Şimdi Ara

dreamcast oyun yazmayı iyi bilen bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulladıgım marka sony tdk veya verbatim

yazdırdıgım hız maksimum 16

çalışan oyunlar queake arena 3 street fighther ve mortal kombat gold zombie revenge silent scope akıcı saglam şekilde ilerleyebiliyorum sorun yok

resident evil serilerinden
    oyun başlangıç intro ve video kısmını izliyor

menülerde dolanıp options dan ayar yapıyorum sıkıntı yok

oyuna balayıp ilk karşılaştıgım önümdeki merdivenlerden çıkmaya veya kapıları açmak istedigimde yükleme kısmında oyun sürekli donuyor

acaba iso dosyalarında kopukluk sıkıntı olabilirmi veya yazmada herhangi bir sorun mu oluyor ?

diger oyunları oynatırken bazı oyunlarda donma kilitlenme yapması veya görüntülerin birbirine girmesi normal degil

ferari 355 challange de oyunun logoları intro geçiyor sorun yok ana menüye gelmeden beyaz veyaz siyah ekranda kilitleniyor oyun ntsc pal jp olmak üzere 3 farklı bölge ve echolon kalisto olmak üzere 2 farklı selfboot cdi formatında denedim sorun devam ediyor

the house of dead 2 ara videolar ana menü ayarlar saglam oyuna başlıyor ancak ikinci levelde donuyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 18 Mart 2015; 17:20:30 >

• dreamcast in gd rom okuma hızı çok düşüktür..çok düşük hızlarda yazılmalı en iyi discjuggler ile yazılır...youtube a dreamcast discjuggler yazarsan özel ayarları var ögrenebilirsin...yeni dvd yazıcılar düşük hızlarda cd yazmayı pek beceremiyorlar maalesef...16 hız çok fazla gözü aşırı yorar bozarsın...
  • dostum teşekür ederim yorumun için

resident evil 2 yazdırdım çok güzek okudu 8x hızla şuan oyunun yarsına geldim sıkıntı yok

resident evil 3 ve code veronica demo videoları ana menüde akıyor ilk bölüme başlar başlamaz ilk kapıyı açmaya çalıştıgımda oyun duruyor

resident evil 3 ve code veronica 3 farklı siteden ve 4 ayrı formatta 3 degişik sürümle indirdim oyunu jap usa pal ve complete edition olmak üzere

yazdırma hızı ve 2ayrı farklı image yazıcı denememe ragmen oynatmadı sanırım bunlarla ugraşan 1 kişi foruma veya tek siteye upload ediyor ordan oraya yayılıyor

oyunu upload eden dosyarda kopukluk oluştugundan farkında degil bu yüzden kaynaklandıgından şüpeleniyorum her nekadar winrar hata vermese veya yazarken sıkıntı çıkarmasada

img burn ile yazdırıyorum dreamcast tool ile discjugger lisans yok 700mb üstünü yazmıyor artı 10x altındaki hızı desteklemiyor

dciso zone dan indiriyorum oyunları reviveDC tekrar düzenlenmiş oyunlar bazıları 900mb olan vga destekli oyunlarda var medya yok cd-r olarak

başımın belası ferrrai 355 challage passina rossa olmak üzere 2 ayrı sürüm ve 3 bölge olmak üzere gene okumadı

laser lense ince kaliprasyon dahi yaptım 3 level oyunların yükleme hızı arttı ama malesef lensle alakalı sorun gözükmüyor

cihazın ısı sorunu yok tüm entegre ve diot kondestör ve voltaj dagılımı normal seviyede yani geriye sadece kullanılan medya yazım şekli kalıyor onla alakalı

önce super street fighter yazdırdım mortal kombat gold ile nasıl yazdırdım diye düşünüyorum degerlerini unuttum sonradan aklıma geldi aynısından bir kez daha yazayım dedim standardına göre olmadı okumuyor cd leri
    öncekileri okuyor onuda rast gele yazdırdım kafama göre deger biçip çık işinden çıkabilirsen

kısaca bazı oyunları normal standart degerleri yazdırman gereken hız kalibrasyon ile yazınca çalışıyor bazılarına özel yazma hızı ve kalibrasyon vermen gerekebiliyor veya komple oyunun dosya kopukluylugu ile kaynaklıda olabiliyor
    birinde imge burn destekliyor ise diger oyun desteklemiyor alcohol veya discjugger gerekebiliyor şaştım kaldım baya prof lazım bu işde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 19 Mart 2015; 17:13:47 >

• Merhaba başka konularda bu konuya değimiştim umarım yardımcı olur

(Arkadaşlar sizlerle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum indirdiğim deramcast oyunlarını bir türlü çalıştıramıyordum bir sürü cd ziyan olmuştu bu sorunu aştım ve paylaşmak istedim.
    -Öncelikle cd ye yazacağımız oyunun cdi formatındaki disk kalıbını indiriyoruz , sonra bilgisayarımıza imgburn programını indirip kuruyoruz.

