Şimdi Ara

Drake Moon'dan 2 Tane Kasa Açtım Sonuç Fire Serpent Mw

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah can sıkıntısından Drake Moon dan test kasa açılımı yapıyordum, 6,5 dolarlık Covert Karp kasasından açıyordum. İlk açışımda Dragon Lore geldi bir sonraki açılımı 5 li yaptım ve 5 adet Dragon Lore geldi. Dedim şans dönüyor herhalde siteye 13 dolar attım ve 2 li Covert Karp açtım sonuç videoda iyi seyirler. :)

https://www.youtube.com/watch?v=KvnI-5l3il0

Bug a girmiş galiba

Bu da envanter linki :http://steamcommunity.com/profiles/76561198168867797/inventory/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alopo94 -- 1 Aralık 2016; 18:19:59 >

• Envanter linkini koyar mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalaycem35

Envanter linkini koyar mısın ?

Tabi, koyuyorum hemen.
  • Hayırlı olsun şanslıymışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Hayırlı olsun şanslıymışsın

Teşekkür ederim, normalde şans yüzüme hiç gülmez ama bu nasıl oldu anlayamadım. :)
  • nice luck hocam şimdi onu rulete atıp dlorea çeviriyorsun
  • Şanslıymışsın ,güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

nice luck hocam şimdi onu rulete atıp dlorea çeviriyorsun

Teşekkürler hocam ama itemi heba etmeye gerek yok benim gibi bi adama şans 10 yılda bir gelir onuda heba etmeyelim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Şanslıymışsın ,güle güle kullan

40 yılda bir şanslı diyelim. :) Teşekkür ederim.
  • 5 adet dragon lore?

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    free spin var orada 5 tane gelmiş herhalde arkadaşın türkçesi kıt olduğundan anlatmamış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

free spin var orada 5 tane gelmiş herhalde arkadaşın türkçesi kıt olduğundan anlatmamış sanırım.

"Bugün sabah can sıkıntısından Drake Moon dan TEST KASA AÇILIMI yapıyordum" burada ne yazıyor? Saçma sapan yorumlarını kendine sakla!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

5 adet dragon lore?

Hocam bugda kaldı galiba ben de anlamadım. Ücretsiz test amaçlı(free spin) açmıştım onu 5 adet dragon lore geldi paylaşmak istedim.
  • Hoca bende dicektim hangi mallar 5 adet dl bir anda verir :):)

• Ben de 250 dolarlık free spin deniyordum Medusa geldi hep 15 20 tane keşke param olaydıda açaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Hoca bende dicektim hangi mallar 5 adet dl bir anda verir :):)

Dediğim gibi o bugda kalmış olmalı ama aynı kasadan dragon lore düşüren çok kişi var siteyi takip ederseniz her gün 1 2 tane dragon lore düşüren görebilirsiniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Ben de 250 dolarlık free spin deniyordum Medusa geldi hep 15 20 tane keşke param olaydıda açaydım

250 dolar çok para be hocam yani param olsa bile birden 250 doları bir kasaya yatıramam diye düşünüyorum. :)
  • ya sansıma varya 3. kutuda dragon lore milimle kacırdım gaza geldim baya bi para basdım basmaz olaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritGuarD

ya sansıma varya 3. kutuda dragon lore milimle kacırdım gaza geldim baya bi para basdım basmaz olaydım

Sitenin amacı bu zaten yani bir kere elle tutulur bir şey kazanırsanız devamında kendinizi tutmanız gerekiyor. Fire serpent in yanında gelen hyper beastle bir tane daha kutu açtım 12 dolarlık akuamarin geldi sizinde yaptığınız gibi yanında değerli bir item vardı diye bir daha değerli gelir dedim bastım mac 10 çıktı. Yani kısaca şunu söyleyeyim 6,5 dolarlık kasa açtınız 15 dolarlık item çıktı kesinlikle itemi çekin başka zaman itemi tekrar atıp yine oynarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.