Şimdi Ara

dream box tavsiye edermisiniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha fazla Adult tarzı kanalları izlemek İçin mi? eğer bu yönde alıyorsan bence hiç uğraşma ve alma.
    Dreambox üst seviye kullanicilarina hitap eden bir cihaz. basit bir cihaz değildir.
    bilgisayar + internet + dreambox olmadan performans alamassiniz.

Saygılar.
  • dreambox 500 den daha fazlamı sex kanalları açıyor markası nedir sen bana yardımı paralımı vereceksin
    yani nasıl olacak birde bu çoklu lnb li çanaklar var 1 tane çanağa 5-10 adet lnb bağlıyorsun birsürü uyduya ulaşıyrosun tavsiye edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 29 Mayıs 2008; 8:29:56 >
    3 haziran itibari ile dt uyeligimi iptal ediyorum.
    IT konularina hakimim ve evimde internet mevcut
    ancak uydu sistemlerine acaip fransizim
    zaten sirf anlamadigim icin tutara bakmadan dt e uye olmustum
    ancak senede odedigim 750 ytl bana koymaya baslayinca artik yeter dedim.
    lutfen bana dreambox kullanan arkadaslar destek atabilir mi, kullanimi ve faydalari hakkinda
    600pvr veya 800 hd alayim mi diyorum ?
    600pvr 450 ytl 800hd 900 ytl olarak buldum fiyat sizce uygun mu ?
    Saygilar
  • 600 Pvr ve 800 hd arasındaki seçim direkt sizin hd yayın izleme isteğinizle ilgili seçim yapmanız gereken birsey.600 Pvr hd değil çünkü.Fiyatlar da gayet normal..
    sana 800hd 850ytl ye merkezden bulabılırm dusunursen ana ulasarsınız..

oralarda daha ucuza dreambox bulabilirmiyim acaba

buradan ucuzmudur

almışken çift tunerli kayıtlı birde hd li olsun diyorum

hangi modelini tavsiye edersiniz

buradaki fiyatı nedir

oradan kaça alsam uygundur

oradan alsam tavsiye edermisiniz

birde destek ve garanti sorunu var tabiiki

yardım lütfen yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmatr01 -- 1 Haziran 2008; 10:58:28 >
  • dostum ordan almak veya burdan almak tabııkı senın bılecegın ıs. ancak ben de sunu demek ıstıyorum mesela benden alırsan ben sana sınırsız teknık destek verırım. ama ordan alırsan nasıl kıme guveneceksın ve destek alacaksın tamamm belkı yıne elımden gelen yardımı yaparım ancak hanı yanlıs anlama ama sonucta bende bu ışim burda tıcaretını yapıyorum. yahudı ler kadar olamadık pahalı da olsa gıdıp kendı dostlarından alıyorlar acıkcası sen ıstedıgn ozellıgı soyle ben sana ıstedıgn ozellıklerde ıstedıgın marka modelı bulurum kaldıkı almanya da daha ucuz .burası ıle almanya da ıstedıgın modell arasında en fazla 50$ fark vardır sana dokunacaksa se bılırsın dostum bana hayırlı olsun demek düşer..

Orjinalden alıntı: enigmatr01

abi 12 haziranda almanya berlin e gideceğim

oralarda daha ucuza dreambox bulabilirmiyim acaba

buradan ucuzmudur

almışken çift tunerli kayıtlı birde hd li olsun diyorum

hangi modelini tavsiye edersiniz

buradaki fiyatı nedir

oradan kaça alsam uygundur

oradan alsam tavsiye edermisiniz

birde destek ve garanti sorunu var tabiiki

yardım lütfen yazın

ilk önce dreamboxun 800 hd dışında hd li reciveri yok.istediğin çift tunerli hd li cihaz ilerki zamanda çıkabilir.almanya ile bu arasında çok bi fiyat farkı olacağınıda sanmıyorum 800 hd de.ordan alırsan garanti olayında sıkıntı çekebilirsin.bence burdan alman daha mantıklı geliyor açıkçası

