Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yok mu yardımcı olacak kimse???
  • DM 600 PVR ORJİNAL

Garanti Süresi : 2 YIL
    Stok Durumu : VAR
    Fiyatı : 400,00 TL
    Kdv Oranı : Kdv Dahil
    Toplam : 400,00 TL PEŞİN
    Kargo Ücreti : Kargo alıcıya aittir
    Kampanya İndirim : Bu ürün indirimdedir
    Teslim Süresi : Saatte Gönderim

ANKARA KAYACENTER SERVER HEDİYELİ........

İyi günler arkadaşlar.
    Ankarada yukarıda yazdığım firma dm600pvr cihazını kuruluma hazır yüklü bir şekilde satıyor.Yanında da SERVER hediyesi ile .Bu şekilde alıpta kullanan var mı? Hangi kanallar açılıyor.Görüntülerde problemler yaşanıyor mu.Sorun var mı?Kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırıt

DM 600 PVR ORJİNAL

İyi günler arkadaşlar.
    Ankarada yukarıda yazdığım firma dm600pvr cihazını kuruluma hazır yüklü bir şekilde satıyor.Yanında da SERVER hediyesi ile .Bu şekilde alıpta kullanan var mı? Hangi kanallar açılıyor.Görüntülerde problemler yaşanıyor mu.Sorun var mı?Kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.Teşekkürler.

BU HEDİYE ÖMÜR BOYU SÜREKLİ SİZİ DESTEKLİYOR.Kullanan varsa açıklama yaparsa sevinirim.İyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tiasonpenthe

Arkadaşlar selam,

Dreambox 500S kullanıyorum. Binada merkezi sistem var. Daireme tek kabloyla türksat ve hotbird geliyor ve dreamboxta hiç bir problem yok. Komşunun Eutelsat (7derece) uydusunu merkezi sistemi kuran arkadaşlar benim daireye de yönlendirdi. Bu uydunun çıkması gereken kanallarının EPG'leri görünüyor, logolar çıkıyor, fakat kanallar açılmıyor. Aradığınız servis bulunamadı uyarısı çıkıyor. Bu arada türksattaki DT kanallarında hiç bir problem yok. Anladığım kadarıyla diseq ayarlarımda bir sorun var. Nasıl yapmam gerektiğini bir türlü çözemedim.
    Bu arada hangi image yüklü gemini falan hiç bilmiyorum, aldığım adam hiç elleme kurcalama bozarsın sistemi dedi ben de hiç dokunmadım. Açılırken CCcam.2.1.0 yazıyor bir de Einstein solution falan bir ekran çıkıyor. Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkürler...

%99 diseq sorunu diğer uyduların takılı olduğundan emin olun....

cihazın hemen arkasına kendiniz bir adet diseq bağlayın... gelen tek kabloyu 4e bölün ve diseq girişlerine dağıtın...cihaza sonra yine tek verin girişleri tek tek deniyerek uyduları bölün.....

................................
    tırıt dostum önemli olan cihazın kalitesi bi arkadaşım da aldı çinden ilk image yüklemede çöktü ve flash ı ve tuneri değişti

cihazı karalamak gibi olmasın ama bilemiyorum yani.....

serverinde desteklediği platformlar önemlidir..... ömür boyu deiği kaç yıl acaba :))

• Nihat Bey Merhaba,

Sizin tavsiyeniz ile yaklaşık iki aydır DM500S kullanıyorum. Genel anlamda çok memnunum ama bazı sorularım ve problemlerim var.

1. Cihaz zaman zaman donuyor. Hiçbir tuşa tepki vermiyor. Yaklaşık 30-40 saniye sonra düzeliyor.
    2. Bazı kanallarda ses çok az çıkıyor.(Mesela Kanal D) LCD'nin sesini bayağı çok açmam gerekiyor ki o düzeyde DVD izlesem yer gök oynar gürültüden. Sesi DM'de kıstığımda da TV'den çok parazit ses geliyor ve rahatsız ediyor. DM800'lerde böyle sorunlar oluyor mu ? Bu arada TV Philips 8404.
    3. Yabancı film kanallarında(mesela nova ve cyfra) audio tuşu ile orjinal seste film izleyebiliyoruz ama altyazıyı nasıl açıyoruz ?
    4. Bisskeylerle hala başım dertte. Ntvspor mgcamde açılıyor ama TRT, İçtimai ve NTV'yi çözemiyorum. Constant.cw dosyasını belirtilen yere attım ama başka yapılacak birşey varda yapmadım mı ?
    5. CCcam.info daki server bilgilerini providerlist ile artık görebiliyorum ama hala bazı providerlar unknown yazıyor.
    6. Hacksat ve Luxsoft(isminden kesin emin değilim) ne işe yarar ? Ben hala CCcam 2.1.0 kullanıyorum. Diğer camlar ne işe yarar ? İşe yaramıyorsa yüklemeye gerek varmı ?

