Şimdi Ara

Drakensang: The Dark Eye (ÇIKTI.) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electranwn

Onceden sormu$tum ama, gamespot forumlarinda gordum, ex payla$tirilmaip, partideki herkese veriliyor gibi. Dolayisiyle max 4 olan grubu dolu dola$tirmak en iyi ve de anti mazo$ist olani gozukuyor :D

http://www.gamespot.com/pc/rpg/drakensangthedarkeye/show_msgs.php?topic_id=m-1-51564366&pid=935251

TheHologramMan wrote:

XP is not shared, every one in the team gains the same. Soloing not recommended not sure its even possible really.

COK3R wrote:
    Also do group members share in this pool of experience?

Yes, and this is not a split. What I mean is that the monster, the quest has a EP value, and each member of your party (with you or in our home - later ) earn this value !

Bu dediğiniz doğrudur da benim Ferdpk'da kalan diğer party elemanlarında level epey bir düşük...Acaba sadece yanımızda bulunan,dolaştırdıgımız kişilere mi experience dağıtılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Risen e göre nasıl arkadaşlar?

Risen kaldırıp henüz drakensang kurdum ikiside rpg olsa da baya farklı oyunlar fakat risen'i kaldırdım dediğim gibi çünkü senaryo hatasına yakalandım daha başlar başlamaz.
  • Oyun pek tutmadı sanırım. uzun süredir dikkatimi çekiyor bu oyun ama alıp oynamdım. İlk rpg oyunum Obliviondu sonra Risen oynadım. Risen beni baya etkilemişti. Oyun insanı içine çekiyor gerçekten. Şimdi Drakensang: The Dark Eye'yi denemek istiyorum. Ama diğer bir tarafta da Dragon Age Origins var. Aldığı puanlar çok yüksek. bu güne kadar yapılmış en iyi rpg diyenler bile var. baya iddialı bir oyun heralde. İkisi aynı tür mü. İkisini de oynayan varsa bir tavsiyede bulunabilir mi?
  • yav turn based vuruş sistemi varsa boşuna indirmişim oyunu :) tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Oyun pek tutmadı sanırım. uzun süredir dikkatimi çekiyor bu oyun ama alıp oynamdım. İlk rpg oyunum Obliviondu sonra Risen oynadım. Risen beni baya etkilemişti. Oyun insanı içine çekiyor gerçekten. Şimdi Drakensang: The Dark Eye'yi denemek istiyorum. Ama diğer bir tarafta da Dragon Age Origins var. Aldığı puanlar çok yüksek. bu güne kadar yapılmış en iyi rpg diyenler bile var. baya iddialı bir oyun heralde. İkisi aynı tür mü. İkisini de oynayan varsa bir tavsiyede bulunabilir mi?

Ben her ikisini de oynadım ve ikisinin oyun yapısı birbirine benzemekte...Hangisi iyi dersen tartışmasız Dragon Age diyeceğim...Konu olsun,oyunun icine cekilme olsun her konuda başarılı bir oyun Dragon Age...Bu dediklerimden Drakensang kötü oyun dediğim anlaşılmasın...Yukarıda ki yorumlarıma bakarsan bu oyunu da severek oynamıştım...
    İlk oynadığın RPG'lerden Risen ve Oblivion bu saydığımız iki oyuna göre farklıdır...O yüzden ilk önce en iyisi olan Dragon Age oyna ki beğenirsen Drakensang ve Neverwinter Nights 2 diye devam edersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Oyun pek tutmadı sanırım. uzun süredir dikkatimi çekiyor bu oyun ama alıp oynamdım. İlk rpg oyunum Obliviondu sonra Risen oynadım. Risen beni baya etkilemişti. Oyun insanı içine çekiyor gerçekten. Şimdi Drakensang: The Dark Eye'yi denemek istiyorum. Ama diğer bir tarafta da Dragon Age Origins var. Aldığı puanlar çok yüksek. bu güne kadar yapılmış en iyi rpg diyenler bile var. baya iddialı bir oyun heralde. İkisi aynı tür mü. İkisini de oynayan varsa bir tavsiyede bulunabilir mi?

