Şimdi Ara

Dram içerikli animeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animelerde dram içerikli seriler ve filmler arıyorum.
    Bu başlık altında önereceğeniz dram içerikli animeleri bekliyorum.

Seyrettiğim bu türde 2 anime

Dram içerikli animeler

Grave of the Fireflies

Ve
     Dram içerikli animeler

Millennium Actress

Anime Serisi olarak.
     Dram içerikli animeler

Şimdiden teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şey kıllık olması için yazmıyorum lakin " En Dramatik içerikli animeler " tanımlaması biraz yanlış olmuş sanki En ve -tik biraz fazla sanırım .
  • Grave of the Fireflies

ağladığımı bilirim bunu izlerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Şey kıllık olması için yazmıyorum lakin " En Dramatik içerikli animeler " tanımlaması biraz yanlış olmuş sanki En ve -tik biraz fazla sanırım .

Estağfurullah, seni mi kıracam.

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Grave of the Fireflies

Ciddi olamazsın
    Tamam hüzünlü bir hikayesi var ama o seviyede olduğunu düşünmüyorum. Belki de ben taş kalbliyim.

Millennium Actress, sana öneririm. Benim gözlerimi kızartmıştır. Belki de 1-2 damla yaş gelmişti o zaman....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 13 Ocak 2009; 9:19:32 >

• Clannad ı izleyebilirsin ... o da dram romantizm ve eğlence nin harmanlandığı bir seri ...
  • School Days insanın düşünerek içinden çıkamadığı dram.

Onun yanında 95 bölüm + 1 movie + OVA 1 'i izledikten sonra ağlatan
    Rurouni Kenshin - OVA 2 - Meiji Kenkaku Roumandan - Seisouhen (After So Many Years Have Lapsed)

Kodomo No Jikan da

Çok mu sulugözlüyüm acaba?

DB ve DBZ 'de bile gözyaşlarıma hakim olamadığım bölümler vardı.

Animeye bağlılığınızla alâkalı daha çok. Ben tüm yüreğimle bağlanırım.

• H2O: Footprints İn the Sand bitirdikten sonra etkisinden kurtulamayıp yarım saat falan ağlamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dram-Komedi Tarzı dizi önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Mafya - aşk içeren filmler
    11 yıl önce açıldı
    Polisiye/dedektiflik tarzı dizi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Grave of the Fireflies

Abisi ,kızın cesedini ve eşyalarını yanına koyarken arkada çalan müziğinde etkisiyle bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

School Days insanın düşünerek içinden çıkamadığı dram.

Onun yanında 95 bölüm + 1 movie + OVA 1 'i izledikten sonra ağlatan
    Rurouni Kenshin - OVA 2 - Meiji Kenkaku Roumandan - Seisouhen (After So Many Years Have Lapsed)

Kodomo No Jikan da

Çok mu sulugözlüyüm acaba?

DB ve DBZ 'de bile gözyaşlarıma hakim olamadığım bölümler vardı.

Animeye bağlılığınızla alâkalı daha çok. Ben tüm yüreğimle bağlanırım.

Kenshin ovalarında bende duygulanmıştım da abi dayanamıyacam sorucam Kodomo no Jikan da nerde duygulandın

• Ve de Db nin..
  • Dram; Hüzünlü, üzücü hikaye. // şu tanıma uyarak ben de yazayım birkaç anime...

Air ( anlaşılması zor bir anime özellikle sonu ama izledikten sonra üzerinizde bıraktığı efekt baya bir '' bang '' şeklinde oluyor. Anime giderek dramatikleşen bir çizelge izliyor )
    Air Movie ( Sanırım bunu tv serisini hem özet geçmek hem de net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak için yapmışlar çünkü tv serisinde sonu bir nevi kullanıcının düşüncesine bırakılmış gibi gözüküyor ama değil )
    Clannad Movie ( Özellikle bunda ciddi ciddi gözümden yaş geldiğini bilirim hele ki clannad tv serisini izlemişseniz hemen öncesinde... )
    Grave of the Fireflies ( Severek izlediğim serilerden biri oldu. Daha başlarken şok oluyorsunuz zaten xD. Sonunu bilerek izlemenize rağmen hoştu. )
    Byousoku 5 centimeter ( Ah o Akari yok mu Akari... bi süre kendinizi boşlukta hissetme ve hayatın ne kadar b*ktan olduğunu anlama gibi yan etkileri mevcut. Duygu fırtınası yaşatabilir. Alır çocukluk yıllarınıza götürür. Etkisi uzundur. Yeni animeye başlayanlara sıkıcı gelebilir. etc. )
    Ef e tale of Memories ( Spoil vermeden şöyle özetleyeyim ; hasta bir kız, kızı seven oğlan, oğlana yük olmak istemeyen hasta bir kız, diğer bir manga artisti, başka bir kız, okul ortamı vs. baya oldu izleyeli aklıma dahası gelmiyor ^^ )
    Kanon ( Zaten Visual Art's ve Key'den babam çıksa izlerim diyen birisi için hele ki Clannad, Air vs. beğenmiş olanlar için kesinlikle izlenmesi gereken serilerden. Saf hüzün ağırlıklı değil her türden biraz mevcut ( mecha hariç xd ))
    H2O Footprints in the Sand ( Güzel bir seriydi bitirdikten sonra sonunu anlamanız biraz zaman alabiliyor ( hatta son bölümü 3 kez izlemiştim ve hala kafamda soru işaretleri mevcut xd ) içerisinde ecchi var adamlar 12-13 bölümlük animeye filler bile sığdırmışlar xD. Asıl anime ile ilgili olan yerleri izlerken baya bir '' kawaisoo Hayami '' kelimesi ağzınızdan dökülecektir... )
    Shigofumi ( ilk 2 bölüm xd ) ( İlk iki bölümde işlenen konu ve sonu ;X )
    Haibane Renmei ( Pek drama kategorisine sokamıyorum ama animeyi açtığınızda daha üzerinize taze drama fışkırıyor ( görüntü özellikleri ve müzik bakımından ). Konu da bir yere kadar hüzünlü ya da değil ( spoil olmasın xd )

