Şimdi Ara

Driclor mucize deodorant. Terlemeye kesin çözüm. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0a indirdiği doğru çok etkili ama kutu tasarımı tam bir kanser

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bu soruya en garanti cevabı ben veririm. alalı 5 gün oldu 5 gündür kullanıyorum. çok fazla terleme sorunu olan biirydim özellikle yüzüm çok terliyordu. artık kavurucu öğlen sıcağında kupkuruyum valla mucize gibi bişe. ben yüzüme de sürdüm ama yüze sürülmesini önermiyorum yüzüm kupkuru oldu bide yüze sürünce acayip yakıyor dayanamıyosun. ve yara olan yere kesinlikle değdirme varya dünyanın en pis acısı olabilir acayip yakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

sanırım bu soruya en garanti cevabı ben veririm. alalı 5 gün oldu 5 gündür kullanıyorum. çok fazla terleme sorunu olan biirydim özellikle yüzüm çok terliyordu. artık kavurucu öğlen sıcağında kupkuruyum valla mucize gibi bişe. ben yüzüme de sürdüm ama yüze sürülmesini önermiyorum yüzüm kupkuru oldu bide yüze sürünce acayip yakıyor dayanamıyosun. ve yara olan yere kesinlikle değdirme varya dünyanın en pis acısı olabilir acayip yakıyo
    Valla hocam yüze sürmek sakıncalıdır ya.Yoksa benim yüzüm de çok terliyor.Peçete taşıyorum cepte mecbur.Yüzü de tıkadık mı nereden çıkacak bu ter.Yeni traş edilmiş koltukaltına sürmeyin diyor zaten.Çok fena yakar.
  • Yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim. Her yaz başlangıcında alırım bitene kadar kullanırım mükemmel bişey.

30TLye koca yazı koltuk altınızda ter olmadan geçiriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Malesef ben de bir yıldır alışamadım hocam.

• Yaz bitti , terlemeler sona eriyor.Artık 1 buçuk aydır kullandığım driclorla ilgili yorumlarımı yapayım.

İlk kullanmadan itibaren etkisini gördüm.Koltukaltı terlememi ilk kullanımda %80 oranında azalttı.Yine ilk kullanımda çok kaşındırdı.

İkinci uygulamayı 2 gün sonra yaptım.Üçüncü uygulamayı ondan 3gün sonra.Sonraki uygulamalarda arayı biraz daha açtım.1 haftadan fazla ara verirseniz terleme yavaştan başlıyor sanki.Onu hissettim.Ama kesinlikle eskisi gibi değil.Hafif nemlenme gibi.Nemlenmeye başladığı dönem bir kere daha uygularsınız 1 hafta daha götürür size.

Evet koltukaltında zerre ter olmuyor.Tshirtte vs ter görmüyorsunuz.Amaaaa.Kocaman bir ama diyorum burada.Evde bile biraz koşturayım iş yapayım yüzüm İsmail Türüt gibi terliyor.Öyle böyle değil.Bi kargo paketleyip yollayacaktım gecen gün.Alnımdan nasıl ter damlaları düşüyor yere anlatamam.Tshirtte mesela gögüs altlarımın ıslandığını hiç görmemiştim.Bu vesileyle onu da görmüş oldum.Koltukaltından atılamayan ter vücudun diğer yerlerine hücum ediyor.Sırtım da fena terliyor.Ama koltuktaltım terlemiyor Yani iki ucu boklu değnek.Bu yüzümün sırtımın terlemesi olayı iş yaptığım efor sarfettiğim zamanlar oldu.Özellikle dışarda hafif bir esinti varsa yürüyerek biryere gidiyorsam bu sıcaklarda yüzüm de o kadar terlemiyor.Yani dricloru kullanmadığım zamanlardaki kadar terliyor.Ama efor sarfedersem yüzden fena ter atıyorum.