Şimdiden teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Nihat Bey Merhaba,

Sizin tavsiyeniz ile yaklaşık iki aydır DM500S kullanıyorum. Genel anlamda çok memnunum ama bazı sorularım ve problemlerim var.

1. Cihaz zaman zaman donuyor. Hiçbir tuşa tepki vermiyor. Yaklaşık 30-40 saniye sonra düzeliyor.
    2. Bazı kanallarda ses çok az çıkıyor.(Mesela Kanal D) LCD'nin sesini bayağı çok açmam gerekiyor ki o düzeyde DVD izlesem yer gök oynar gürültüden. Sesi DM'de kıstığımda da TV'den çok parazit ses geliyor ve rahatsız ediyor. DM800'lerde böyle sorunlar oluyor mu ? Bu arada TV Philips 8404.
    3. Yabancı film kanallarında(mesela nova ve cyfra) audio tuşu ile orjinal seste film izleyebiliyoruz ama altyazıyı nasıl açıyoruz ?
    4. Bisskeylerle hala başım dertte. Ntvspor mgcamde açılıyor ama TRT, İçtimai ve NTV'yi çözemiyorum. Constant.cw dosyasını belirtilen yere attım ama başka yapılacak birşey varda yapmadım mı ?
    5. CCcam.info daki server bilgilerini providerlist ile artık görebiliyorum ama hala bazı providerlar unknown yazıyor.
    6. Hacksat ve Luxsoft(isminden kesin emin değilim) ne işe yarar ? Ben hala CCcam 2.1.0 kullanıyorum. Diğer camlar ne işe yarar ? İşe yaramıyorsa yüklemeye gerek varmı ?

Şimdiden teşekkürler hocam.

1. zaman zaman bendede olduğu oluyor ... image ile alakalı olduğunu sanıyorum

2 scart kablosu ile alakalı bir sorun olabilir... scart to scart yerine scart to component öneririm
    dreamın sesini sonuna kadar açık tv den yeteri kadar....

3.altyazı için pluginsler var ancak ben kullanmadım

4.1.sayfada vermiş olduğum constant.cw yi var/keys içine atmışsanız açması gerekir
    ayrıca içtimai tv değil.... İtv azerbaycan diye geçer kanalın adı (constant.cw yi not defteri ile açıp içini inceleyin)

5.server ile alakalıdır

6. hacksat key indirici adı üstünde key indirir :)))

cccam 2 1 2 kulalnıyorum ben biraz daha hızlı açtıklarını sanıyorm sorun yaşamıyorsan elleme

fakat cccam 2.1.0 kullandığından da olabilir biss leri tanımaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 8 Aralık 2009; 20:11:02 >

• Scart to Component kablo nerden alabilirim ? TTAF'nin sitesinde stokta yok. Birde sesi iletmek için ayrı bir kablo lazım olacak sanırım. Çok fazla para vermek te istemiyorum. Zaten ilerde 800HD'e geçmeyi düşünüyorum.

Pluginle altyazı(Drtic) sadece belli filmlerin önceden hazırlamış altyazıları gösteren bir program. Benim sorduğum mesela şebekelerin kendi receiver'ı ile seyredilen yabancı filmlerin altyazı tuşuna basarak altyazılarını gösterme özelliği ki bu zaten uydudan o film destekliyorsa vardır. Bunu nasıl aktif hale getirebiliriz ?
  • quote:

quote:

DM 600 PVR ORJİNAL

İyi günler arkadaşlar.

BU HEDİYE ÖMÜR BOYU SÜREKLİ SİZİ DESTEKLİYOR.Kullanan varsa açıklama yaparsa sevinirim.İyi akşamlar...

Ömür boyu mu

• Evet.Sistem çözdüğü sürece server desteği sürekli.Cihazlar orjinal.Desteklediği Turksat,hotbird ve dt kanalları.Telefondan öğrendiğim kadarı ile maç seyrederken yüklenmelerden dolayı donmalar olabiliyormuş.Tam karar veremedim.Yani ben istiyorum ki iyi bir cihaz sorunsuz bir görüntü .Bu istediklerimi nasıl sağlayabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu hafta sonuna kadar bir cihaz almam lazım.Saygılar.Özel mesajlada ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Evet.Sistem çözdüğü sürece server desteği sürekli.Cihazlar orjinal.Desteklediği Turksat,hotbird ve dt kanalları.Telefondan öğrendiğim kadarı ile maç seyrederken yüklenmelerden dolayı donmalar olabiliyormuş.Tam karar veremedim.Yani ben istiyorum ki iyi bir cihaz sorunsuz bir görüntü .Bu istediklerimi nasıl sağlayabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu hafta sonuna kadar bir cihaz almam lazım.Saygılar.Özel mesajlada ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar nasıl yani kayacenter bu şekilde ömür boyu serverli dm600pvr mi satıyor. hemde orijinal. şimdi baktım 440 tl 12 taksit. alsak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

quote:

