Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
236.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: mnaltunkeyik

SN SERKAN HOCAM TechnoTrend S2-3200 Kumandasının çekişinde bir sorun varmı kullanımı kolaymı stoklarda bitmiş görünüyor. nereden bulabilirim acaba bir fikriniz varmı. SAYGILAR.

Kumandası sorunsuz çalışıyor. Tv kartının kullanımı olmaz. PC'de kullandığınız arayüzün kullanımı olur. TV kartı sadece tuner görevi görür. Size yukarıdaki mesajlarımda izahat yaptım ama siz tv kartının işlevini tam anlayamadınız sanırım.

TechnoTrend'te karar kıldıysanız, sizin kullanılmış temin edebilirim. Tabi önce sormam gerekiyor.

SN SERKAN HOCAM tekrar merhabalar. sizin tavsiye edeceğiniz başka bir tv kartı yoksa eğer TechnoTrend S2-3200 almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. kullanımı kolaymı diye sorarken tv kartının arayüzünün kumanda ile kullanım kolaylığını sormuştum aslında receiver lardaki konforu sağlıyormu. SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnaltunkeyik -- 13 Şubat 2012; 10:54:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

SN SERKAN HOCAM TechnoTrend S2-3200 Kumandasının çekişinde bir sorun varmı kullanımı kolaymı stoklarda bitmiş görünüyor. nereden bulabilirim acaba bir fikriniz varmı. SAYGILAR.

Kumandası sorunsuz çalışıyor. Tv kartının kullanımı olmaz. PC'de kullandığınız arayüzün kullanımı olur. TV kartı sadece tuner görevi görür. Size yukarıdaki mesajlarımda izahat yaptım ama siz tv kartının işlevini tam anlayamadınız sanırım.

TechnoTrend'te karar kıldıysanız, sizin kullanılmış temin edebilirim. Tabi önce sormam gerekiyor.

SN SERKAN HOCAM tekrar merhabalar. sizin tavsiye edeceğiniz başka bir tv kartı yoksa eğer
    TechnoTrend S2-3200 almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. kullanımı kolaymı diye sorarken,
    tv kartının kumandasının kullanım kolaylığını sormuştum aslında receiverlerdeki konforu sağlıyormu.
    SAYGILAR.

Başka tv kartı önerim yok.

Kullandığınız DVB arayüzde, önce;

* Kumanda ile kullanacağınıza dair bir işaretleme yapmalısınız.

* Arayüzde kanal sıralaması yaptıktan sonra kumanda fonksiyon tuşlarının atamasını yapmalısınız.

Bu işlemden sonra kumanda ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Kumandayı bir Dreambox kumandası
    gibi kullanamıyorsunuz haliyle... ÇÜnkü bazı detaydaki ayarlar PC'den yapılabildiği için... Eğer tam
    hakimiyet istiyorsanız, havada kullanılan tipteki mause'lardan alabileceğinizi daha önceki mesajımda
    belirtmiştim.

Yani dikkat edersiniz, tv kartı henüz almadınız ama sizin için bilgi diyebileceğimiz ayrıntıları veriyorum.
    TV kartını mı? uydu alıcısını mı? neden seçmeniz gerektiğinide daha önceki mesajlarımda değinmiştim.
    Kısaca, sizin ilk aşamada karar vermeniz gereken en önemli husus burasıdır. Orasıan karar verdikten
    sonra, gerisi teferruattır.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyiekici

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

Arkadaşlar merhaba,

ben dm800hd ve enigma 2 kullanıyorum.uydu yapılandırmasında 4 adet uydu çıkıyor. turksat-hotbird-digi-astra....

hotbird iptal edip yönünü eurobird9e çevirdim. Ancak uydu yapılandırmasında resimdede gözüktüğü üzere değiştiremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

yapılandırmayı gelişmiş yapın

arkadaşlar hangi image i kullanıyorsunuz acaba en emu kolaylıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhSyChO -- 22 Şubat 2012; 23:45:07 >
  • DM800 Barry allen ile attığım bazı imajlarda tuner ayarı doğru olmasına ve settingim eski imajımda çalışmasına rağmen yeni imaj da kanallar çıkmıyor.Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: aslan162

DM800 Barry allen ile attığım bazı imajlarda tuner ayarı doğru olmasına ve settingim eski imajımda çalışmasına rağmen yeni imaj da kanallar çıkmıyor.Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımınızı bekliyorum.

yenı imajı yuklemeden once kanalların yedegını almısmıydınız
    yenı yukledıgınız ımajda yedek alan kısının kanal lıstesı vardır
    sızın kanallarınız sılınır ;ya tasıma ıle kanalları sıralayacaksınız
    yada forumlardan canaklarınıza gore kanal lıstesı bulup yuklemenız lazım...

