Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.turkeyfo

rum.com/satforum/showthread.php?t=757167#.VlA8sF4zU64

linki birleştirin
  • dm 7080 için powervu denemesi, çalışma ve tr ses sorunu var

http://www.turk-dreamworld.com/f1068-dreambox-7080-genel/1178164-powervu-dm-7080hd.html

alıntı

Selamlar dostlar
    imaj güncelleme zamanı geldi Gemini imaj verecem son zamanların modası PowerVU kanallar ile PowerVU kanalları test ediyorum kanallar hızlı bir şekilde açılmakta ve takılma, donma yok testler bitsin en kısa zamanda geliyor backup
    Gemini için arayüz bakıyorum kafama göre arayüz bulamadım AdrenalinNRW dostumu DM7080 e transfer edemedik o güzel arayüzlerinden mahrum kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 21 Kasım 2015; 12:21:33 >

• powervu çözümü konusunda bilgi verebilir misiniz siz çözdüğünüzde biz de faydalanalım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

0.8 uydusunda çok sayıda türkçe belgesel varmış. powervu şifreli şu ara çözülmeye başladı.

0.8 THOR UYDUSUNDAKİ HİSTORY HD VE POWERVU KANALLARI HD TURKCE BELGESELLER SORUNSUZ VE AKTİFTİR

0.8 THOR kaçlık çanakla alınıyor . Merkezi sistemde 120 çanağın birinde 3 lnb var .
    digitürkün kanalarına benden başka bakan yok .üniversal lnb koysam çekermi acaba .?
  • Benim cozme sansim yok. Merkezi sistemvar ve uygun uydu alicim da yok.
    Tur for um linkindeki f3 cihazlar su an cok caliskan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cozme sansim yok. Merkezi sistemvar ve uygun uydu alicim da yok.
    Tur for um linkindeki f3 cihazlar su an cok caliskan

• astra ve hotbird uydularında disney xd türkiye açabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enricokenan

dreambox da var HD cihazda var hocam .

Animaux SD dir . ve sadece Fransızca yayın yapar .
    Hotbirdde HD türkçe yayın yapan tek bir belgesel kanal yok .

arada dir BBC türkçe yayın yapar .. o kadar .

elbette HD belgesel Historysinden Nasyonal Geo kadar onlarca CW belgeseller var .
    Rusça . İngilizce. Bulgarca Romence Makedon dillerinden birini biliyorsanız .

Bizim dil sorunumuz yok .Ailecek Bulgarcamız var .Bulsatta yayınlar ingilizce. Alt yazılıda olsa Kril alfabesini okuyabiliyoruz .
    Onbinlerce arkadaş ve çocukları eutelsat 7a digitürkte SD criptowork belgesel ve çocuk kanalları için dreambox veya muadillerini bulunduruyorduk .
    Bir çok arkadaş mini uydu alıcıları ile dahi rahatlıkla bu kanalları cline alarak Drimboxdan farksız çözüyordu .

Digitürk açığını kapatınca cccam cline işi HD de olsa SD de olsa %90 yatar hocam.

ANİMAUX SD fakat dvbs2 olduğundan sd cihaz ile izlenemiyor. yanlış biliyorsam düzeltin.

• Haklisiniz. Ben g4 mini hd cihaZimda izkiyorum. Cok eskiden biss ile izleniyordu.

• nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama cümlemin basında dreambox da HD cihazımda olduğunu yazmıştım .

@phammerin uyarısı ile birkaç türkçe kanalın nasıl açılacağını buldum .
    Hepinize teşekkür ederim . Yazılarınıza katılım yapmasamda baştan sona dikkatle okuyorum .Oldukça faydalandım .
  • spor kanalları için web tv isteyen olursa pm den bana ulaşsın.

2016 temmuz ayına kadar üyelik 50 tl olarak alınabiliyor.
  • bugün epey uğraştım 7e deki çanağı 0.8w ye çevirdim. tarama yaptıktan sonra 350 nin üstünde tv kanalı buldum hızlıca bir baktım ama şifresiz olarak izlenebilen 5 kanal ya vardır ya yoktur onlar da reklam kanalı zaten. belgesel kanalları çıktı ama bunların açılma şansı yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

bugün epey uğraştım 7e deki çanağı 0.8w ye çevirdim. tarama yaptıktan sonra 350 nin üstünde tv kanalı buldum hızlıca bir baktım ama şifresiz olarak izlenebilen 5 kanal ya vardır ya yoktur onlar da reklam kanalı zaten. belgesel kanalları çıktı ama bunların açılma şansı yok galiba

hangi kanallar hocam içlerinde disney xd türkiye var mı?
  • KptanKorku kullanıcısına yanıt
    Birkac disney kanali var ama hicbiri acmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün epey uğraştım 7e deki çanağı 0.8w ye çevirdim. tarama yaptıktan sonra 350 nin üstünde tv kanalı buldum hızlıca bir baktım ama şifresiz olarak izlenebilen 5 kanal ya vardır ya yoktur onlar da reklam kanalı zaten. belgesel kanalları çıktı ama bunların açılma şansı yok galiba

Powervu cozebilen uydu alici lazim
    Daha once bunu yapana ornek link vermistimesela. F3

• quote:

Dm hd icin ugrasiyorlar.

Dm500 e powervu gelecegini pek sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 23 Kasım 2015; 0:19:33 >
  • quote:

quote:

Powervu cozebilen uydu alici lazim
    Daha once bunu yapana ornek link vermistimesela. F3

siz dm500s konusuna yazınca ben de bize de faydalanabiliriz sanıp çevirdim tabi. sonradan biraz araştırınca dediğiniz gibi pek gelecek gibi durmuyor. 1w uydusunda hiç işe yarar kanal yok dolayısıyla ama başka nereye çevirebilirim onu da bilemedim. 5e , hotbird, ve 19e astra seçeneklerimiz kaldı galiba bullsattan bahsediyorlar bir de

• quote:

Dm hd icin ugrasiyorlar.

Dm500 e powervu gelecegini pek sanmiyorum

Ne icin ugrasiyorlar hocam anlanadim

• Powervu sifresini dreambox hd de cozmeye calisiyorlar.
    Mesela f3 isimli cihazda powervu cozuluyor.

• quote:

Powervu sifresini dreambox hd de cozmeye calisiyorlar.
    Mesela f3 isimli cihazda powervu cozuluyor.

Internetten inceledigim kadariyla powervu cozulurse animal planeti izlebiliriz. Natgeo wild yok.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.