Evet.Sistem çözdüğü sürece server desteği sürekli.Cihazlar orjinal.Desteklediği Turksat,hotbird ve dt kanalları.Telefondan öğrendiğim kadarı ile maç seyrederken yüklenmelerden dolayı donmalar olabiliyormuş.Tam karar veremedim.Yani ben istiyorum ki iyi bir cihaz sorunsuz bir görüntü .Bu istediklerimi nasıl sağlayabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu hafta sonuna kadar bir cihaz almam lazım.Saygılar.Özel mesajlada ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar nasıl yani kayacenter bu şekilde ömür boyu serverli dm600pvr mi satıyor. hemde orijinal. şimdi baktım 440 tl 12 taksit. alsak mı acaba?

kayacenter illegal olarak açık açık dt çözdürüyor ölemi

----------------------------

izzy dostum bu dediğin altyazı olayı dm800 de bazı imagelerde oluyormuş dm500de olanı duymadım

ayrıca scart to component da ayrı ses çıkışı oluyor zaten

• quote:

Scart to Component kablo nerden alabilirim ? TTAF'nin sitesinde stokta yok. Birde sesi iletmek için ayrı bir kablo lazım olacak sanırım. Çok fazla para vermek te istemiyorum. Zaten ilerde 800HD'e geçmeyi düşünüyorum.

Pluginle altyazı(Drtic) sadece belli filmlerin önceden hazırlamış altyazıları gösteren bir program. Benim sorduğum mesela şebekelerin kendi receiver'ı ile seyredilen yabancı filmlerin altyazı tuşuna basarak altyazılarını gösterme özelliği ki bu zaten uydudan o film destekliyorsa vardır. Bunu nasıl aktif hale getirebiliriz ?

1. Filmi izlerken audio tuşuna bas. buradan ingilizce veya türkçe dublajı seç.

2. aşağı ok (ch-) tuşuyla "altyazı mevcut değil" yazan butonun üstüne gel.

3. sonra sağ ok (vol+) tuşuyla türkçeyi seç.

4. ok ile çık. iyi seyirler ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nslylmz -- 11 Aralık 2009; 2:21:46 >

• @Nihat Bey scart to component kabloda 3 çıkış var 3ü de görüntü aktarıyor. 5'li çıkış olan kablolar da gördüm ama burda bulmak zor sanırım.

@nslylmz verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Eve gider gitmez kontrol edicem. Acaba bu dediğiniz Dm500s içinmi yoksa Nihat Bey'in dediği gibi Dm800 de mi ?
  • quote:

@Nihat Bey scart to component kabloda 3 çıkış var 3ü de görüntü aktarıyor. 5'li çıkış olan kablolar da gördüm ama burda bulmak zor sanırım.

@nslylmz verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Eve gider gitmez kontrol edicem. Acaba bu dediğiniz Dm500s içinmi yoksa Nihat Bey'in dediği gibi Dm800 de mi ?

DM500 için. Ama DM500de varsa 800de de mutlaka vardır bu özellik.
  • @nslylmz bu özelliği bilmiyordum ben de deneyeyim akşam
  • Sadece Türkçe altyazı desteği olan kanallarda oluyor.
    Örneğin Goldmax, Movemax, Sinematv gibi.
    Yabancı kanallarda hiç denk gelmedi.
    İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca altyazılar oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

@nslylmz bu özelliği bilmiyordum ben de deneyeyim akşam

Aslında ben de bilmiyordum. izzy76'nın mesajından sonra deneyince farkettim. "Alt yazı mevcut değil" in üstüne gelip orta tuşla değiştirmeye çalışıyordum. Meğer sağ ok (vol+) tuşu ile değişiyormuş.

Hangi kanallarda işe yarayacağını tahmin ediyorsunuzdur zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

Sadece Türkçe altyazı desteği olan kanallarda oluyor.

Doğal olarak sadece Türkçe altyazı desteği olan kanallarda oluyor. Acaba novacinema, HBO gibi kanallara mail atsak "biz sizin kanalları seyrediyoruz burada" diye koymazlar mı Türkçe altyazı seçeneği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nslylmz

quote:

Doğal olarak sadece Türkçe altyazı desteği olan kanallarda oluyor. Acaba novacinema, HBO gibi kanallara mail atsak "biz sizin kanalları seyrediyoruz burada" diye koymazlar mı Türkçe altyazı seçeneği?

Sen iste senin için Türkçe dublaj bile koyarlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nslylmz

quote:

Sen iste senin için Türkçe dublaj bile koyarlar...

Abartıp Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazılı Türk filmi oynatmaları için mail atacağım.
    Neyse konunun çok dışına çıktık. Kızdırmayalım Nihat Ustayı...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.