Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende başka bir image var ismini hatırlayamadım şimdi. turkvod isimli plugini yüklesem senin yukarda linklerini verdiğin kanalları seyredebilirmiyim?
    bilgisayarda bunları vlc programıyla açıp seyredebiliriz?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

hocam bende başka bir image var ismini hatırlayamadım şimdi. turkvod isimli plugini yüklesem senin yukarda linklerini verdiğin kanalları seyredebilirmiyim?
    bilgisayarda bunları vlc programıyla açıp seyredebiliriz?
    şimdiden teşekkürler

KANAL LİSTESİNDEN RTMPLERİ AÇMAK AYRI BİR ÖZELLİK.. rtmpleri vlc player ile açamazsın simple tv ile açabilirsin

SADECE TURKVOD U YUKLERSEN EKLENTİ KISMINA TURKVOD ADINDA EKLENİR VE UYGULAMA ÜZERİNDEN TV KANALLARINI -DİZİLERİ- FİLMLERİ VS. İZLEYEBİLİRSİN HATTA YOUTUBE VE VK SİTESİ EKLENTİLERİDE TURKVOD İÇİNDE MEVCUT EXTRA BİRŞEYE GEREK YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Mart 2013; 21:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

arkadaşlar rtmp yayınları openpli ile kanal listesinden izleyebiliyorum fakat bir kanalın sesini alamıyorum görüntü var ses yok.. pc de izlerken sorun olmuyor sesde geliyor görüntüde , dreamda ses neden gelmez

not: diğer rtmp yayınlarda sorun yok.

bunun için bir codec vs varmı acaba ?

edit : tesadufenmi oldu bilmiyorum ama extensionsdan audiopip yükledim düzeldi
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Mart 2013; 17:36:01 >
  • slm arkadaşlar.Hazırlamış olduğum imajı siteye eklemek istiyorum..Cihazda bu eklentiler yüklü :
    Barry Allen
    Ccam info
    Sofcam *** Downloader
    Ts Flash Backup
    Dahili wifi çalışmakta...
    Ts flashla bakup nfi dosyası olarak kaydetti yanlız nfi dosyasını web üzerinden kendi cihazıma çalışıp çalışmadığını kontorol etmek için yüklüyorum.Yüklemede sorun olmuyor ama cihaz açılırken belli bi yere gelip ilerlemiyor..Barry Allen aldığım imajı hardiske kurduğumda imaj çalışıyor..Backup alırken hata mı yapıyorumda çalışmıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz..Cihazı çinden aldım kullanımında yeniyim..Teşekkürler
  • Arkadaşlar kendi hazırlamış olduğum imajı yüklemek istedim suan kullanıyorum bi sorun yok..Kend cihazımı tekrar yükleyip kontrol ettim sizde deneyip yorum yazarsanız sevinirim..https://s3.dosya.tc/server3/yiUJkl/ilkerclondreambox800hdsesim2-SSL-84b.rar.html

• arkadaşlar hd800 cihazıma yeni image yüklemek istiyorum fakat ip noyu 192.168 .1.2 yi yazdıktan sonra devamlı dreambox wepcontrol cıkıyor. image yükleyemiyorum.
  • o çıkıyosa image atman lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

o çıkıyosa image atman lazım..

wepcontrol çıktığı için image atamıyorum işte.ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

o çıkıyosa image atman lazım..

wepcontrol çıktığı için image atamıyorum işte.ne yapmam lazım.

dostum cihazın yanına git fişi takarken cihazın önündeki poer tuşuna basık tut fişi tak . sonra ekranda çıkan ip yi yaz o zman olur

sen cihaz açıkken yapmaya çalışıyorsun o yüzden web controle giriyorsun
  • quote:

Nihat1551 nickli arkadaştan aldığım dm800se için estar sim openpli v3 image , rtmp ve iptv eklenmiş kanal listesi , güncel biss key dosyası ve güncel türkvod

Aşağıda verdiğim link konu sahibi arkadaş tarafından 1.sayfaya eklenebilir.

image, not defterine yazılı yazılı açıklamalar ile yüklenirse, toplamda 5 dakikada cihaz izlenmeye hazır hale gelir.

not: yüklemeden sonra cihaz ağ kısmındaki wifi aktif oluyor dileyen kablosuz bağlanabilir.

