Şimdi Ara

Dreambox hakkında bı kaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim evimde iki tane LCD monitör var ekran kartım çift monitör destekli. Yani bı monitörde photoshop çalışırken Digerinde film izleyebiliyorum. Ben bı tv kartı alıp d-smart bağlayıp Discovery izlemek istiyordum. Bugün işyerine uyducu bı abi geldi dreambox al dedi. Bana server dahil 300 liraya mal oldu dedi. İsler oldugundan aldığı modeli soramadim.

Simdi soru su ben bı dreambox alsam monitörden izleyebilirmiyim. Ve Discovery türkce olarak izleyebilirmiyim. Okuduğum kadarı ile Türkiye'deki platformlarda sorun oluyormuş.
    Benim tek derdim monitörden Discovery ve karasal tv kanallarını izlemek.

Yerli platformların yasak olduğunu biliyorum yanlış anlaşılmasın yasal olarak izleyebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colorone -- 8 Mayıs 2010; 15:00:37 >

• pc den dreama bağlanıp ağ üzerinden yayın izleyebilirsin
  • Peki bu dreamboxi direk monitöre baglayamammi. Arka cikislarinda vga girişi var monitörü direk baglayamammi.

Bide bunu uydu canaginami baglaacagim yoksa direk internettemi alacak internetten alması biraz saçma ama bilmiyoum iste sorayım dedim. (:

kotadan nekadar götürür.
    Bide ucuz yollu görüntü kalitesi yüksek bı dreambox onerirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colorone -- 8 Mayıs 2010; 19:32:48 >
  • hocam bunu tabiki uyduya bağlayacaksın :))

dm500s modelinde vga çıkışı yoktur monitorden izleyemezsin...

bence sen kendine tane skystar2 digial kart al onu kullan

yada tvbu ya abone ol online tv izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.