Şimdi Ara

Draven deniyenler yorum konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayı düşünenler için , pbe de oynayanlar yorum yapabilir mi

• Denemek için pbe kurdum patch %99 dayken internet gitti 2 saattir yok Allah belanı versin ttnet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Denemek için pbe kurdum patch %99 dayken internet gitti 2 saattir yok Allah belanı versin ttnet

torrent ile indirince 99 da kalsa bile devam edebilirdin
  • quote:

Denemek için pbe kurdum patch %99 dayken internet gitti 2 saattir yok Allah belanı versin ttnet

internet yok ama foruma girip mesaj yazabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

Telefondayım , turkcell internetiyle giriyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

Telefondayım , turkcell internetiyle giriyorum

• Dengeli bir şampiyon fakat bir tristiana değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna 6300 vericeğine 6300'ün tamamına rune çek daha karlı iş yapmış olursun.
  • Dengeli bir şampiyon fakat bir Vayne değil
  • Dengeli bir şampiyon fakat bir Varus değil

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

almayı düşünenler için , pbe de oynayanlar yorum yapabilir mi

http://forum.donanimhaber.com/m_61527733/tm.htm burdan devam edebilirsiniz
  • Bir Draven değil.
  • bana q su saçma geldi baltayı yakalayana kadar basit attack yapsan daha iyi seri seri,baltayı yakalıcam derken ölüyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttunaa

bana q su saçma geldi baltayı yakalayana kadar basit attack yapsan daha iyi seri seri,baltayı yakalıcam derken ölüyosun..

Yakalamazsan noluyor ben de onu merak ediyorum. CD falan mı sıfırlanıyor yakalayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wabisuke

quote:

Orijinalden alıntı: ttunaa

bana q su saçma geldi baltayı yakalayana kadar basit attack yapsan daha iyi seri seri,baltayı yakalıcam derken ölüyosun..

Yakalamazsan noluyor ben de onu merak ediyorum. CD falan mı sıfırlanıyor yakalayınca.

evet aynı skili vurmaya devam ediyosun ama yakalayana kadar ölüyosun.p
  • q yu yakalamayı öğrenirsen çok güçlü bi şampiyon global bir ultisi var ve sana geri dönerkende karşıya hasar veriyo hoşuma gitti ama almam q sunu tutamazsan bittin ki takım savaşında göremezsin bile
  • Birkaç kere denedim ve youtubedaki lol kanallarından da tanıtım videolarını izledim.Kullanışlı bir champ olduğunu düşünmüyorum,bence fazla tutulmayacak.Öncelikle Q skill i (spinning axe) extra damage vermesi ve fırlattığınız hedeften sekip size baltayı tekrar yakalama fırsatı vermesi açısından güzel,orjinal düşünülmüş.Yalnız şöyle bir sorun var,mesela kaçan bir hedefi kovalıyorsunuz ve spinning axe kullandınız.Hedeften seken balta sizin koşu yolunuzun üzerine düşüyor ama bazen tam olarak koştuğunuz yöne düşmüyor,yani hafif sağa veya sola sapabiliyor ve eğer baltayı yakalayım derseniz hedefi kaçırıyorsunuz.W skill i 1.5 saniyelik movement speed ve 3 saniyelik attack speed veriyor.Eğer hedeften seken baltalardan (spinning axe) birini yakalarsanız otomatikman bu skill in cooldown ı yenileniyor.Hemen kaçan hedefleri yakalamak için Q ve W kombinasyonu çok iyi o zaman diye düşünebilirsiniz ama maalesef belirttiğim gibi seken baltalar tam olarak koşu yolunuzun üstüne düşmeyebiliyor böyle olunca da hedefi kaçırıyorsunuz.Yani kısacası chasing açısından iyi değil champ.E skill i belli bi damage veriyor ve sağa veya sola knock yapıyor hedefi,channeling tarzında spell leri olan champlere karşı kullanılabilir.Ultisi de global range e sahip aynı ezreal ın ultisi gibi düşünün,ne kadar çok hedefe vurursa verdiği damage o kadar azalıyor (minimum %40).Tek farkı belli bir noktadan sonra size geri dönüyor baltalar,isterseniz kendiniz yönlendiriyosunuz (tekrar R ye basarak) veya haritanın sonuna kadar gidip kendisi dönüyor.Verdiği damage da orta halli,az canla kaçan hedefleri öldürür anca onun dışında kullanımı yok.

