Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheSerial

ben yaklaşık 5-6 ay önce dreamboxuma ayar çekmiştim. ftp ile girmeye çalışıyorum bir türlü giremiyorum. flashfxp programını kurdum kullanıcı adına root şifreye dreambox yazmama rağmen bir türlü bağlanamıyorum.

kullanıcı adı: root
    şifre: dreambox

kabul etmiyor. sizce ne yapmalıyım?

url adresine:192.168.x.x(cihazın bağlandığı ip yazılacak)
    kullanıcı adı:root
    şifre :dreambox

http://imageshack.us/photo/my-images/545/80390008.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 8 Ocak 2012; 14:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

ben yaklaşık 5-6 ay önce dreamboxuma ayar çekmiştim. ftp ile girmeye çalışıyorum bir türlü giremiyorum. flashfxp programını kurdum kullanıcı adına root şifreye dreambox yazmama rağmen bir türlü bağlanamıyorum.

yok dostum olmuyor. denedim. tüm kombineleri denedim hemde. büyük küçük harfleri bile denedim. olmuyor olmuyor.

• Merhabalar,

Yeni image'lerde MKV filmleri ön tanımlı medya oynatıcıdan oynattığım zaman görüntü problemsiz geliyor ama ses çıkmıyor. Acaba yüklemem gereken bir plugin falanmı vardır.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

DM
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

biraz önce kablosuz bağlanmayi sonunda başardım. nasıl mı :) çok kolay oldu , bende meğer sorun usb'den hdd 'nin bagli olmasından sorun kaynaklanıyormuş.
    hdd yi çıkarttim yeniden başlattim cihazı , sonra ağ donanimları kısmında Wlan secenegi gözüktü.
    Kablosuz ağları tara secenegide çıktı ve baglandım sorunsuzca.

hemde bu adaptör baya eski bi ürün. üstüne ben 2 farklı wlan adaptör almıştım 2sinide iade etmiştim

Hangi imaj ve hangi adaptor hocam? Bir ara denemek isterim:)

İyi forumlar.
  • quote:

quote:

quote:

yok dostum olmuyor. denedim. tüm kombineleri denedim hemde. büyük küçük harfleri bile denedim. olmuyor olmuyor.

Telnet ile denediniz mi yada putty ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

quote:

quote:

quote:

denedim ama olmuyor. şaka gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

denedim ama olmuyor. şaka gibi

TSpanel kuruluysa ondan şifreyi sıfırlayın.

• TSpanel'den şifreyi sıfırlayınca oldu. çok teşekkür ederim dostum sağol.
  • quote:

TSpanel'den şifreyi sıfırlayınca oldu. çok teşekkür ederim dostum sağol.

Rica ederim sorunun çözüldüğüne sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

biraz önce kablosuz bağlanmayi sonunda başardım. nasıl mı :) çok kolay oldu , bende meğer sorun usb'den hdd 'nin bagli olmasından sorun kaynaklanıyormuş.
    hdd yi çıkarttim yeniden başlattim cihazı , sonra ağ donanimları kısmında Wlan secenegi gözüktü.
    Kablosuz ağları tara secenegide çıktı ve baglandım sorunsuzca.

hemde bu adaptör baya eski bi ürün. üstüne ben 2 farklı wlan adaptör almıştım 2sinide iade etmiştim

Hangi imaj ve hangi adaptor hocam? Bir ara denemek isterim:)

İyi forumlar.

Şuanda bunu kullanıyorum gayet güzel bi image

BackUp by aguda NoviTeam-1.3-DM800SE-Christmas ssl84b-sim210-by sat gr

Ts Paneli var.
    Türkçe olabiliyor.
    Cccam vs kurulu geliyor ama ilk kurulumda diger pluginleri silmek gerekiyor yani her defasında Cccam'i aktif etmek lazım digerlerini silmezsek. neyseki o sorunuda kaldirdim.
    onun dışında her image olanlar bundada var.
    torrent eklentisinı kurdum çalıştı.
    bi tek Şuanda hata aldıgım plugin Ddmir altyazı bulma plugini oldu. o hata veriyor. yeşil ekran.

