Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukoktem

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Ben de dün akşam ilk defa HDD den DB800 e bağlayarak filim izledim. DTS ses formatlı filimlerde DTS codeclerini çözemediği uyarısı çıktı ekranda. Ama Dolb Digitalleri çözüyor ve gayet de güzel. Ama DTS leri çözememesi kötü oldu. Ben DM800 ü sinema amfisine bağlayıp HDMI ile amfiden plazmaya bağlıyorum. Dolby ses ve mkv lerin HD görüntüsü gayet iyi.
    DM800 ün bu işi becerebiliyor olması beni çok mutlu etti. Ayrıca bir media oynatıcısına şimdilik ihtiyacım kalmadı.

aticus dts filmleri amfi yardımıyla çözebildin mi?

Hayır malesef
    Dün akşam 3-4 DTS li filmi denedim. Hiç ses gelmiyor yahuuu!!!
    Dolby gayet güzel ama DTS yok...
    Bunu yazılımsal olarak aşmanın yolunu bilen varsa yazsın buraya lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

Arkadaşlar ben dreambox ile film izledim özellikle avatar filmi 1080p görüntü çok güzeldi, bunun gibi bir kaç film daha izledim ama alt yazılı filmlrin alt yazısını göstermedi bu alt yazıları nasıl yaparım, şimdiden teşekkürler.

Alt yazı için kumanda da Audio tuşuna basın orda Menu yazan sarı renkli komutda altyazı kapalı konumda görünüyorsa onu sarı tuşa yada Ok tuşuna basarak altyazıyı aktif hale getirebiliyorsunuz.
  • direk harddiskten değil de .. dm800 deki vlc plugins ile pc den okutarak denermisin... stream olayı yani...
  • Ya arkadaşlar bazen bazı kanalların sesi gidiyor, bi süre sonra geri geliyor ne yapmak lazım ?
  • Arkadaşlar, Şu Youtube'daki videoyu izledim de, clone Dreambox'larda çalışır mı sizce bu program?

Düzenleme : Sitesinde şöyle diyor : enigma 2 destekli cihaz olması gerekiyormuş, DM8000, DM800 gibi... Buradan yola çıkarsak klon cihazlarda çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 10 Şubat 2011; 14:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

direk harddiskten değil de .. dm800 deki vlc plugins ile pc den okutarak denermisin... stream olayı yani...

Anlamadım Nihat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar, Şu Youtube'daki videoyu izledim de, clone Dreambox'larda çalışır mı sizce bu program?

Düzenleme : Sitesinde şöyle diyor : enigma 2 destekli cihaz olması gerekiyormuş, DM8000, DM800 gibi... Buradan yola çıkarsak klon cihazlarda çalışır mı?

iptv pluginsi dm800de addonsda görmüştüm baya oluyor çalıştırmıştım donma yapıyor diye bidaha kullanmadım ...

aticus3 dreamda vlc plugins ile bilgisayardaki video yu oynatacaksın .. dreamdan pcdeki filmi izleme olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 11 Şubat 2011; 11:51:14 >
  • Nasıl yapacam bunu.
    pc den çalıştırınca ne etkisi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Nasıl yapacam bunu.
    pc den çalıştırınca ne etkisi olacak?

halen anlamadın sanırım :)
    aşağıdaki lintkei olayın dm800 de uygulanmış halinde çalışır heralde diyorum

dm800 de böyle teferruatlı değil ipleri dm800deki vlc menusunden yazabiliyoruz ..

http://forum.donanimhaber.com/m_34651833/mpage_1/key_/tm.htm
  • Buket için Ebeveyn koruması yapıldığında korumanın restart sonrası iptal olmaması için bir çözüm var mı arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar, Şu Youtube'daki videoyu izledim de, clone Dreambox'larda çalışır mı sizce bu program?

Denedim çalışıyor. (Cihaz Klon DM800 Hd)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgustaMangusta -- 16 Şubat 2011; 12:34:57 >

• Ya arkadaşlar bazen bazı kanalların sesi gidiyor, bi süre sonra geri geliyor ne yapmak lazım ?
  • scart kabloyla alıyorsanız ses ve görüntüyü scartın yuvasına iyice oturduğundan emin olun. scart çıkış yeri ile elektrik kablosu bu 800HD lerde dipdibe ve elektrik kablosu scartı sıkıştırıyor.
    yani ben de en azından bu sebeple ses gelip gidiyor
  • bu işe yeni yeni kafa yormaya başladım;yeni bir dreambox ve internet tarifesi edinmeyi düşünüyorum.sorum şu:90 dakikalık bir digiturk yayınını izlediğimde internetimden kaç mb ya da gb download eder? bunu sormamın nedeni tüm internet sağlayıcılarının uyguladığı adil kullanım koşullarıdır.15-25-100 gb gibi limitsiz limitler mevcut.ayrıca bu stream'i sağlayabilecek min. mbit hızı ne olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukyen23 -- 16 Şubat 2011; 18:32:43 >
  • Hdmi ile bagliyorum..
  • Arkadaşlar şifreli kanallarda eğer şifre çözülmezse kumanda devre dışı kalıyor. Sizde de öyle oluyormu?
  • Bende olmuyor..
  • bendede olmuyor..

selcukyen23 belirttiğin platformla alakalı değil de genel düşünürsek

cihaz sürekli açk kalsa ve sürekli şifre çözse ortalama atıyorum 1gb harcasın diyelim

cihazın gunde 18 saat çalıştığını varsayarsak ayda ortalama 750 mb diyelim

bu izlenen 18 sattin 9 saati şifresiz kanal izlense 750/2 : 325 mb

sen ortalama ayda 500 mb diye düşünürsen yanlış olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Şubat 2011; 12:20:17 >
  • ben tüm yayını internetten çekiyor diye düşünmüştüm.sadece mevcut yayını kırmak için interneti kullanıyor demek ki.teşekkürler cevabın için nihat.
    bir de koca televizyonda tahmin ediyorum min. 720p görüntü gerekir hd yayın için.bunun tüm yayınının internetten çekilmesi limitleri zorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukyen23

ben tüm yayını internetten çekiyor diye düşünmüştüm.sadece mevcut yayını kırmak için interneti kullanıyor demek ki.teşekkürler cevabın için nihat.
    bir de koca televizyonda tahmin ediyorum min. 720p görüntü gerekir hd yayın için.bunun tüm yayınının internetten çekilmesi limitleri zorlardı

cihaz inteneti kullanarak orjinal kart takılı makine yada bilgisayara bağlanıyor. Kanalların şifrelerini ordan okuyor ve çözüyor. kendi başına bişey yağamıyor yani:)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.