Şimdi Ara

dream box tavsiye edermisiniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dreamboxların kullanımı diğer cihazlara göre daha zordur versiyon vs yüklemelerinde kişinin bilgili olması gerekir,

yoksa cihaz elinizde kalır!!!
    PC SİSTEMİM:IntelCore2 Duo E-6550 2.33 Ghz İşlemci-Asus P5K-E Wifi Anakart-Asus Ati Radeon HD 3850 Ekran Kartı(512 Mb-256 Bit)-Creative Augidy SB X-Fi Ses Kartı-Asus DRW-2014 L1-Asus DRW-2014 S1- Samsung DRW-S203N-LG DRW-GH20NS-Kingston Hyper-X 4X1 Gb 800 Mhz Ram-OCZ 600 Watt Power Suppyl
  • konuma bak

ordaki imageyi dene açıklamalarıda orda var

Orijinalden alıntı: ozan0935

Forumlarda baktığım kadarıyla bazı konularda merak ettiklerim cevap buldu. Benim sormak istediklerim şunlar:

1-Hava kötü olduğu zaman yayının etkilendiği doğru mu? Yada görüntü nelerden etkileniyor?
    2-UEFA avrupa ligi dream box aldığımızda tamamen seyredilebilecek mi?
    3-6 ayda bir 100-150 tl arasında ücret ödeyip şirelerin güncellendiği konusunda söylenenler doğru mu?
    4- Dream box kullanabilmek için internetin gerekliliği ok, ancak bilgisayar ne için gerekiyor?
    5-Aylık internet kullanımı ne kadar?
    6- DT ve DS taki tüm kanalları seyerdebiliyor muyuz?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Oncelikle konudan fazla anlmadigimi ancak bildigim seylere cevap vermek istiyorum kimse vermemişken.
    1- kotu havalarda lnb ruzgardan etkilenmeyecek sekilde korursaniz ve kablolamanizda kaliteliyse bir sıkıntı yasamazsiniz. canak konumu burada cok onemli. fakat DT ve DS in bile etkileniyor bunun onune gecmek biraz zor.
    2-3-4-5-6 nolu sorulara cevap vermek icin ise oncelikle Dream Box in paylasimli calisma mantigini anlatmak istiyorum.

Dream Box dedigimiz urun server mekanizmali calisan ve sifreyi sağlayici (server) araciligi ile kiran bir paylasim aracidir. Mantik olarak evinizde kurulu bir dream box iniz varsa Server dediğimiz kişide hem digiturk hemde dsmart aboneligi mevcut diyelim ve Server olan kisi modem araciligi ile sizin dream boz iniza paylasim sagliyor. bu sayede ds ve dt nin tum kanalllarini cozebiliyorsunuz. server islemini eger dreambox i olan ve bu isi yapmak isteyen bir kac kisi bulabilirseniz kendi server inizi kendinizde kurup paylasabilirsiniz. 6 aylik olraka degilde 1 senelik server ucretinin 250 ytl oldugunu duydum. internet kullanimi sadece sifre desimlerinde kullaniliyor ve normal yayindan sadece 2 saniye kadar bir gecikme ile iletiliyor.

bildiklerim ve kabaca anlatimim bunlar yanlis bir sey aktardiysam yada duzeltilmesi gereken birsey varsa lutfen ekleyin
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.