Dedigim gibi ben 2 tane daha almiştim. usb hdd sürekli takılıydı. şimdi ise usb olmadan taktim direk gördü
    Gerçi her yeni kapatip açtıgımda da yine görüyor şimdilik sorun sıkıntı yok.

Wlan adaptör:
    Usrobotics usr805423

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 8 Ocak 2012; 23:04:32 >

• Bugün bu imajı kurdum gayet hızlı çalışıyor ve skin vs de güzel hoşuma gitti.
    En başta cccam yüklemek vs biraz uğraştırdı ama hallettim, değişik imaj denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

http://www.dreamoem.com/showthread.php?705-Dream-Elite-3.0-DM800SEHD-ramiMAHER-ssl84b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenoz -- 8 Ocak 2012; 22:56:56 >

• quote:

Bugün bu imajı kurdum gayet hızlı çalışıyor ve skin vs de güzel hoşuma gitti.
    En başta cccam yüklemek vs biraz uğraştırdı ama hallettim, değişik imaj denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
    http://www.dreamoem.com/showthread.php?705-Dream-Elite-3.0-DM800SEHD-ramiMAHER-ssl84b

Ben de tam bu imajı soracaktım. Hissi kablel vuku durumu var galiba
    Kullananlar, bu imajla cihazın hızlı tepki verdiğini söylüyorlar. İndirdim ama çalışan cihazın düzenini
    bozarım diye tereddüt ediyorum. Tavsiyenle Glass 16 skinini de kurmuştum.

Siz inceleyip hiçbir sorun olmadığına kannat getirirseniz kurarım diye düşünüyorum.
    İlk tespitleriniz nasıl?
    Bu imaj dedikleri gibi hızlı mı?
    Skini nasıl? Glass 16 ya da o kalitede skini olması lazım.
    TS Panel entegre mi? Ben hariçten kurmakta zorlanıyorum. Diğer bazı eklentiler gibicihazın
    içine atıp oradan kurulabilse sorun değil.

Bir de cccam yüklemek niye sorun oldu? CCcam.cfg'yi "etc" ye atmaktan bahsetmiyorsun herhalde.
    İmaj tanıtımında cccaminfo : CCcam 2.3.0 - cccam 2.2.1 - mgcamd 1.38" gibi ifadeler var. Bunlar la mı
    ilgili? Ne anlama geliyor bunlar. Sonuçta bize verilen CCcam.cfg yi cihaza atıyoruz çalıştırıyoruz.

Ayrıca maç yayınları sırasında Star-NTV-TRT3 vs. kanallarda kesintinin engellenmesi için
    biss key girişi ya da bunu otomatik sağlayan program desteği var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

Bugün bu imajı kurdum gayet hızlı çalışıyor ve skin vs de güzel hoşuma gitti.

Ben de tam bu imajı soracaktım. Hissi kablel vuku durumu var galiba
    Kullananlar, bu imajla cihazın hızlı tepki verdiğini söylüyorlar. İndirdim ama çalışan cihazın düzenini
    bozarım diye tereddüt ediyorum. Tavsiyenle Glass 16 skinini de kurmuştum.

Siz inceleyip hiçbir sorun olmadığına kannat getirirseniz kurarım diye düşünüyorum.
    İlk tespitleriniz nasıl?
    Bu imaj dedikleri gibi hızlı mı?
    Skini nasıl? Glass 16 ya da o kalitede skini olması lazım.
    TS Panel entegre mi? Ben hariçten kurmakta zorlanıyorum. Diğer bazı eklentiler gibicihazın
    içine atıp oradan kurulabilse sorun değil.

