Bildirim
Drake & Josh Hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR
Arkadaşlar 3 yıl önce falan takip ediyordum.Daha sonraları bıraktım hala devam ediyor mu ? toplam kaç sezon sürdü ? netten izleyebileceğim ( altyazı veya türkçe farketmez ) site varmı? site bütün sezon ve bütün bölümleri kapsarsa sevinirim
nickelodenon diye bi kanaldan takip ediyordum bende güzel diziydi fakat bitti sanırım internette türkçesi varmı bilmiyorum araştırsan bulrusun belki bulursan banada yolla -
quote:
Orijinalden alıntı: asdef55
quote:
Arkadaşlar 3 yıl önce falan takip ediyordum.Daha sonraları bıraktım hala devam ediyor mu ? toplam kaç sezon sürdü ? netten izleyebileceğim ( altyazı veya türkçe farketmez ) site varmı? site bütün sezon ve bütün bölümleri kapsarsa sevinirim
nickelodenon diye bi kanaldan takip ediyordum bende güzel diziydi fakat bitti sanırım internette türkçesi varmı bilmiyorum araştırsan bulrusun belki bulursan banada yolla
ben şöyle yapmaya karar verdim.nete her seferinde Drake & Josh 1.sezon 1.bölüm - drake & josh 1.sezon 2.bölüm yaparak izlemeye karar verdim.artık nereye kadar izleyebilirsem :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asdef55
quote:
nickelodenon diye bi kanaldan takip ediyordum bende güzel diziydi fakat bitti sanırım internette türkçesi varmı bilmiyorum araştırsan bulrusun belki bulursan banada yolla
ben şöyle yapmaya karar verdim.nete her seferinde Drake & Josh 1.sezon 1.bölüm - drake & josh 1.sezon 2.bölüm yaparak izlemeye karar verdim.artık nereye kadar izleyebilirsem :)
Gittiği yere kadar izlersin.Bende izliyordum bi aralar.
-
Drake & Josh daha sonra I Carly daha sonrada Zoey 101 düşünüyorum ve böylelikle Nickelodeun'un gençlik dizilerini bitrimiş olurum :D -
Hort
Konu sahibi izleyebildi mi? :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -WOLFIE-
Hort
Konu sahibi izleyebildi mi? :D
icarly zoey 101 ve drake and josh bazı bölümleri eksik ama eveeeeeettttt -
Nerden izledin bizlede paylaşır mısın 😇
quote:
Orijinalden alıntı: xlLR
Nerden izledin bizlede paylaşır mısın 😇
http://crlyvideotlv.blogspot.com.tr/ vazgeçilmezin olabilir
küçükken az izlemezdik saol hocam bakiyim biraz -
Teşekkürler 😁 bazıları eksik olsada bu kadar bölümü bir arada görmemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: xlLR
Teşekkürler 😁 bazıları eksik olsada bu kadar bölümü bir arada görmemiştim
Aynen bazıları eksik ama zaten hepsine gerek yok her bölüm farklı bi olay sonuçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X