış tarihini sitesinde 28 Şubat olarak gösterdi. Bu tarihi Shopto'nun tahmini olarak düşünebilirsiniz ama işler bundan daha derin olabilir. Çünkü Shopto müşterilerine oyunun 28 Şubat'ta ellerine geçeceğinin garantisini veriyor.
    Bu kadar iddialı olan Shopta bununla da yetinmiyor. Shopto eğer 28 Şubat'ta oyun elinize geçmezse size oyunun parasının yanında artı 5 sterlin telafi ücreti ödeyeceğinin garantisini veriyor.
    Her ne kadar Sony cephesinden çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de bütün oklar 28 Şubat tarihini gösteriyor.

.Alintidir.

Benzer bir durum Uncharted 4 için yapılmıştı. Ön sipariş almak için böyle yapıyorlar. İhtimal vermiyorum bu ayın sonunda çıkacak olmasına.

• Araba yarışı oyunu Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur. Sanki senaryo mu var. Project car kadar hiç heyecanlandırmıyor bu oyun beni maalesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.