Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki en hızlı nerede satabilirim. bursa'da oturuyorum.
  • gitti gidiyor, sahibinden gibi yerlere ilan verebilirsiniz.
  • teşekkürler
  • Serkan bey bende 800hdsim3var...100tl gibi bir rakamla..800se 2.1 ile takas yaparsan nasıl olur değermi?Tabiki ikiside clon çihazlar..Ayrıca hangisinin yazılım(imaj)desteği daha fazla)
    Yanıtlarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

Serkan bey bende 800hdsim3var...100tl gibi bir rakamla..800se 2.1 ile takas yaparsam nasıl olur değermi?Tabiki ikiside clon çihazlar..Ayrıca hangisinin yazılım(imaj)desteği daha fazla)
    Yanıtlarsan sevinirim.

Selam,

800HD cihazınızı, üste 100 TL vererek kabul eden varsa, hiç durmayıp, hemen takas ediniz. Zira 800HD "se" nin hızı neredeyse 500s gibi...

İlaveten cihazınızın 1 MB. e-satar sim (sim3) olduğunuda düşündüğümüzde katmerli avantajınız var.

Yazılım desteği en kısıtlı olanlar; ferrari sim ile e-star sim'liler.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar NTV spro TRT gibi kanalarda maç yayınlarında şifre giriyor ve izleyemiyorum, nette biçok eski tarihli yazı okudum ve hiçbirşey anlamadım. 800HD se kullanıyorum ve bi türlü yapamadım. benim cihazda içinde yüklü allrussian image yüklü ne yapacağımı açıklayıcı şekilde söyleyebilecek varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 24 Ocak 2012; 20:30:51 >
  • takip ediliyor güzel konu
  • arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim imajı kurdum hem görsel hem özellikler hemde stabilize bakımından çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim.

http://www.dreamoem.com/showthread.php?819-BlackHole-1-7-0-dm800se-ramiMAHER-ssl84b
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim imajı kurdum hem görsel hem özellikler hemde stabilize bakımından çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim.

http://www.dreamoem.com/showthread.php?819-BlackHole-1-7-0-dm800se-ramiMAHER-ssl84b

Güzel imaj evet bende bir süre kullandım, sonra pli imaj kurdum o da güzel çalışıyor ama istediğim skinleri kurduğumda hata veriyor pli için bile olsa.

• quote:

arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim imajı kurdum hem görsel hem özellikler hemde stabilize bakımından çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim.

TS Panel var mı içinde?

Bir de Glass 16 skini yüklenince düzgün çalışır mı?
  • Aklıma birşey geldi

Yeni nesil media player'larda filmin afişini ve film bilgisini ekranda görebiliyoruz. Peki dm 800 se bunu yapabilir mi veya zaten yapıyor mu? Bir eklenti veya imaj içerisinde böyle bir özellik mevcut mudur biliyor musunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

Evet ya TS Panel var mı içinde? Glass 16 skini yüklenince düzgün çalışır mı?

msenöz ün cevabı nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

/tmp klasörüne atıp sonrada kurmak gerekiyor tüm ipk dosyalarında olduğu gibi

ipkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-cccambiss_0.1_mipsel.ipk

bu olay işe yariyor mu ? bu aksam maç varda en kötü ihtimalle şimdiden halletmek istiyorum bende.
  • kardeşler dm800se sim 2.1 nemesis yazılımda hd-glass16 skinde picon gösterimi tamam ustalar :'(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 27 Ocak 2012; 21:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

bu olay işe yariyor mu ? bu aksam maç varda en kötü ihtimalle şimdiden halletmek istiyorum bende.

Kardeş aşğıdaki dosyayı googldan arattır.
    İçindekileri Flash XP ile cihazın aynı yerlerine at.
    Yeniden başlat. İş tamamdırr.

Dreambox Kèys_08-01-2012
  • @turoktr , eyw. yaptim şuanda bakalim maç saatinde de sıkıtnı olmassa güzel olur

bu arada yukardakiyazdıgım dosya hata veriyor yeşil ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

Arkadaşlar NTV spro TRT gibi kanalarda maç yayınlarında şifre giriyor ve izleyemiyorum, nette biçok eski tarihli yazı okudum ve hiçbirşey anlamadım. 800HD se kullanıyorum ve bi türlü yapamadım. benim cihazda içinde yüklü allrussian image yüklü ne yapacağımı açıklayıcı şekilde söyleyebilecek varmı acaba.

kardeş flashfxp ile cihaza bağlan var/keys içine verdiğim constant cw at(yada kopyala sendekinin içine yapıştır) chmod değeri 755 (costant cw üzerinde sağa tıkla chmod var)yap tamamdır plugin falan gerek yok
    costant cw:http://s2.dosya.tc/server6/0fFLGZ/biss.rar.html

yazılım olarak nemesis r101 tavsiye ederim

http://imageshack.us/photo/my-images/193/bissw.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 25 Ocak 2012; 21:06:42 >

• quote:

quote:

eğer açmıyor ise var/keys klasörü içerisindeki dosyaları chmod 755 yapın
  • Arkadaşlar önerdiğim imajda ts panel yok Ama ondan çok daha güzel özellikler var.Skin olarak da Glass 16 skinini denemedim.ZAten kendi üzerindeki skin çok hoşuma gitti.Ama siz söyledikten sonra kurdum (Glass 16 yı) sorun yok.Birçok imaj denedim çoğunda hemen yeşilk ekran geliyordu .Bu imajda daha hiç yeşil ekran görmedim.Benim hoşuma giden bir şeyi de hiç bir özel ayar yapmama rağmen Win7 bilgisayarımda direk dreambox a takılı harddisiki ve dahili belleğini bilgisayarda görüp dosya yüklemede falan kolaylık sağlaması.
  • quote:

@turoktr , eyw. yaptim şuanda bakalim maç saatinde de sıkıtnı olmassa güzel olur

bu arada yukardakiyazdıgım dosya hata veriyor yeşil ekran.

Nooldu maçı seyrettin mi?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.