Genel olarak beğendiğimi söyleyemeyeceğim,eğer AD Carry almak istiyorsanız çok daha kaliteli champler ve bu konuda.

• Benim Kendi düşüncem oyundaki sayılı teknik herolardan biri olacağı %40 cd reduce ile anca 2 adet balta ard arda çıkartılabiliyor. Ulti kullanımı hero için ustalaşma gerektiriyor gibi nasıl tarif etsem bilemedim. Hangi pozisyonlarda kullanılmalı gidip gelmeli bir ulti olduğundan ulti herodan çıktıktan sonra ne tarafa yönelinmeli ve ne zaman geri çağrılmalı tamamen tecrübe isteyen bir skill. Tavsiyem teknik herolardan hoşlanan arkadaşlara kesinlikle almaları yönünde ama casual oyuncular için almadan önce kesinlikle 1den fazla düşünmeleri yönünde.
  • Oynaması zor bi hero. High eloda çok rahat oyunu domine edebilecek bi karakter ama elo hell için draveni seçenlere omg noob diyenler olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Birkaç kere denedim ve youtubedaki lol kanallarından da tanıtım videolarını izledim.Kullanışlı bir champ olduğunu düşünmüyorum,bence fazla tutulmayacak.Öncelikle Q skill i (spinning axe) extra damage vermesi ve fırlattığınız hedeften sekip size baltayı tekrar yakalama fırsatı vermesi açısından güzel,orjinal düşünülmüş.Yalnız şöyle bir sorun var,mesela kaçan bir hedefi kovalıyorsunuz ve spinning axe kullandınız.Hedeften seken balta sizin koşu yolunuzun üzerine düşüyor ama bazen tam olarak koştuğunuz yöne düşmüyor,yani hafif sağa veya sola sapabiliyor ve eğer baltayı yakalayım derseniz hedefi kaçırıyorsunuz.W skill i 1.5 saniyelik movement speed ve 3 saniyelik attack speed veriyor.Eğer hedeften seken baltalardan (spinning axe) birini yakalarsanız otomatikman bu skill in cooldown ı yenileniyor.Hemen kaçan hedefleri yakalamak için Q ve W kombinasyonu çok iyi o zaman diye düşünebilirsiniz ama maalesef belirttiğim gibi seken baltalar tam olarak koşu yolunuzun üstüne düşmeyebiliyor böyle olunca da hedefi kaçırıyorsunuz.Yani kısacası chasing açısından iyi değil champ.E skill i belli bi damage veriyor ve sağa veya sola knock yapıyor hedefi,channeling tarzında spell leri olan champlere karşı kullanılabilir.Ultisi de global range e sahip aynı ezreal ın ultisi gibi düşünün,ne kadar çok hedefe vurursa verdiği damage o kadar azalıyor (minimum %40).Tek farkı belli bir noktadan sonra size geri dönüyor baltalar,isterseniz kendiniz yönlendiriyosunuz (tekrar R ye basarak) veya haritanın sonuna kadar gidip kendisi dönüyor.Verdiği damage da orta halli,az canla kaçan hedefleri öldürür anca onun dışında kullanımı yok.

Genel olarak beğendiğimi söyleyemeyeceğim,eğer AD Carry almak istiyorsanız çok daha kaliteli champler ve bu konuda.

aslında spinning axe fırlatınca önümüze düşerken slowu gömersin, o sırada biraz bekliyor sonra w-q w-q yap alırsın zaten. q tuttun mu w refreshelniyor ne demek ya...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.