Şimdi Ara

DRIV3R İStanbul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bakadım kusura bakmayın belki vardır ama yinede yazayım ben DRIV3R nin İstanbul yamasını nereden bulucam?

• onun için özel bi yama yok oyunun içinde istanbul bölümleri zaten mevcut,ama ben ilerlemeden oynamak istiyorum dersen full save game ini ara...
  • www.dlh.net buradan bakabilirsin save gamelere
  • bence de save game leri indir. çünkü oyunun sonu istanbulda geçiyo. sende oraya gelene kadar aradan günler hatta haftalar geçer. oyunu tekrar tekrar oynamaktan sıkılıp benim gibi silmekte isteyebilirsin. çok zor sürüşü var araçların, diğerlerini kovalayamıyorsun yolda spin atmaktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchowaLie

bence de save game leri indir. çünkü oyunun sonu istanbulda geçiyo. sende oraya gelene kadar aradan günler hatta haftalar geçer. oyunu tekrar tekrar oynamaktan sıkılıp benim gibi silmekte isteyebilirsin. çok zor sürüşü var araçların, diğerlerini kovalayamıyorsun yolda spin atmaktan.

evet ilk başta araba kontrolleri zor gelebilir ama alışınca güzel hele bi de direksiyonla ayrı bir güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 10 Ağustos 2006; 8:59:19 >
  • HİÇ GÜZEL OYUN DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

evet ilk başta araba kontrolleri zor gelebilir ama alışınca güzel hele bi de direksiyonla ayrı bir güzel oluyor

aynen katılıyorum ama istanbulda bu kadar gıcık ara sokaklar olduğunu bilmiyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silindi.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de istanbul'u çok kötü yapmışlar bi kaç kişi gelip istanbul nasıl bir yer baksalardı hiç fena olmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.