Arkadaşlar, dreamweaver'ın bu iki versiyonu arasındaki fark nedir,bilen var mı?? Bu programı indirmeyi düşünüyorum ama hangisini indireceğime karar veremedim...
fazla bir fark ikisi arasında.Dw 8 de xml ve css desteği biraz daha fazla bide zoom olayı var.Sayfanın herhangi bir yerini yakınlaştırabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
fazla bir fark ikisi arasında.Dw 8 de xml ve css desteği biraz daha fazla bide zoom olayı var.Sayfanın herhangi bir yerini yakınlaştırabiliyorsun.
saol. Ama internette niye dw 8 versiyonu 60Mb iken MX versiyonu 700küsür mb onu anlayamadım. Sanırım mx paketinin içinde başka şeyler de var. Ben yine de dw8'i indirip kullanmaya başladım. Gayet güzel, hiçbir eksik çarpmadı şimdiye kadar gözüme
dw8'de html'den çok css'ye öenm verilmiş. örneğin. arkaplanınr rengini, resmini, yazı rengini falan html ile daha kolay ve kısa yazabilirken. dw8 bunu her nedense css ile yazmayı tercih ediyor. her font ayarı için ayrı css'ler eklior. ensonunda kocam ve bir dosya ile hiç bir şey elde ediyorusunuz. sanki macromedia'nın birazcık gözü kalkmış gibi geldi bana. 2004MX'in yerini tutamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Paxil
dw8'de html'den çok css'ye öenm verilmiş. örneğin. arkaplanınr rengini, resmini, yazı rengini falan html ile daha kolay ve kısa yazabilirken. dw8 bunu her nedense css ile yazmayı tercih ediyor. her font ayarı için ayrı css'ler eklior. ensonunda kocam ve bir dosya ile hiç bir şey elde ediyorusunuz. sanki macromedia'nın birazcık gözü kalkmış gibi geldi bana. 2004MX'in yerini tutamaz.
demek ki daha iyi kabul edilmesinin sebebi buymuş. Ama yine de hala aradaki boyut farkının sebebini anlayamadım