Şimdi Ara

draven sizce kuvvetli bir karaktermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Evet

dravenin q su niye bukadar önemli bu arada özelliği ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Evet

Seri seri vaynenin q ile vurduğunu düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Evet

Seri seri vaynenin q ile vurduğunu düşün

anladım ben vayne kullanıyorum iyi örnek oldu
  • hiç alma. kötü oynuyorsan aglarsın oynayamadım diye.

edit: vayne oynuyormussun da vayne'in q'sunun ilk zamanlarındaki hali gibi. cok iyi vurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrofinsan -- 5 Ağustos 2012; 1:12:03 >
  • draven op yanında birde sona fena hero. ama ulti biraz cd si uzun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben free iken kullandığım üzere konuşuyorum o kadar iyi deil q sunu tf lerde flan atamıyosun yada birini kovalarken yani sadece minionlarda iyi gidiyo ultisi işe yaradığıda oluyo çoğu zaman boşa kaçabiliyo bi cait yada iyi oynayan bi ashe çıksa karşına alır bence seni bu kendi fikirlerim dediğim gibi free iken oynadım bi yerde yanlış yaptıysam düzeltin
  • Draveni eğer oynamayı öğrenirsen oyunu en baştan domine edersin,bilmiyorsan bile phantom dancer+bloodthirster+infinity felan çek late game senin.
  • çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Draveni eğer oynamayı öğrenirsen oyunu en baştan domine edersin,bilmiyorsan bile phantom dancer+bloodthirster+infinity felan çek late game senin.

haklı right clickle işi bitirsisn carrylerde
  • draven ın q su başlarda çok iyi vuruyor hele solotop yaptığında fb alma ihtimalin çok yüksek ayrıca dravenın dansıda çok iyidir tam bir troll
  • Güçlü ama kimse o qlarla uğraşmaz yani.Ultile adam alırsın,savaşırkende o speed veren skilli basarsın bu kadar hiç zevkli değil bence.
  • Ben almayı planlıyorum lanede üstünlük kuruyor. Yakalamasını bilirsen perma Q atıyorsun. Hiç AD runesi ve itemi olmasa bile Q atarak 1 bar canını götürüyorsun adamın. Zaten 2 Q açıkken birden hızlanıp adama atıp flashlayınca E atınca öldürüyorsun. Ben vayne idim, buildim full. Draven ise sadece pd ie ve bt dedim buna tek atarım ulti açtım E vurdum duvara gitmedi Q açıp vurdu sonra E ile kenara çekip birdaha vurdu öldüm
  • Q'su sadece lanede işe yarıyor çünkü tflerde onu attıktan sonra yakalamakla uğraşılmaz zaman kaybedersin yakınına düşerse alırsın ama o da düşük bir ihtimal yani.
    Edit:Bir de şöyle bir şey var onun verdiği bonus damage kritik atamıyor kendi normal ad si kritik geliyor onun üstüne q nun verdiği ekleniyor.Vayne de öyle değil q ile birlikte vurduğu damagenin direk kritiği alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreonCe -- 5 Ağustos 2012; 12:51:01 >
  • Çok zor bi hero ama oynarsan ezersin hele 2 q yu da idare etmeyi öğrenirsen karşıdakilerin vay haline
  • Vayne yerine oynamanın anlamı olmayan hero. Q su tflerde useless onun dışında başka bir özelliği olmadığı için çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Jayceden zordur diyebilirim. Bence alma bu tür herolara alışık değilsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.