kullanılan image link içinde mevcuttur..(estar_dm800se-openpli3.0_20130123)

ayrıca yüklemek isteyen olur ise imagenin indirildiği link :http://www.e-star-sim.com/en/down-sim800se.php?tnid=4

download:http://www.boxca.com/3fafr3mx8dg2/dm800se_nihat1551.rar.html

alternatif: https://hotfile.com/dl/196256125/a3239b3/dm800se_nihat1551.rar.html

Picon(kanal logoları) dream anadizine klasör halinde atılacak :http://www.boxca.com/vaptjxtmc8j8/picon.rar.html

**server kullanıyorsanız var/etc içinden cccam.cfg dosyasını yedek almayı unutmayın

**image içinde cccam plugins ekli halde geliyor tekrar yüklenmesine gerek yok

5 aşamada image yükleme:

1) cihazın fişini çekin ve cihazın önündeki tuşa basarak cihazın fişini takın

2) cihazın ekranında çıkan ip adresini internet explorera yazın ve enterlayın

3) image yolunu gösterin, yüklemenin bitmesini bekleyin ve reboot botonuna basın

4) ftp den yedeklerinizi gerekli yerlere kopyaladıktan sonra hiçbir ayar yapmadan cihazın fişini çekin ve takın.

5) iyi seyirler :)

dream ftp erişim:

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

güncel turkvod iptv eklentisi için

konum:ftp://192.168.1.98/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/

http://www.turk-dreamworld.com/f149-dreambox-plugins-enigma2/849016-turkvod-v-3-51-27-12-2012-tarihli-sueruem.html

hocam bu imageleri yukiedim cihaz acılmıyor sanırım benım cıhaza uygun degil,
    dm800 SE sim 2,1 ss4 benimki,
    şu wilress olup flash kucuk tusu olan arkada.

• e-star cihazlar için bu usta
  • quote:

e-star cihazlar için bu usta

onlar sim3 mu oluyor?
    ramihammer GM3 yukledim su an ok gibi gorunuyor.. cccam haric aynı dosyayı yine aynı yerlere attım ama gormuyor bir turlu..

hatta CCcam ve cccam diye de attım, buyuk kucuk harf ayrımı yapıyor DM dosya adında
    ama turkvod işlemi aynıdır sanırım deniycem.
  • gp3 imaj yükledim zaman kaydırıcı (timeshift) çalışmıyor hard diski tanıyor ama ana sürücü olarak kabul etmiyor ne yapmalıyım sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

gp3 imaj yükledim zaman kaydırıcı (timeshift) çalışmıyor hard diski tanıyor ama ana sürücü olarak kabul etmiyor ne yapmalıyım sizce

aynı sorun bende de var :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: sami

gp3 imaj yükledim zaman kaydırıcı (timeshift) çalışmıyor hard diski tanıyor ama ana sürücü olarak kabul etmiyor ne yapmalıyım sizce

aynı sorun bende de var :/

aynı sorun bende de var
  • Merhaba,
    Clon Dm 800 se hd var.Bu şekilde kullanıyorum.Çökme işi olursa sıkıntı olacak.Küçük usb girişi arızalı bacakları işlemciye lehimlenecekmiş.Elektronikçi yapacak ama şemasını bulamadım.Şemasını nerden bulabilirim?
  • Merhaba dm 800 hd se e-star sim 3.0 open Pli kullanıyorum en iyi görüntü ayarları için ne yapmalıyım.120 ekran lg led tv var ekran büyük olduğu içinmi sd görüntüler kötü anlamadım.hd görüntüler gayet güzel ama sd görüntüler berbat.ne yapmalıyım arkadaşlar autoresolution ilede ayarlar yaptım fakat gözle görülür bi değişiklik olmadı.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ramihamer merlin3 clon se sim2.1 s84 cihazda 05.15.2012 tarihkiyi kullaniyorum. Hersey iyi gidiyor. Ama altyazii acmiyor!dizimax ing tk dil var altyazisi kesin var biliyorum ve goruyorum orda . Seciyorum sari tusla ama acilmuyor. Nedendir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramihamer merlin3 clon se sim2.1 s84 cihazda 05.15.2012 tarihkiyi kullaniyorum. Hersey iyi gidiyor. Ama altyazii acmiyor!dizimax ing tk dil var altyazisi kesin var biliyorum ve goruyorum orda . Seciyorum sari tusla ama acilmuyor. Nedendir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.