-Programı kurduktan sonra işimiz bitmiyor ilk etapta program cdi formatını tanımıyor linkten zipli dosyayı indiriyoruzhttp://1drv.ms/1rdjAmM ve içindeki dosyaları imgburn C: sürücüsündeki klasörüne atıyoruz.

-Artık program dreamcast imajlarını yazdırmaya hazır programı açıp write image file to disc seçiyoruz imaj dosyasını seçip 16X hızında yazdırıyoruz.

-16X olmasının sebebi programın uygun yazdırma hızı önerisidir kullandığınız diske uygun hızı program belirliyor buna uymanız doğru hızı seçmeniz gerekiyor. Kullanılan diske göre hız önerisi değişebilir.

Bu şekilde yazdırdığım tüm kopya oyunları çalıştırdı.

Kolay gelsin.

http://1drv.ms/1rdjAmM )

Birde oyunları tek bir yerden indir her oyun self boot olmayabiliyor benim indirdiğim torrent dosyasını paylaşayım 325gb çalışmayan oyun olmadı.

Torren linki:
    http://www.torrentdownloads.me/torrent/1656447864/My+Complete+SEGA+DREAMCAST+Collection+%28NTSC-USA%2C+PAL%2C+JAP%29+-+by+gmninja

• leacy6 kullanıcısına yanıt
    325gb dosyadan bahsediyoruz sanırım torrenti indirirken rar ları seçip hangisini indiriecegimize karar verebiliyoruz 1 tane indiriyor 600mb boyuntunda 15dk da iner birtanesine bakalım çalışırsa

muhtemelen gdi ripleri self boot cdi dosyasına dönüştürmüştür 1 tanesi insin oyunun 50 kuruşluk princo cd-r yazdırırız dosyalarda sıkıntı yoksa geriye yazma ve yazılan medyayının okunması kalıyor gd-rom tarafından

genelde eski tip cdi kalisto echelon selfbootlar saglam oluyor oRaR DPL VEYA RDC SÜRÜMLERİ genelde çok kurcalagından vga destegi vs oyunun kendi dosyalrı ile çakışıyor

dciso zone da image burn 3.2.5 ve programın klasörüne kopyalınacak 3 dosya mevcut bende indirdim discjugger da iyidir şuan 6 . sürümü var ama dreamcast yazmaya tam uygun degil 3, sürümü malesef vista 7. 8 de uyumsuz
    2.4x hızda yazdırsanda oyunun dosyaları degiştirildimi okumuyor cd leri

saglam kalisto veya echelon eski sürüm bulmak lazım zor işde

oyun insin çalışırsa yazarım kimse hayabeye 325gb oyunu indirmesin rar ları torrenten işaretliyip kaldırabilirler hangi oyunu istiyorlarsa oyunları 1 sesion veya 2 ve 3 sesion track olmak 2 grupta zaten

code veronica ve mortal kombat gold 1 ve 2 sesion grubundan 2 oyun ile test edivez code veronica cd1 iniyor

• iFruit kullanıcısına yanıt
    Ben tamamını indirdim bu torrentin bir sürü oyun bitirdim sorunsuz olarak tabiki istediğimiz oyuna öncelik verip hemen indirebiliyoruz.
  • Arkadaşlar ufak bi sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.. Bi Dreamcast aldım, sağan kişi bana çipli dedi ve kopya oyunlarını verdi, denedim kopya oyunları çalıştırıyor, sonra bi arkadaşım zaten Dreamcast lerin hepsi kopya çalıştırıyor çip o işe yaramıyor çip sadece bölge kodunu kaldırıyor konsolun dedi bu konuda tam bir bilgi alabilir miyim, ben ps ve Xbox daki gibi çipsiz kopya oynanmıcağını sanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten tüm Dreamcastler kopya oynatıyor mu ve benim cihazın çipli olup olmadığını nasıl anlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamcast konsolların tamamı kopya oyunları çalıştırabilir. Bunun için çip gerekmez oyunlar kopyalanıp oynanabilir şekilde internette bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.