Bir de cccam yüklemek niye sorun oldu? CCcam.cfg'yi "etc" ye atmaktan bahsetmiyorsun herhalde.
    İmaj tanıtımında cccaminfo : CCcam 2.3.0 - cccam 2.2.1 - mgcamd 1.38" gibi ifadeler var. Bunlar la mı
    ilgili? Ne anlama geliyor bunlar. Sonuçta bize verilen CCcam.cfg yi cihaza atıyoruz çalıştırıyoruz.

Ayrıca maç yayınları sırasında Star-NTV-TRT3 vs. kanallarda kesintinin engellenmesi için
    biss key girişi ya da bunu otomatik sağlayan program desteği var mıdır?

İmajın hızı güzel görünüyor, skin de çok detaylı değil ama gayet şık ve yeterli.

Benim bildirdiğim linkteki imaj da cccam vs kurulu değildi ancak aşağıdaki linkteki imajda birçok eklenti hazır onu urarsanız sadece cccam.cfg atmanız yeterli.
    TSpanel cccam info vs kurulu geliyor ben hepsini kendim kurmak zounda kalmıştım, akşam bende bu yeni linktekini kuracağım.
    Türkçe ekli gelmiyor ama eklemek çok basit menu/setup/system/ language/ burada sarı butona basınca tüm diller geliyor seçip kur diyorsunuz o kadar.
    Biz key konusunu denemedim bilmiyorum pekte kullanmıyorum açıkcası.

http://www.sat4fun.co.uk/showthread.php?122189-New-Dream-V3-0-Elite-sim210-ssl84b-patched-by-voyger

Kısaca imaj hoşuma gitti tavsiye ederim.

• Orijinalden alıntı: msenoz
    ilgili? Ne anlama geliyor bunlar. Sonuçta bize verilen CCcam.cfg yi cihaza atıyoruz çalıştırıyoruz.[/
    quote]

http://www.sat4fun.co.uk/showthread.php?122189-New-Dream-V3-0-Elite-sim210-ssl84b-patched-by-voyger

Teşekkürler.İndirip kuracağım.
    Zahmet olmazsa bir de şu koyulaştırdığım yerde de sorduğum "CCcam 2.3.0 - cccam 2.2.1"
    ne anlama geliyor. Aradaki fark nedir işlevi nedir?
    Biraz izahlı anlatırsan müteşekkir kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 9 Ocak 2012; 17:05:04 >

• Orijinalden alıntı: erd_eru

ilgili? Ne anlama geliyor bunlar. Sonuçta bize verilen CCcam.cfg yi cihaza atıyoruz çalıştırıyoruz.[/
    quote]

Teşekkürler.İndirip kuracağım.
    Zahmet olmazsa bir de şu koyulaştırdığım yerde de sorduğum "CCcam 2.3.0 - cccam 2.2.1"
    ne anlama geliyor. Aradaki fark nedir işlevi nedir?
    Biraz izahlı anlatırsan müteşekkir kalırım.

CCcam programının iki farklı versiyonu eklenmiş imaja ister CCcam 2.3.0 ister cccam 2.2.1 hangisini istersen seçip kullanabiliyorsun.
    Aslında kullanıcı için hangisi olduğunun pek bir önemi yok dolayısıyla hangisi olursa olsun bizim işimizi görecektir.
    MGcamd başka bir emu onada server eklenip kullanılabiliyor ama cccam daha yaygın ve kolay.