İkisi de iyi ingilizce gerektiren oyunlar. Konuyu anlamadan ikisinden de aldığın zevk çok kısır olacaktır. Sana tavsiyem son oyunlardan Divinity 2'dir. Aksiyonu bol ve zevkli bir oyundur. Aşırı dialoglar ile de boğmaz oyuncuyu.
  • Arkadaş oyunu oynuyorsunuz iyi güzel bitiriyorsunuz da, iki tane de SS koyun oyununuzdan görelim. Zaten yorumları okuyamıyorum spoiler yüzünden, kazara biri önemli birşey söyler oyunu almadan içine mıçar diye.

Öyle oynadım bitti demek yok, sokun elinizi taşın altına 2-3 tane ss bi tane youtube a video upload edin.

Not: Orjinal alanlar yer ve fiyat verebilir mi İstanbul için ?
  • MeaCulpa_27 ve Gokyabgu tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Arkadaş oyunu oynuyorsunuz iyi güzel bitiriyorsunuz da, iki tane de SS koyun oyununuzdan görelim. Zaten yorumları okuyamıyorum spoiler yüzünden, kazara biri önemli birşey söyler oyunu almadan içine mıçar diye.

Öyle oynadım bitti demek yok, sokun elinizi taşın altına 2-3 tane ss bi tane youtube a video upload edin.

Not: Orjinal alanlar yer ve fiyat verebilir mi İstanbul için ?

Oynamadıysan tavsiye ederim. DAO'dan sonra biraz renkli bir dünya gibi gelse de, azıcık masalsı olmasının bir zararı yok. Yok darkspawn, yok blood, dragon içim karardı kardeşim. Geçen açtım Drakensang'i grafik karşılaştırması yapmak için, tepemde mis gibi mavi gökyüzü, yemyeşil kırlar, mis gibi temiz hava (abarttım farkındayım) içim açıldı valla. Kılıcı kalkanı koyup mangal yapasım geldi atlet - çizgili pijama kombinasyonu ile.

Oyun bir sürü yan görev ve gezilecek bir ton mekan ile oldukça uzun soluklu. Almanya'da çok tutulan,iyi satan bir oyun (zaten almanların D&D'si DSA oyun sistemini kullanıyor), ikincisi de Şubat 2009'da Almanya'da raflarda yerini alacak. Herifler hatta almanyada ikinci oyunun her oyuncu için özel itemlar içerecek olan Personalized Edition çıkaracaklarmış (140 avro fiyatı ile de el yakacakmış), ne kadar popüler olduğunu sen düşün artık.

Nota cevap: Ancak Almanya dışında işler iyi değil. Hele ki Amerikada oyun pek tanınmıyor. Haliyle Kuzey Amerika fiyatını 25 dolar gibi uygun bir fiyattan piyasaya sürdüler. Oyunun orjinalini Türkiye'de bulamadığın gibi, shopto gibi online sitelerden bulman da zor. Tek çaren ebay gibi siteler. Ben yakın bir arkadaşımın ebay hesabı ile Kanadalı bir elemandan satın aldım. Yaklaşık kargo dahil 35 dolar tuttu. Üç haftada kargo gelir dedi, aradan 2,5 ay geçti oyunum gelmedi, tam ümidi kesmiştik ki bir sabah arkadaşım aradı müjde dedi senin oyun gelmiş. Allahtan hasarsızdı, ama Kuzey Amerika'ya oyunu beğendireceğiz diye yaldızlı kutu yapmışlar, baba olmuş. Bunları sen de sipariş etmeye kalkarsan başına gelebilir diye yazdım. Sanırsam gamersgate gibi sitelerden de digital kopyasını satın alabiliyorsun.

Bir de screenshot koyayım:

Drakensang: The Dark Eye (ÇIKTI.)

• DAO BITTI BUNA BASLADIM

sımdı bırısı bana bu oyunda ana gorev hangı renk ana gorevler ne ısaretı tasıyor soyleyebılırmı

bırsuru gorev oldu bende hangısı ana gorev cozemedım daha oyunun basındayım ama cozemedım valla.

rogue actım ama acamıyorum ben sandık

ekranda kılıt ısaretlerı cıkıyo ama olayı cozemedım

bu celıskılerı cvplayacak varmı

oyun guzel grafıklerde guzel hos bı oyuna benzıyor

not: @Gokyabgu onerın ıcın sağol oyun guzele benzıyor senın tavısyenle basladık bakalım oyuna eyw

• Manzaralı Dwarf kulesi:

• En son bi de dialog ekranı görüntüsü koyayım tam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUS...

