Şimdi Ara

Draven için tavsiye ettiğiniz support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle gerçekler : Ben 15 yaşındayım kuzenim 14 yaşında ben lise 2 ye gidiyorum o 8'e (kuzenim geç başladı) ikimizde lole bu yaz başladık.İyi kötü forumu takip ederek bişeyler öğrendim simdi hemen lolkingleride veriyim Benim lolking :http://www.lolking.net/summoner/tr/2463145#profile kuzeniminki :http://www.lolking.net/summoner/tr/2524521#history Yeni sezonda bot premade yapmayı düşünüyoruz o adc draven ben support öncelikle bana hangi supportu önerirsiz ? tavsiyeleriniz nelerdir ? Farklı her türlü önerinize açığım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Troll knklarım için : w/l lar op nickler op yaşlar op tr op

• Tresh ve leona.Oncelik leona bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokolix

Tresh ve leona.Oncelik leona bence

daha çok agresif supportları tavsiye ediyorsunuz yani
  • Thresh, nami, blitzcrank gibi gibi

• Annie veya zyra supportuda deniyebilirsiniz aggresif oynadiğinda sıkıntı yaratabiliyor.
  • Leano iyi çok rahat lane'yi kazanabilirsiniz.

Tabi senin oyunculuğunda önemli. İstersen Tresh ve nami de olabilir tabi.

Hangisini iyi oynadığına bakar birazda :)

Sonuçta Draven 1v1 de çok rahat üstün çıkabilecek bir adc :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Annie veya zyra supportuda deniyebilirsiniz aggresif oynadiğinda sıkıntı yaratabiliyor.

bi arkadaşım daha annie önerdi latede nasıl oluyor annie earlyde iyi harraslar stunlar ama aklım latade takıldı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adc mainim ve bence en iyi sinerjiler şu şekilde

Leona - Ezreal - Leona tuttugunda ezreal ile e-q yapıp çıksan yeterli oluyor kolay bir lane oluyor

Sona - Ezreal - Sonadan gelen ap ve ad sayesinde ezreal iyi bir sustain ve güzel bir dmg ile lane i kazanabiliyor

Leona - Draven - Karşında twitch sona gibi kırılgan herolar var ise o lane i garanti kazanırsınız agrasif oynayarak

Annie - Vayne - Biraz pasif kalıp annie nin 6 olmasıyla beraber eğer annie duvara yakın bir yerde atarsa stunu o adamı kesin kesiyorsunuz

Zyra - Ashe - Ultilerin kombosu inanılmaz güzel

Twitch - Nami - Twitch invis olup nami ona e skill ini veriyor ve twitch 1 oto atak yapıp slow atıyor namide üstüne suya hasip atıyor adamı %90 alıyorsunuz

Blitz - Caitlyn - Blitz adamı çektinden sonra birde zıplatıyor o ara cait adamın kaçacagı yere trap koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 19 Kasım 2013; 21:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Adc mainim ve bence en iyi sinerjiler şu şekilde

Leona - Ezreal

Leona - Draven

Annie - Vayne

Zyra - Ashe

Twitch - Nami

Blitz - Caitlyn

leonada nasıl bi build izlenmeli dravenla iken
  • Blitz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapen

quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Adc mainim ve bence en iyi sinerjiler şu şekilde

Leona - Ezreal

Leona - Draven

Annie - Vayne

Zyra - Ashe

Twitch - Nami

Blitz - Caitlyn

leonada nasıl bi build izlenmeli dravenla iken

Mesajı editledim hocam daha iyi anlaman için leonanın ekstra birşey yapmasna gerek yok her zamanki gibi support build i yeterli olacaktır
  • quote:

Öncelikle gerçekler : Ben 15 yaşındayım kuzenim 14 yaşında ben lise 2 ye gidiyorum o 8'e (kuzenim geç başladı) ikimizde lole bu yaz başladık.İyi kötü forumu takip ederek bişeyler öğrendim simdi hemen lolkingleride veriyim Benim lolking :http://www.lolking.net/summoner/tr/2463145#profile kuzeniminki :http://www.lolking.net/summoner/tr/2524521#history Yeni sezonda bot premade yapmayı düşünüyoruz o adc draven ben support öncelikle bana hangi supportu önerirsiz ? tavsiyeleriniz nelerdir ? Farklı her türlü önerinize açığım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Troll knklarım için : w/l lar op nickler op yaşlar op tr op

Thresh leona ama thresh öncelikli

• Thresh Opİ

• Tabikide leona

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Annie veya zyra supportuda deniyebilirsiniz aggresif oynadiğinda sıkıntı yaratabiliyor.

bi arkadaşım daha annie önerdi latede nasıl oluyor annie earlyde iyi harraslar stunlar ama aklım latade takıldı ?

Latede team fightda büyük avantaj sağlıyor aoe stunlari fight kazandırabiliyor doğru kullanıldığında.
  • Leona ve annie çok iyi oluyor cidden.
  • yorumlarınız için saolun threshde iyi olmadığımı düşünüyorum bu yüzden öncelikle leona ve blitz deniyceğim annie denemeyide unutmam ama pek becerebileceğimi sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.