• slm şu download linkini direk yazsanızda bizde denesek.
    şuanda kullandığım imajın özellikleri yazıyım.
    imaj Nemesis.2.3.SVN-095r6-DM800SE-SSL84a-Backup.By.AYBERK-29.10.2011.nfi
    skin Skin_Army_Gradient
    eklentiler.
    epg için enigma2-plugin-extensions-buyukbangpanel_1.1-r0_beta2.mipsel.ipk
    ekranda saat enigma2-plugin-extensions-quickclock_v.1.0-20110113_mipsel.ipk
    start kanal için enigma2-plugin-systemplugins-startupservice_experimental-cvs20100228-r0_mipsel.ipk
    bissler için enigma2-plugin-extensions-cccambiss_0.1_mipsel.ipk
    quick button için g3wizard_0.15-r0_mipsel.ipk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

slm şu download linkini direk yazsanızda bizde denesek.
    şuanda kullandığım imajın özellikleri yazıyım.
    imaj Nemesis.2.3.SVN-095r6-DM800SE-SSL84a-Backup.By.AYBERK-29.10.2011.nfi
    skin Skin_Army_Gradient
    eklentiler.
    epg için enigma2-plugin-extensions-buyukbangpanel_1.1-r0_beta2.mipsel.ipk
    ekranda saat enigma2-plugin-extensions-quickclock_v.1.0-20110113_mipsel.ipk
    start kanal için enigma2-plugin-systemplugins-startupservice_experimental-cvs20100228-r0_mipsel.ipk
    bissler için enigma2-plugin-extensions-cccambiss_0.1_mipsel.ipk
    quick button için g3wizard_0.15-r0_mipsel.ipk

Tabiki buyrun;
    http://www.multiupload.com/TZVRKOK032

• sayın msenoz

Evdeki 4 çanak türksat 42, Hotbird 13, Eutelsat 7 ve Sirius 4.8 uydulara dönük.
    Server aldığım yerde yüklenen kanal listesinde Astra 19.2 uydusunun kanalları var
    Tabi bu uyduyu seyredemediğimden TSpanel üzerinden tuner ayarlarından Astra 19.2 yi çıkarıp
    Sirius(Astra 4.8) tanımlı uyduyu aynı dizeq girişinden yani 4 nolu girişten ekledim.
    Kanal listelerini bozmadan otomatik tarama yaptırdım.
    Sirius Uydusundan 380 kanal buldu ama sadece FTA olanları izleyebiliyorum.
    Şifreli olanların kanal bilgisinde:
    "Unsupported CA founf, no correct ECM info!!!"
    ya da;
    "No info from Cam" diyor.
    Benim anlamadığım serverdan Hotbird ve Eutelsat üzerinden şifreli kanalları izlerken
    niye Sirius'tan gelen şifreli yayınlar izlenmiyor?
  • quote:

sayın msenoz

Evdeki 4 çanak türksat 42, Hotbird 13, Eutelsat 7 ve Sirius 4.8 uydulara dönük.
    Server aldığım yerde yüklenen kanal listesinde Astra 19.2 uydusunun kanalları var
    Tabi bu uyduyu seyredemediğimden TSpanel üzerinden tuner ayarlarından Astra 19.2 yi çıkarıp
    Sirius(Astra 4.8) tanımlı uyduyu aynı dizeq girişinden yani 4 nolu girişten ekledim.
    Kanal listelerini bozmadan otomatik tarama yaptırdım.
    Sirius Uydusundan 380 kanal buldu ama sadece FTA olanları izleyebiliyorum.
    Şifreli olanların kanal bilgisinde:
    "Unsupported CA founf, no correct ECM info!!!"
    ya da;
    "No info from Cam" diyor.
    Benim anlamadığım serverdan Hotbird ve Eutelsat üzerinden şifreli kanalları izlerken
    niye Sirius'tan gelen şifreli yayınlar izlenmiyor?

Bunun nedeni aldigin serverde sirius uydusundaki paketleri acacak kartlarin bulunmamasidir.
    Server aldigin kisi ile konusup olup olmadigini ogrenmek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bunun nedeni aldigin serverde sirius uydusundaki paketleri acacak kartlarin bulunmamasidir.
    Server aldigin kisi ile konusup olup olmadigini ogrenmek en iyisi.

Dreambox Kèys_08-01-2012 dosyasını indirip içindekileri var/keys ve /scce klasörlerine
    atınca bazıları açılmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.