Orijinalden alıntı: PhSyChO

softcam sitesinde paylaşılan serverların hangi paketleri çözdüğünü nasıl anlarım acaba?

arkadaşlar hangi image i kullanıyorsunuz acaba en emu kolaylıklı?

softcamler her ımageda calısır

var/etc klasorune atmanız lazım

ayrıca bazı kanallar tetıkleme kanalı ıster
    ornegın dha kanalı acıp 5 sn bekleyıp ntvspor acmanız gb

key klasorunu not defterı ıle acarsanız
    x keyı hangı kanal ıcın oldugu yazar

umarım ısınıze yarar
  • Teşekkür ederim,ancak derdimi anlatamadım ben galiba setting yedeği değil benim sorunum .Sistem ayarlarını ekleyemediğim için sanırım yeni imaj attığımda kanallar çıkmıyor .Onu nasıl yapabilirim diye sormak istemiştim
  • Bu dreambox'ı direkt lcd monitörüme bağlasam (bilgisayar desteği olmadan sadece lcd ekran ile ) Görüntü ve ses alabilirmiyim ? Monitörümde her çıkış var, 800 hd modelinde hdmi çıkışı yok galiba ? Ses ve görüntü almamda dvi yeterli olur mu ? Son sorum kablolu tv odamda var onu dreambox'a bağlasam stabil çalışır mı ?

Hayır .Barry Allen ile kurduğum yeni imajda kanalları çalıştıramadım.Yani diğer imajda çalışan sistemi yeni imaja nasıl aktarırım onu sormak istedim

nabiloda şıu şekilde ... sendede olurmu bilmiyorum

menu-kurulum- yazılım yönetimi - sistem ayarlarını yedekle

yedeklediği dosya cihazın içinde hdd/backup altına kayıt oluyor ...

onu ordan al pc ye at

yeni imajı yükle ve yeni imajda aynı işlemi yap ama bu sefer ordaki yedeği sil

önceki oluşturduğunu oraya at ve işlemin tersini yap

menu-kurulum- yazılım yönetimi - sistem ayarlarını geri yükle....
    menu-kurulum- yazılım yönetimi - sistem ayarlarını geri yükledim tüm kanal listeleri,favoriler aynen geldi ,ancak kanallarda sinyal yok .Acaba sorun nerede,niçin Dream elite imajı bende çalışmadı.Bu arada mdu4 kullanıyorum.Bu da bir nedenmidir.

yeni imajı yükledim aynı işlemi yaparak
    menu-kurulum- yazılım yönetimi - sistem ayarlarını geri yükledim tüm kanal listeleri,favoriler aynen geldi ,ancak kanallarda sinyal yok .Acaba sorun nerede,niçin Dream elite imajı bende çalışmadı.Bu arada mdu4 kullanıyorum.Bu da bir nedenmidir.

tabiki mdu4 bir nedendeir yüklediğin yedek senin eski yedeğin değilse biraz zorlanırsın...

yedek senin eski yedek ise tuner ayar kısmını biraz kurcala gelişmiş basit vs...
  • Desteğine teşekkür ederim ancak gelişmiş tuner ayarlarınıda denememe rağmen sonuç değişmedi.Uğraşırken attığım imajların ssl84 olduğuna dikkat edince makinaya ssl84 driver attım. Açılışta ekranda 84 gözüküyor.Fakat telnetden baktığımda 76 r1 yazıyor.Hangisi doğrudur acaba ve 76 r1 imajların çalışmamasının nedeni olabilirmi.
  • Nihat arkadaş bugün Dream elite V10 r03 imajı kurdum.Convert edipde..Ancak bütün uğraşlarıma rağmen TSpaneli kuramadı.Dreamelite addondan denedim.yo...Usrye tspanel dosyasını atıp yeniden başlattım olmadı.İmaj çok iyi çalışıyor..Tek sorununm tspanel.yardımcı olursan sevinirim.Kolay gelsin

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

Nihat arkadaş bugün Dream elite V10 r03 imajı kurdum.Convert edipde..Ancak bütün uğraşlarıma rağmen TSpaneli kuramadı.Dreamelite addondan denedim.yo...Usrye tspanel dosyasını atıp yeniden başlattım olmadı.İmaj çok iyi çalışıyor..Tek sorununm tspanel.yardımcı olursan sevinirim.Kolay gelsin

dream elite de bazı eklentilerde bende sorun yaşamaktayım yüklediğim halde eklentilerde gözükmüyor....

bu durumda yapılabilcek birşey yok malesef

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

tel netten de denedim olmuyor.Hayırlısı olsun.İmajın güzelliği yüzünden katlanacağım.Teşekkür ederim.Yanıtladığın için

sim versiyonu kaç imajın ?

upload yapabilirsen 1.sayfaya ekleyeyim
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.