Şimdi Ara

Draven ile nasıl oynanmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun draven aldım çok bişey bilmiyorum o yüzden bu champion hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi ? Dominion oynuyorum genelde.Hangi çeşit itemler taktikler gibi.Şimdiden teşekkür ederim

• adc itemleri alıp saldıracaksın adama
  • Draven değil Draaaaven.
    Bence Dominion'da daha çok offtank herolar iş yapıyordu.Bayadır girmiyorum gerçi.Normal oyun gir.Farm yap.Klasik Ad carry itemleri çık.
  • dominionda pek bişey yapamaz teemo gibi şampiyonlar sağlam dominionda
  • Early Game'de Q nu tutturmaya dikkat et. Ultini kullan surekli zaten o kadar yuksek cd si yok. Oyuna baslagic olarak :
    Pickaxe, Boots Of Speed veya Prospector Blade ve Boots Of Speed 2 pot.
    Devaminda Zeal ve Bf cek. Sonra Phantom Ve İnfnity rushla. Sanguine Blade ile devam et. Guardian angeli cek ve gerisini karsiya gore git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav 2 q at ölüyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Early Game'de Q nu tutturmaya dikkat et. Ultini kullan surekli zaten o kadar yuksek cd si yok. Oyuna baslagic olarak :
    Devaminda Zeal ve Bf cek. Sonra Phantom Ve İnfnity rushla. Sanguine Blade ile devam et. Guardian angeli cek ve gerisini karsiya gore git

bide 2 tane baltayı aynı anda atabiliyor q skill ini kullanınca o nasıl oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berserker BT IE PD TRINITY GA
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Early Game'de Q nu tutturmaya dikkat et. Ultini kullan surekli zaten o kadar yuksek cd si yok. Oyuna baslagic olarak :

bide 2 tane baltayı aynı anda atabiliyor q skill ini kullanınca o nasıl oluyor ?

Q yu vurduktan sonra zeminde sarı bir yıldız çıkar. Onun üstünde bekleyip baltanı tutarsan hem W cd sıfırlanır hemde Q yu tekrar kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• verdiği ms de gerçek den çok iyi q ile damagesi de çok yüksek. iyi bir seçim.
  • Draven tam artis champtır bana göre
    paso q ile 11 lw a kadar farm yap ultiyle support ol yeter.
    ad 250+ olunca falan girersin heriflere q ile bir kere vursan yeter gerisini passive ile halledersin.
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.