Bide tüm yaratıklı Hentaileri izlerken üzülürüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor
    Kenshin ovalarında bende duygulanmıştım da abi dayanamıyacam sorucam Kodomo no Jikan da nerde duygulandın

Niye hacı ya orda da imkansız aşk var Rin'in ağladığı her yerde etkilendim. birde Rin ile Reiji'nin geçmişi. Annesinin yakalandığı amansız hastalık.
  • Teşekkürler yorumlarınız için. Baya detaylandındırmışsınız.
    Yaratıklı Hentai konusunu anlamadım ama neyse

Katılırmısınız bilmem ama içinde hüzüne yer vermeyen animeler akıllarda fazla kalmıyor, etkisi az oluyor.
    Onun için artık tercihlerimi dramdan yana kullanıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

H2O Footprints in the Sand ( Güzel bir seriydi bitirdikten sonra sonunu anlamanız biraz zaman alabiliyor ( hatta son bölümü 3 kez izlemiştim ve hala kafamda soru işaretleri mevcut xd ) içerisinde ecchi var adamlar 12-13 bölümlük animeye filler bile sığdırmışlar xD. Asıl anime ile ilgili olan yerleri izlerken baya bir '' kawaisoo Hayami '' kelimesi ağzınızdan dökülecektir... )

Bende sonunda ne oldu anlamadım valla anladıysan banada anlatKız öldümü ölmedimi kafam çok karışmıştı sonra bir baktık kız tekrar çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

Bende sonunda ne oldu anlamadım valla anladıysan banada anlatKız öldümü ölmedimi kafam çok karışmıştı sonra bir baktık kız tekrar çıktı

Aynen.Hatta Mai_Mai ile tartışmıştık cafede.Ama hala bir anlam getiremedim sonuna.Ama güzeldi seri.

• H2O ile ilgili;

Valla tam hatırlamıyorum ama en son kızın ölmediğine kanaat getirmiştim sanırım. Ya da ölmediğine inanmak istedim sadece bilemiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Teşekkürler yorumlarınız için. Baya detaylandındırmışsınız.

Hocam şöyle ki ; güzel, şirin bir prenses ve ülkesini istila eden yeşil devimtrak yaratıklar devam eden sahnede kızımız ülkesini korumaya çalışırken yaratıkların eline geçer etc... Bu konsepti hentaide düşündüğümüzde insanın içi burkuluyor olayın gidişatına göre xd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Ocak 2009; 0:07:39 >

• O kadar çok dramatik sahne olmasa da "AA!Megami-Sama!"yı izleyebilirsin..
  • quote:

H2O ile ilgili;

Valla tam hatırlamıyorum ama en son kızın ölmediğine kanaat getirmiştim sanırım. Ya da ölmediğine inanmak istedim sadece bilemiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Teşekkürler yorumlarınız için. Baya detaylandındırmışsınız.

Hocam şöyle ki ; güzel, şirin bir prenses ve ülkesini istila eden yeşil devimtrak yaratıklar devam eden sahnede kızımız ülkesini korumaya çalışırken yaratıkların eline geçer etc... Bu konsepti hentaide düşündüğümüzde insanın içi burkuluyor olayın gidişatına göre xd.

Ben de öyle inanmak istemiştim o ayrı ama nedense ilk başta hayal gibi gelmişti ama mai ile tartıştıktan sonra ben de kızın ölmediğine karar verdim.

• Ya bu yaratıklı hentai'yi benden başka herkes seyretmiş galiba

quote:

Orjinalden alıntı: KaoSireN

O kadar çok dramatik sahne olmasa da "AA!Megami-Sama!"yı izleyebilirsin..

Eyvallah.
    İstediğim hikayesi Remi gibi olsun.
    İçimiz hüzünle dolsun.
    Gözlerimiz de gözyaşıyla dolsun.
    Neşemiz o an solsun.

Not:Şiiri ben yazdım.
  • Fate/stay Night da hiç mi duygulanmadınız :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.