Şimdi Ara

Dreamweaver ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamweaver nerden indirebilirim free yardım edebilirmisiniz lütfen

• Dreamweaver 'i kendi sitesinden 30 günlük indirebilirsiniz. 30 günden daha sonra kullanmaya devam etmek için satın alabilir veya yasadışı yollara başvurabilirsiniz.

Şu adrese girip, üye girişi yaptıktan sonra indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Adobe DreamWeaver CS3
    https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=dreamweaver

Yalnız bir ricam olacak. Şimdi ve ileride (Kraliçe web tasarımcı olduğunuzda) Türkçe'mize biraz özen gösterelim. Bizlerin yaptığı her şey binlerce insanın önünde sergileniyor. Özen göstererek seçeceğiniz Türkçe bir terim bir çok kişinin onu o şekilde öğrenmesine sebep olacaktır.

Şimdiden kastım free ve pls kelimeleri olabilir. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 9 Ağustos 2007; 23:31:28 >

• MaviAteş
    Çok incesin çok teş.ediyorum yardımına ve bilgilendiren açıklamalarına ...
  • Bu arada, DH 'de yasadışı paylaşım yapmadığımız için onunla ilgili bir bilgi vermedim. Başka sitelerde bu bilgiler genelde yazılımların kırılmış haliyle birlikte verilir, o yüzden yanlış anlaşılmasın.
  • MaviAteş
    Ben bunu indiremedim bi türlü yani sürekli o sayfadan o sayafaya gezip duruyorum . Sanırım ben bu rapid den hic bir zaman bir şey indirmeyi beceremiyeceğim:)
  • pm attim
  • pelinagb
    Nasıl yani sürekli gezip duruyosun siteye üye ol girişini yap ve indir yanlız boyutu 253 mb mi öle birşey olması lazım.Senin rapidle ne işin var ki o konuda ama ondanda indirmesi kolay verilen like tıklıyorsun ve karşına çıkan sayfada free yazan yere tıkla alt taraflarda downlaad ***** türü birşey yazar kodu girip download a tıklarsan o indirir kendisi ok

Ya birde bu dreamweaver ın düşük mb lisi yoq mu benim koto aşacakta böle giderse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    13 yıl önce açıldı
    Adobe Illustrator hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iNSuRGeNTe
    Senin attığın pm den girdim ama bi türlü indiremedim satın al bedava var .tıklıyorum başka başka yerlere atıyor. sanırım ben beceremiyorum. Ya bunu cd şeklinde satan yer yokmu kadıköyde?
  • kadiköyde korsancilardan al :) ankarada 2 ytl
  • iNSuRGeNTe
    Çok merci ya gidicem ne kadar web tasarım aracı varsa hepsinin korsanını alıcam :) emeğe saygı felan yani hahahaha :D
  • limewire dan valla ben bütün paketlerini indirdim komiktir sanırım bir açık buldum
  • virtual_spy
    limewire kurmuştum pc ye bişeyle rindiriken onula hep virüs indirmişim kardeşim sildi maalesef kuramıyorum onu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

virtual_spy
    limewire kurmuştum pc ye bişeyle rindiriken onula hep virüs indirmişim kardeşim sildi maalesef kuramıyorum onu :(

Aslında bidaha yüklemene de gerek yok çokda ii sayılan bir program deil zaten çok virüs çıkıyo temizlemek gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtual_spy -- 16 Ağustos 2007; 15:50:09 >
  • quote:

virtual_spy

bende exe si var 59 MB Dreamweaver 8 , upload ediyorum indirebilirsin...

deneme sürümüdür 30 günlük devamı için ilacını bulman lazım...

http://www.derlemeler.com/d/Dreamweaver8-en.exe

linkin bi sakıncası olmaz umarım deneme sürümü crack lı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 16 Ağustos 2007; 16:05:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trhates

quote:

virtual_spy

bende exe si var 59 MB Dreamweaver 8 , upload ediyorum indirebilirsin...

deneme sürümüdür 30 günlük devamı için ilacını bulman lazım...

http://www.derlemeler.com/d/Dreamweaver8-en.exe

linkin bi sakıncası olmaz umarım deneme sürümü crack lı değil...

valla isteyen olursa serial ini verebilirim tabiki burdan değil

• aksama silcem dosyayı indiren indirsin arkadaslar...
  • Limewirede 3 lü paket var.
    Dreamweaver
    Flash8
    Firefox gibi bir resim işleme programı ismini sökemedim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Limewirede 3 lü paket var.
    Dreamweaver
    Flash8
    Firefox gibi bir resim işleme programı ismini sökemedim şimdi.

ismini sökemedim şimdi

-aramızdaki samimiyete güvenerek ismini söylüyorum- fireworks ( hedefim sizi bozmak değil.zaten beni tanıoyrsunuz -
  • firefox şuan kullandığım tarayıcı. Yapılacak en güvenli download kendi sitesinden indirilmesidir.Hemde bu son sürümmü acaba diye düşünmezsiniz.
  • Hee fireworks
    Yok estağfurullah bozulma gibi bir durum olamaz.Zaten dedim bilmiyorum diye.Şimdi hatırlamış oldum teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.