Bildirim
Dreambox ''hotbird servis bulunamadı''' hatası yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar lütfen !! -
diesqc seçiminiz yapınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_
diesqc seçiminiz yapınız.
Nasıl yani ?
Bu arada benim diseqc bozulmuş, dreambox 500+ ya en uygun diseqc hangisidir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackElantra
quote:
Nasıl yani ?
Bu arada benim diseqc bozulmuş, dreambox 500+ ya en uygun diseqc hangisidir ?
500+ cihazın tuner'i iyi çalışır. En uygun fiyatlı diesqc'ten alabilirsiniz. 2 - 3 TL'likler. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BlackElantra
quote:
Nasıl yani ?
Bu arada benim diseqc bozulmuş, dreambox 500+ ya en uygun diseqc hangisidir ?
500+ cihazın tuner'i iyi çalışır. En uygun fiyatlı diesqc'ten alabilirsiniz. 2 - 3 TL'likler.
Serkan Hocam merhaba, özel mesajda soru sorulmasını istemediğiniz için burdan size yazmak istedim.
Dahili uydu alıcılı bir TV'im var. Maalesef son 5 aydır Dsmart cam modulü kullanamıyorum. Bu yüzden dahili uydu alıcının SD&HD kalitesini verecek bir ve aynı zamanda Cam modül ile sorunsuz çalışacak bir uydu cihazı arayışını girdim. Bana sorun çıkartmayacak, görüntü kalitesi iyi cihaz aramaktayım. Apt damında 3 tane uydu çanağım var, hotbird, türksat ve astra yurt dışındaki kanalları da izlemek istiyorum. DReambox 800 sim 3 veya GİGABLUE HD QUAD nasıl bir cihaz. Başka tavsiye edeceğin cihaz varsa bildirirseniz mutlu olurum.
Bütcem 700-800 Liraya kadar müsait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 24 Ağustos 2013; 2:31:31 >
-
Bilader en kaliteli enigma 2. Linux. cihazı alsan yukarıdaki sofunun aynısı yaşayacaksın.......parana yazık. Kaç tllik verılip alındn cihaz. Bir disecq parçası hatası yüzünden rahatça ugdular. Arası geçiş yapamıyor. !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 24 Ağustos 2013; 8:43:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ
Serkan Hocam merhaba, özel mesajda soru sorulmasını istemediğiniz için burdan size yazmak istedim.
Dahili uydu alıcılı bir TV'im var. Maalesef son 5 aydır Dsmart cam modulü kullanamıyorum. Bu yüzden dahili uydu alıcının SD&HD kalitesini verecek bir ve aynı zamanda Cam modül ile sorunsuz çalışacak bir uydu cihazı arayışını girdim. Bana sorun çıkartmayacak, görüntü kalitesi iyi cihaz aramaktayım. Apt damında 3 tane uydu çanağım var, hotbird, türksat ve astra yurt dışındaki kanalları da izlemek istiyorum. DReambox 800 sim 3 veya GİGABLUE HD QUAD nasıl bir cihaz. Başka tavsiye edeceğin cihaz varsa bildirirseniz mutlu olurum.
Bütcem 700-800 Liraya kadar müsait.
Selam,
Görüntü kalitesini ön plana aldığınız için, Vu Solo2 yada Giga Quad alabilirsiniz. Solo 2'de yazılım desteği çok daha güçlüdür.
Bahsettiğiniz Dreambox sim 3 cihazda, modül yuvası yoktur. D-smart izleyemezsiniz.
Görüntü kalitesini ikinci plana alabilirseniz, Next machina cihazı da alabilirsiniz. Ama görüntü kalitesi yönünden üzer.
Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X