Şimdi Ara

Dreamhostta 1 yıllık sınırsız host ve domain 69,40 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlarwww.dreamhost.com sitesinde domain+sınırsız 1 yıllık host 69,40$ eğer almak istiyorsanız üye olurken promo code yazan yere DREAMTURK yazıyorsunuz kampanya tüm ülkelerde geçerli. 119$dan düşüyor 50$lık bir indirim söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradl3 -- 8 Mayıs 2009; 1:33:04 >

Bir de ömür boyu kullanım hakkını alamaz mıyız bir domainin. ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 1-2 ay sonra amerika dışındasınız diye kapatmayacaklarının garantisi varmı.

Orjinalden alıntı: darkseed

1-2 ay sonra amerika dışındasınız diye kapatmayacaklarının garantisi varmı.

Evet öyle bi garanti varsa kampanya hakkaten süper. Sınırsız Host + Sınırsız Bandwidth hiç bir yerde böyle bir fiyat yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 2 Mayıs 2009; 19:48:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bende aldım, proxy adresleri ile alınabiliyor. Almak isteyen arkadaşlar firefox için switchproxy eklentisini kullanarak region olayını geçebilirler, yanlız adrese dikkat, google checkout ile de geçerli bir kredi kartı ile onay işlemi yapılabiliyor.

Orjinalden alıntı: yzyonline

Teşekkürler bende aldım, proxy adresleri ile alınabiliyor. Almak isteyen arkadaşlar firefox için switchproxy eklentisini kullanarak region olayını geçebilirler, yanlız adrese dikkat, google checkout ile de geçerli bir kredi kartı ile onay işlemi yapılabiliyor.

Adrese dikkat derken? Bu arada sonradan Türkiyeden kullanıldığında kapatılma ihtimali var mıdır?
    Ama düzgün birşeyler emek harcayacağınız birşeyler yapacaksanız (ki zaten profesyonel iş yapan bu tür alımlara girmez) dikkatli olun derim ... emek harcar eli yüzü düzgün birşey yaptıktan sonra 1 yıl bitince, "anlaşma gereği domaini transfer edemezsiniz, devam etmek için 120$ hosting ücreti vermeniz gerekli" deme ihtimalleri çok yüksek ...
  • @Cradl3
    "Google checkout" ile ödeme yaparsan Google ödemenin Türkiye'den yapıldığını anlayıp senden ek belge filan isteyecektir.
    Başına bir sürü iş gelen kişi var.

Orjinalden alıntı: SUAVI

@Cradl3
    "Google checkout" ile ödeme yaparsan Google ödemenin Türkiye'den yapıldığını anlayıp senden ek belge filan isteyecektir.

Bu benim başıma geldi. Ödemenin iptal edildiği checkout hesabımın da dondurulduğuna dair bi mail geldi. Checkout sayfasın gittiğimde belge filan istediler. Ne biçim iş bu yau. Bu arada kampanya 3 Mayıs a kadar uzatılmış.
    bu siteyi kullanarak oluşturdum ben adres ve isim bilgilerini.
    fatura adresi olarak da bu adresi verdim ama bi yanlış olmaz inş :D

işlem tamamlandı girebiliyorum panele de ama hep bir "acaba silerler mi" düşüncesi var :D

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

@Cradl3

Bu benim başıma geldi. Ödemenin iptal edildiği checkout hesabımın da dondurulduğuna dair bi mail geldi. Checkout sayfasın gittiğimde belge filan istediler. Ne biçim iş bu yau. Bu arada kampanya 3 Mayıs a kadar uzatılmış.

Benimde anlatmak istediğim tam olarak buydu.
    Dikkat ederseniz Paypal ödeme şekli ortalıklarda gözükmüyor.

Yabancı bir forumda okuduğum için ben yapmamıştım.
    Esasında ilk başta bir şekilde geçseniz bile gelecektede sıkıntı verici gelişmeler olabiliyor.
    Dreamhost yaptığı incelemeler sonucu hesabı askıya alınan üyeler bile var.

• quote:

...Dikkat ederseniz Paypal ödeme şekli ortalıklarda gözükmüyor...

hocam ben satın aldım.
    ancak 1. seçenek olarak Paypal de vardı.

Orjinalden alıntı: BORA22

quote:

...Dikkat ederseniz Paypal ödeme şekli ortalıklarda gözükmüyor...

hocam ben satın aldım.
    ancak 1. seçenek olarak Paypal de vardı.

Bende çıkmıyor. İlginç.

"We are currently accepting payment only via credit card (via Google Checkout) or Check/Money Order."

Paypal'ı zaten riskli ülkelerde kullandırtmadıklarını biliyorumda ama aynı proxy'de nasıl çıkmadığını bilemiyorum.

EDIT: Kampanya bitmiş heralde. Anasayfası değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 4 Mayıs 2009; 20:42:57 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.