Şimdi Ara

Dreambox ''hotbird servis bulunamadı''' hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreambox cihazım var herhangi bir server falan yok..Daha geçen güne kadar hotbird kanalları açılıyordu ama artık açılmıyor hiçbir kanal..
    Kanala geldiğim zaman aradığınız servis bulunamadı hatası veriyor halbuki sinyal falan da var..Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Arkadaşlar lütfen !!
  • diesqc seçiminiz yapınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

diesqc seçiminiz yapınız.

Nasıl yani ?
    Bu arada benim diseqc bozulmuş, dreambox 500+ ya en uygun diseqc hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

Nasıl yani ?

500+ cihazın tuner'i iyi çalışır. En uygun fiyatlı diesqc'ten alabilirsiniz. 2 - 3 TL'likler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

quote:

Nasıl yani ?

500+ cihazın tuner'i iyi çalışır. En uygun fiyatlı diesqc'ten alabilirsiniz. 2 - 3 TL'likler.

Serkan Hocam merhaba, özel mesajda soru sorulmasını istemediğiniz için burdan size yazmak istedim.

Dahili uydu alıcılı bir TV'im var. Maalesef son 5 aydır Dsmart cam modulü kullanamıyorum. Bu yüzden dahili uydu alıcının SD&HD kalitesini verecek bir ve aynı zamanda Cam modül ile sorunsuz çalışacak bir uydu cihazı arayışını girdim. Bana sorun çıkartmayacak, görüntü kalitesi iyi cihaz aramaktayım. Apt damında 3 tane uydu çanağım var, hotbird, türksat ve astra yurt dışındaki kanalları da izlemek istiyorum. DReambox 800 sim 3 veya GİGABLUE HD QUAD nasıl bir cihaz. Başka tavsiye edeceğin cihaz varsa bildirirseniz mutlu olurum.

Bütcem 700-800 Liraya kadar müsait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 24 Ağustos 2013; 2:31:31 >

• Bilader en kaliteli enigma 2. Linux. cihazı alsan yukarıdaki sofunun aynısı yaşayacaksın.......parana yazık. Kaç tllik verılip alındn cihaz. Bir disecq parçası hatası yüzünden rahatça ugdular. Arası geçiş yapamıyor. !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 24 Ağustos 2013; 8:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dreambox mozaiklenme.... yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Serkan Hocam merhaba, özel mesajda soru sorulmasını istemediğiniz için burdan size yazmak istedim.

Dahili uydu alıcılı bir TV'im var. Maalesef son 5 aydır Dsmart cam modulü kullanamıyorum. Bu yüzden dahili uydu alıcının SD&HD kalitesini verecek bir ve aynı zamanda Cam modül ile sorunsuz çalışacak bir uydu cihazı arayışını girdim. Bana sorun çıkartmayacak, görüntü kalitesi iyi cihaz aramaktayım. Apt damında 3 tane uydu çanağım var, hotbird, türksat ve astra yurt dışındaki kanalları da izlemek istiyorum. DReambox 800 sim 3 veya GİGABLUE HD QUAD nasıl bir cihaz. Başka tavsiye edeceğin cihaz varsa bildirirseniz mutlu olurum.

Bütcem 700-800 Liraya kadar müsait.

Selam,

Görüntü kalitesini ön plana aldığınız için, Vu Solo2 yada Giga Quad alabilirsiniz. Solo 2'de yazılım desteği çok daha güçlüdür.

Bahsettiğiniz Dreambox sim 3 cihazda, modül yuvası yoktur. D-smart izleyemezsiniz.

Görüntü kalitesini ikinci plana alabilirseniz, Next machina cihazı da alabilirsiniz. Ama görüntü kalitesi yönünden üzer.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.