Orjinalden alıntı: candostum2007

dostum ordan almak veya burdan almak tabııkı senın bılecegın ıs. ancak ben de sunu demek ıstıyorum mesela benden alırsan ben sana sınırsız teknık destek verırım. ama ordan alırsan nasıl kıme guveneceksın ve destek alacaksın tamamm belkı yıne elımden gelen yardımı yaparım ancak hanı yanlıs anlama ama sonucta bende bu ışim burda tıcaretını yapıyorum. yahudı ler kadar olamadık pahalı da olsa gıdıp kendı dostlarından alıyorlar acıkcası sen ıstedıgn ozellıgı soyle ben sana ıstedıgn ozellıklerde ıstedıgın marka modelı bulurum kaldıkı almanya da daha ucuz .burası ıle almanya da ıstedıgın modell arasında en fazla 50$ fark vardır sana dokunacaksa se bılırsın dostum bana hayırlı olsun demek düşer..

Candostumun söyledikleri gayet mantıklı bence de.Almanyadaki fiyatı bi araştırın eğer arada uçurum yoksa Türkiye'den sürekli teknik destek alabileceğiniz bir yerden almanızı öneririm
  • benım almanya dan arkdasım vr aksam gırer msn. ye ben sorayım brı arasıtrsın bakalım kac para ımıs. ama dedıgım gıbı burdan almanda yarar var... sagol bodrumlu :) ah oralarda olmak vardı ya halıkarnaz daha gecen yaz rastladım sana ne guzel brı seydı o sankı bır ruya :) tertemız bodrum aksamında dans eder gıbı snkı kollarında :) ıst ne kotusun yaw yattım kalktım mayısladım yaa dısarıda cıkılmıyor offffffffff

Orjinalden alıntı: candostum2007

benım almanya dan arkdasım vr aksam gırer msn. ye ben sorayım brı arasıtrsın bakalım kac para ımıs. ama dedıgım gıbı burdan almanda yarar var... sagol bodrumlu :) ah oralarda olmak vardı ya halıkarnaz daha gecen yaz rastladım sana ne guzel brı seydı o sankı bır ruya :) tertemız bodrum aksamında dans eder gıbı snkı kollarında :) ıst ne kotusun yaw yattım kalktım mayısladım yaa dısarıda cıkılmıyor offffffffff

Sen sagol dostum..
    Öyle buralarda olmak güzel de tabii tatile gelenler için.Çalışan için ise inan daha zor.Yine de güzel abartmayayım
  • HD-Smart Full Paket 12 Aylık almayı düşünüyorum ama HD uydu alıcısı çok pahallı ...izlemek için başka bir HD uydu alcısı alırsam sorun çıkar mı Amerkan da sipariş edecem de...Tavsiye edeceğiniz bir HD uydu alcısı var mı?

Orjinalden alıntı: bahazar

HD-Smart Full Paket 12 Aylık almayı düşünüyorum ama HD uydu alıcısı çok pahallı ...izlemek için başka bir HD uydu alcısı alırsam sorun çıkar mı Amerkan da sipariş edecem de...Tavsiye edeceğiniz bir HD uydu alcısı var mı?

hd smartı izlemek için sana verilen cihazı kullanman gerekir.farklı cihazla hd smartı izleyemezsin.

1-Hava kötü olduğu zaman yayının etkilendiği doğru mu? Yada görüntü nelerden etkileniyor?
    2-UEFA avrupa ligi dream box aldığımızda tamamen seyredilebilecek mi?
    3-6 ayda bir 100-150 tl arasında ücret ödeyip şirelerin güncellendiği konusunda söylenenler doğru mu?
    4- Dream box kullanabilmek için internetin gerekliliği ok, ancak bilgisayar ne için gerekiyor?
    5-Aylık internet kullanımı ne kadar?
    6- DT ve DS taki tüm kanalları seyerdebiliyor muyuz?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: cagdascac

ozan güzel sorular sormuşsun, cevapları bekliyoruz

cevapları kendi konumda verdim aynılarını orayada sormuş
  • merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım. orijinal 500 s aldım. cihaz da nemesis yazan bir image var. öncelikle sorunsuz bir server bakıyorum. bir de cihaz modeme bağlı iken bilgisayardan nasıl image yüklüyorsunuz. cihazda bazen kilitlenmeler oluyor(ccam server yok-internete takılı değil). bunun nedeni image dan mıdır. yoksa ısınmadan mıdır. Dreambox 500 s ile ilgili her türlü desteğe ihtiyacım var. Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. syg.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.