Dün akşam biss key ile ntv sporu seyrettim. Bugün keyi güncellememe rağmen açılmıyor. Sorun mu var anlamadım.
Dostlarım havalar tam güneşli olmasa da parçalı olmasına da şükür bence yakında çiçekler açacak o kadar net göreceğiz YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLE!!!
arkadaslar sırf sinema kanalları ve özellikle +18 kanalları izleyebilecegimiz serverler varmı..bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim..
quote:Orijinalden alıntı: victory80 arkadaslar sırf sinema kanalları ve özellikle +18 kanalları izleyebilecegimiz serverler varmı..bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim.. +18 den bişi bekleme cogu yok zaten gerci bnmki merkezi sistem belki ondandır internetin var nasılsa gir netten neye giriyorsan server sınıflandırması bildigim kadari ile yok
quote:Orijinalden alıntı: Republic. quote:Orijinalden alıntı: victory80 arkadaslar sırf sinema kanalları ve özellikle +18 kanalları izleyebilecegimiz serverler varmı..bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim.. +18 den bişi bekleme cogu yok zaten gerci bnmki merkezi sistem belki ondandır internetin var nasılsa gir netten neye giriyorsan server sınıflandırması bildigim kadari ile yok sadece hotbırdde 30 dan fazla kanal var guncel transporterları tartırsan bulursun http://www.lyngsat.com/hotbird.html
quote:Orijinalden alıntı: Republic. quote:Orijinalden alıntı: victory80 arkadaslar sırf sinema kanalları ve özellikle +18 kanalları izleyebilecegimiz serverler varmı..bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim.. +18 den bişi bekleme cogu yok zaten gerci bnmki merkezi sistem belki ondandır internetin var nasılsa gir netten neye giriyorsan server sınıflandırması bildigim kadari ile yok nasıl bekleme :)) listeyi veremiyorum şu an ama sende çıkmıyo diye yok manasına gelmez :)))
Dreamset ile hazır kanal listesini dreambox a nasıl atabilirim ben yapamadımda resimli bir anlatımı felan varmıdır acaba.
quote:Orijinalden alıntı: Raskolnikov Ntvspor açmıyor Ntvspor izleycez diye aldık ohhooo ilk haftadan patladık mgcamd plugins ve softcam ile açılıyor