DAO BITTI BUNA BASLADIM

sımdı bırısı bana bu oyunda ana gorev hangı renk ana gorevler ne ısaretı tasıyor soyleyebılırmı

bırsuru gorev oldu bende hangısı ana gorev cozemedım daha oyunun basındayım ama cozemedım valla.

rogue actım ama acamıyorum ben sandık

ekranda kılıt ısaretlerı cıkıyo ama olayı cozemedım

bu celıskılerı cvplayacak varmı

oyun guzel grafıklerde guzel hos bı oyuna benzıyor

not: @Gokyabgu onerın ıcın sağol oyun guzele benzıyor senın tavısyenle basladık bakalım oyuna eyw

Picklocks yapabilmek için özellikle oyunun başında gerekli alet edevata ihtiyacın var. Bunlar lockpick ve hairpin. Bunlar olmadan picklocks yapılabiliyor ama oyun başında iken biraz zor. Bunun dışında sandıkta tuzak varsa onu da ayrı etkisiz hale getirmen lazım. Lockpick yapmak tuzağı etkisizleştirmez.

Quest renkleri hakkında birşey diyemeyeceğim, orasına dikkat etmedim valla.

• Teşekkürler SS ler için.

2 sene rpg yapımcıları yatar aynı oyunu 20 kere bitirtirler bu sene de ayda bir çıkarmaya başladılar, bakalım hayırlısı, bu dönemde terkedilmezsek bida aldatsam ayrılmaz benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Aralık 2009; 17:37:13 >
  • 2009 benim için bayağı bereketli geçti. Drakensang, Risen, Dragon Age Origins, Divinity 2, Brutal Legend, Torchlight hepsi kaliteli yapımlar olarak masaüstümde(bir tanesi de konsolumda) yerlerini aldı. Arada Borderlands, A Farewell To Dragons gibi kalbur üstü yapımlar da vardı. Bu dönemin dengesizliği RPGlerin bütün sene bekletilip sanki anlaşmışlar gibi ardarda piyasaya çıkması oldu. Şubatta Drakensang çıktı, ekim sonuna kadar piyasa kısır kaldı. Ekim sonunda Risen ile birlikte RPGler tabiri caizse sapır sapır döküldü.

RPGler konusunda benim için efsane bir sene vardır ki, ondan da bahsetmeden geçemeyeceğim: 2002. Bir ay arayla piyasaya süper RPGler yağmıştı. Bu yıl ardarda Freedom Force, Dungeon Siege, Morrowind, Neverwinter Nights, Warcraft 3, Divine Divinity, Arx Fatalis, Gothic 2 çıkmıştı piyasaya. Efsane bir yıldı, halen böyle bereketli bir yıl gelmedi benim için.

Bundan sonra böyle bereketli yağmur ne zaman yağar bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 10 Aralık 2009; 10:33:20 >

• risen ı 2 kez yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

risen ı 2 kez yazmışsın

Torpil geçtim.
  • bazı gorevler harıtada ısaretlı olmuyor

karakterde yavas ılerlıyor zaten kosunca bıle yavas

gorevler harıtada ısaretlı olmadımı küfür edıyorum oyunun eksı yanı bu ısaret koysanıza be kardesım kaza yapıcam
  • (Hesinde Temple speak dorian) bu görev yerı nerde

bulamadım hesınde temple yı

oyunu bıtıren varsa acıklayabılırmı ?
  • DAO kadar iyi olmasa da, bu DAO çok sağlam iyi olduğu için...

Yoksa DAO çıkana kadar DrakenSang bana göre BG2'den sonra en başarılı RPG'lerden biriydi. NWN2'den de iyidir, Obliviondan da...
    Morrowind'den iyi değil o ayrı :P Onun yeri apayrıydı...

FO2, BG2, Morrowind... Ve şaheser reankarnettin amcamız...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.