Hocam robotu modemin yanına koydum, aynı sorun devame diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cintiq2901 -- 26 Nisan 2025; 13:35:7 > |
Dreame Robot Süpürge Kullanıcıları Klübü (11. sayfa)

-
-
Modem ya da cihaz kaynaklı. Üst kapağın altındaki reset deliğinden cihazı resetleyin. Cihazı başka bir modemle test etme şansınız var mı? Evdeki başka bir telefonu kişisel erişim noktası yapıp modem gibi tanıtmayı deneyin ya da modemin servis sağlayıcısı Ile iletişime geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam modemi resetledim, düzeldi. Çok teşekkür ederim. Şimdi haritalandırma yaptım, fakat siz ilk mesajda clean genius ile temizlettirin demiştiniz. Bunu yapayım demi?
-
Haritalandırma yaptırdıysanız onu silin, sandalyeleri masaya kaldırın, yerde ıvır zıvır bırakmayın, perdeleri mümkünse kalorifer peteği kanape ne varsa onların üstüne çıkarın. Cleangenius, derin temizlik açık, önce süpür sonra paspasla seçeneği ile çalıştırın. Süpürge bittikten sonra paspası iptal edebilirsiniz. Evdeyseniz olabildiğince robotun önüne çıkmamaya çalışın.
Karcher yüzey temizliği RM 536 ya da FC 5. Bende RM 536 var. Mopu iyi temizliyor. Bissell de bakılabilir özellikle temiz su haznesine konulacaksa ve evde küçük çocuk ya da evcil hayvan varsa Bissel'in bio deterjanını öneririm.
Tamam hocam.
Kusura bakmayın çok fazla soru soruyorum ama eski haritayı sildikten sonra, hartalandırma yapmadan direkt clean genius ile evi temizlettiğimde temizlik sırasında haritayıda otomatik çıkarıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cintiq2901 -- 27 Nisan 2025; 12:0:35 > -
-
Evet çıkartıyor.
Haritada o alanı çıkarmış normal şartlarda gitmesi lazım. Harita sıfırlama yapmak gerekebilir. Siz yine de geçmiş temizlik verilerine bakın. Hiç mi süpürmemiş orayı? Evdekiler oraya sepet koymuş olabilirler mi? Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre alçak yerler hiç ışık almıyorsa robot oraya girmiyor. Haritada eşik ve perde ekleme özelliği var mı? Bende de mutfakta fırının altı öyleydi. Haritada geçilebilir eşik ve perde ekleyerek oraya girmesini sağladım.
Hocam merhaba, L20 Ultra kaça almıştınız indirimde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocuk ya da evcil hayvan yok hocam. Yeri iyi temizlesin makineye zarar vermesin yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dreame X50 Ultra Complete modeli yeni çıktı sanıyorum. Bunu kullanan var mı? Dreame X40 Ultra ile ne farkı var acaba?
Edit: Karşılaştırmasına aşağıdan bakabilirsiniz;
https://www.epey.com/robot-supurge/karsilastir/941495-1004989/dreame-x40-ultra_dreame-x50-ultra-complete/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Nisan 2025; 8:39:37 > -
Oda da zemindeki haliyi silip denermisiniz.
benim evimde 2 yolluk 1 kilim olduğu için onları kaldırıp başlatıyorum,ayrıca 2 tanede kedim var... haritalamayı da alerji sorunumuz olduğu için kilimleri kaldırarak yaptım öyle temizletiyorum. l10s pro gen2 temizlemesinden çok memnunum.
-
Merhaba arkadaşlar L10S Pro Ultra Heat aldım.
Temizlik sonrası kurutma esnasında eve kirli su kokusu yayılması normal mi ? Kendi Deterjanının kokusuz olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama.
Kendi deterjanını temiz suya 1/200 seyrelterek koydum deterjan kabına komple boşalttım bitmelik oldu. Hem temiz su haznesi hem de deterjan kabı için ne ürün kullanıyorsunuz ? Bu 1. Soruydu
2. Sorum
Yapay zeka pek zeki değil galiba halı yı kumaş algılıyor ben yoksay diyorum 2-3 yoksaydan sonra cihaz biranda temizliği iptal ediyor ilginç bi konu.
Siz hangi modları açık kullanıyorsunuz verimli temizlik için ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 30 Nisan 2025; 14:50:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Osman_E
Merhaba arkadaşlar L10S Pro Ultra Heat aldım.
Temizlik sonrası kurutma esnasında eve kirli su kokusu yayılması normal mi ? Kendi Deterjanının kokusuz olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama.
Kendi deterjanını temiz suya 1/200 seyrelterek koydum deterjan kabına komple boşalttım bitmelik oldu. Hem temiz su haznesi hem de deterjan kabı için ne ürün kullanıyorsunuz ? Bu 1. Soruydu
2. Sorum
Yapay zeka pek zeki değil galiba halı yı kumaş algılıyor ben yoksay diyorum 2-3 yoksaydan sonra cihaz biranda temizliği iptal ediyor ilginç bi konu.
Siz hangi modları açık kullanıyorsunuz verimli temizlik için ?Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Haznede su çok beklemişse olabilir. Temiz su haznesine bir kapak kadar karcher ya da bissel deterjan koyabilirsiniz. Ben günlük paspas yaptırdığım için temiz suda koku olmuyor ama kirli su haznesi için 2-3 damla Lysol Antibakteriyel Çamaşırlar için Çamaşır Suyu İçermeyen Hijyen Sağlayıcı koyuyorum.
2. sorunuza gelecek olursak engeli yoksayı temizlik bittikten sonra temizlik geçmişine girip yapın temizlik esnasında yapılırsa temizliği iptal eder. Verimli temizlik için bende halı güçlü mod ve ve detaylı halı temizliği açık, mop extend akıllı modda, leke tanıma kapalı, engellerden kaçınma açık.
-
Tüm modellerin özellikleri bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 30 Nisan 2025; 19:58:55 > -
Dreame L10s Pro Gen2 (16.000₺)
Roborock S8 Sonic Mopping (21.000₺)
Sizce hangisni tercih etmeliiym? 20bin tl civarı bütçem var istasyonsuz daha iyi bir seçenek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazziyakv -- 30 Nisan 2025; 20:21:54 >
Eşik ve perde olayi heat'de yok maalesef :/ bugün yatağın kenarindaki bebek yatagini biraz kenara çekince yatagin altina girebildi, demek ki gözü kesmiyormuş ondan girmiyormuş ,onu anlamış oldum. Temizlik sepetinin olmadığı zaman oraya yine de girmiyor. Derin temizlik yaptırmayı deneyip çözemezsem sizin dediginiz gibi ayrıntılı bir harita cikarttirmayi düşünüyorum. Sonuçları yazarim, yine de cevabınız için teşekkür ederim 🙏
Teşekkür ederim. Peki Deterjan kabına koyuyor musunuz sadece temiz su kabına mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X