Şimdi Ara

dreambox server bilgisi kalitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün ilk kez dreambox 500s cihazını çalışır vaziyette yakından görme fırsatım oldu.
    cihazde yabancı server vardı ve kanallar açıktı.
    şimdi sormak istediğim şu: cihazdaki server kalitesini 15-20 dakikalık seyretme ile anlayabilirmiyiz?
    ben izlerken şifreli kanallardan biri 3-5 dk arayla 1 saniyelik donma olup, tekrar akıcı yayına geçti. arkadaş şu an yeni server açıldı o yüzden bu donma oldu dedi. acaba doğrumudur değilmidir şüphesi içine girdim.

kullanan arkadaşların bu konudaki düşünceleri nedir? kanal hiç donmadan (saniyelikte olsa) sürekli yayın yaparmı yoksa 3-5-10 dakika arayla 1 saniyelik donma normalmi?

ayrıca şu newcam ve cccam serverlar ne anlama geliyor? hangisi daha iyi, hangisi sorunsuz?

• Bu konulari konusmak yasak dostum...
  • satışı ile ilgili birşey konuşmuyorum ki!!
  • 3 5 dakka arayla saniyelik donma kötü diyebilirim ...

saatte bir desen neyse de
  • ok. teşekkür ederim nihat kardeş.
  • 3-5 dakikada bir donmalar kesinlikle kötü.....
  • bu server olayinda tv kalitesinde donmadan yayin izlenemiyormu? Demek istedigim 7/24 hic donma olmadan izlenmesi imkansizmidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu bahsedilen donma saniyelik bi takilmadan ibarettir. elbet hiç takilmadan izlersin ama bunda okadar cok rol oynayan etken var ki illaki bi yerde takilir. elektirigi , interneti vs vs...
    birde şifreleme sistemi çok önemli. aslinda en büyük etken bu bana göre.

birde yayını zaten tv'de izliyorsun ? tv kalitesi derken neyi kastediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 26 Mart 2010; 2:44:12 >
  • arkadaşlar...dreambox 500s cihazımla beraber kullandığım hotbird uydusunda cc-cam server kalitesi fena değil.. zira arada nadiren donmalar olabiliyor... next-2000 cx süper net receiverimde izlediğim newcamd server kalitesinde aynı şekilde ender takılmalar gerçekleşebiliyor... fakat fazla önemsemiyorum... çünkü gözlerimi pek rahatsız etmiyor... alışkanlık yaptım... bilgilerinize sunarım... saygılarımla...
  • Takilmadan izlenebilirmi diye sordum. Arkadasimda bir kere izledim 2 saat icinde 4 5 defa donma olmustu. Ama yinede iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.