Sonuç olarak dışarı çıkarken koltukaltı teri istemiyorsanız öneririm.O çirkin görüntüyü yaşatmıyor size.Sırt terlemesi çirkin bir görüntü değil bana göre.Yüzünüz de terlerse bi peçeteye bakar.Ama koltuktaltı öyle değil işte.O yüzden avantajının dezavantajından fazla olduğunu düşünüyorum ve geçer not veriyorum

• Hazır yaz gelmişken bi up çekeyim konuya.Bu hafta tekrar kullanmaya başlayacağım.Geçen sene aldığım ürün daha bitmedi.Bayramda koltukaltımız kuru olsun
  • ilginc. öğrenmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Hazır yaz gelmişken bi up çekeyim konuya.Bu hafta tekrar kullanmaya başlayacağım.Geçen sene aldığım ürün daha bitmedi.Bayramda koltukaltımız kuru olsun
    Kac para hocam bu meret

• yüz terlemesi için işe yarıyor mu driclor ?
  • Hocam yüzüme sürdüm demişsin 1 yıl önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hocam yüzüme sürdüm demişsin 1 yıl önce
    bi kaç defa kullandım ama tedirgin oldum yüzümde kızarıklık kuruluk falan yapmaya başladı. sonra bıraktm kullanmayı. acaba kullanıp faydasını gören var mı bunu merak ettim
  • En iyisi yaz bitene kadar evde oturmak. Yazdan nefret ediyorum öyle böyle değil hem de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mücize

• Ya deodorantlar zararlı aslında. Ve hayvan deneyi yapmayan firmaların uygun fiyatlı ve güzel kokulu bir deodorantını bulamadım.

Sonuç olarak arada ıslak mendille silerek idare etmeye çalışıyorum.
  • Zarari var demisler. Alimunyum vs mi ne varmis. Yoksa ter basimizin belasi.

• Mucize de değil balonda değil evet işe yarıyor ama yan etkisini görmedim diyen insanla karşılaşmadım.kanser riskini arttırmayacağının da garantisi yok

• Bu dricloru icat edenden Allah razı olsun, Benim için elektriğin icadından daha önemlidir...

Yazı boşver kışın kar yağarken bile deli gibi terleyen bir insanım, askerliği erzurumda yaptım -30 derece soğukta bile koltuk altım daima ıslaktı..

Yazın günde 3-4 duş aldığım olur ama 2 dakika sonra koltuk altı musluk gibi yine terler,

Ne zaman gömlek giysem rezil olurdum..
    Stess altındayken ya da kapalı mekana girdiğim anda musluk açılmış gibi ter boşanır benden.

Yeni işim ofis ortamı ve gömlek artık mecburi olunca araştırmaya başladım internetten keşfettim bu mucizeyi 2 gündür bu dricloru kullanıyorum daha ilk günden itibaren terleme sıfır oldu, gömleğin üstünde ceket olduğu halde terleme yok normalde ceket bile ıslanmış olması lazımdı şu an...

Bu zamana kadar çevremde, ailemde, iş ortamlarımda driclordan haberi olup da bana söylemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin... Yıllarca ne rezillikler çektim bu bela yüzünden...

Alüminyum var zararlı falan demişler, kanser bile olmaya razıyım yeter ki koltukaltım terlemesin...

Ohh bee dünya varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Bu dricloru icat edenden Allah razı olsun, Benim için elektriğin icadından daha önemlidir...

Yazı boşver kışın kar yağarken bile deli gibi terleyen bir insanım, askerliği erzurumda yaptım -30 derece soğukta bile koltuk altım daima ıslaktı..

Yazın günde 3-4 duş aldığım olur ama 2 dakika sonra koltuk altı musluk gibi yine terler,

Ne zaman gömlek giysem rezil olurdum..
    Stess altındayken ya da kapalı mekana girdiğim anda musluk açılmış gibi ter boşanır benden.

Yeni işim ofis ortamı ve gömlek artık mecburi olunca araştırmaya başladım internetten keşfettim bu mucizeyi 2 gündür bu dricloru kullanıyorum daha ilk günden itibaren terleme sıfır oldu, gömleğin üstünde ceket olduğu halde terleme yok normalde ceket bile ıslanmış olması lazımdı şu an...

Bu zamana kadar çevremde, ailemde, iş ortamlarımda driclordan haberi olup da bana söylemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin... Yıllarca ne rezillikler çektim bu bela yüzünden...

Alüminyum var zararlı falan demişler, kanser bile olmaya razıyım yeter ki koltukaltım terlemesin...

Ohh bee dünya varmış
    Koltukaltı terlemeyince başka yerler daha fazla terliyor.Şu an nereden atıyorsunuz teri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Koltukaltı terlemeyince başka yerler daha fazla terliyor.Şu an nereden atıyorsunuz teri ?

Alıntıları Göster
    Ben apış aramdan atıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.