Şimdi Ara

Dragonica -Open Beta- (Gpotato) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
44.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dogii

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Lvlim 7 oldu. Dungeonları bitirdim 1 tane bile warrior itemi düşmedi

kendin kullanabileceğin itemler zor düşüyo nedense bende de mage itemi düşmüyo bu arada dungeonlarda rank sistemini görmüşsünüzdür heralde . dungeon bitiminde size bi skor puanı veriyo o puana göre bi de grade veriyo . Mesela A grade ile bitirdiğiniz zaman 3 tane item alabiliyosunuz S ile bittiğinde 4 tane item falan işte .İtemleri tamamne random bi şekilde veriyo herşey düşebilir. O skor puanı da sanırsam bossu ne kadar hızlı keserseniz o kadar çok oluyo . Ya da sağ altta hit , combo , atack , death gibi seçenekler var onlarla da alakalı olabilir mesela ne kadar az damage alırsanız o kadar yüksek te olabilir tam çözemedim yani

Kaç lvlsin ve nick ne?

Warrior çok mana yiyo ya :( Pot parası bırakmadı

İsteyen Niarai ye pm atsın kasarız :)

• quote:

quote:

quote:

Lvlim 7 oldu. Dungeonları bitirdim 1 tane bile warrior itemi düşmedi

kendin kullanabileceğin itemler zor düşüyo nedense bende de mage itemi düşmüyo bu arada dungeonlarda rank sistemini görmüşsünüzdür heralde . dungeon bitiminde size bi skor puanı veriyo o puana göre bi de grade veriyo . Mesela A grade ile bitirdiğiniz zaman 3 tane item alabiliyosunuz S ile bittiğinde 4 tane item falan işte .İtemleri tamamne random bi şekilde veriyo herşey düşebilir. O skor puanı da sanırsam bossu ne kadar hızlı keserseniz o kadar çok oluyo . Ya da sağ altta hit , combo , atack , death gibi seçenekler var onlarla da alakalı olabilir mesela ne kadar az damage alırsanız o kadar yüksek te olabilir tam çözemedim yani

Kaç lvlsin ve nick ne?

Warrior çok mana yiyo ya :( Pot parası bırakmadı

İsteyen Niarai ye pm atsın kasarız :)

Ekledim friende nick : Proximity lwl 20

• PvP sisteminde sorun var galiba. İlk round arkadaşla yaptık 6-4 yendim. İkinci round da arkadaş bana vurunca charı kitleniyordu.
  • Oyun gerçekten eğlenceli arkadaşlar ben başlayın derim. Ama pvp sisteminde bi sorun var ilk oyunumuz sorunsuz geçti ama 2. oyunda ben Samet'e vuruyorum benim adam kitleniyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

Oyun gerçekten eğlenceli arkadaşlar ben başlayın derim. Ama pvp sisteminde bi sorun var ilk oyunumuz sorunsuz geçti ama 2. oyunda ben Samet'e vuruyorum benim adam kitleniyo

Güzel vs oldu

Bu arada ranking sistemi bozuk oyundaki.

Ayrıca vs lerden sonra CP geldi sanırım KO'daki NP gibi birşey bu. 1800 CP oldu bende

• pvp yi daha deneme şansım olmadı ama rankinglerde sorun var galiba . Daha yeni oyun düzeltirler yakında Bu arada 2. classı da seçtim battlemage oldum bomba bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogii -- 15 Haziran 2009; 21:38:47 >
  • Beyler Bende Tam onu Sorcaktım Class Nerden Seçiyoruz Ben Bütün Görevleri Yapmadım Biraz Yardımcı Olurmusunuz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghanhan

Beyler Bende Tam onu Sorcaktım Class Nerden Seçiyoruz Ben Bütün Görevleri Yapmadım Biraz Yardımcı Olurmusunuz.....

lwl 20 ye kadar ilk seçtiğin classla gidiyosun zaten lwl 20 de karşına 2 yeni seçenek çıkıcak bunlardan birini seçiceksin ama questi var questin 3. aşamasında da bi boss kestircek tek başına çok zor partyle halledersin .
    Class seçimini de town da yapabilirsin her class için ayrı bir npc var biraz dolanırsan bulursun
  • Yani Level 20 Olunca Towndan Alıcağım İlk Classım'a Ait Olan NPC'ye Gidip Alıcağım Bir Görevle Bu İşi Halledicem Doğrumu Anlamışım Ve Çok Saol...

Ha Bu Arada Sen Battlemage'i Seçmişin Diğer Class Ne Ve Aralarındaki Farklar Nedir...?
  • Oooo Yarbayım Çok Teşekkür Ederim...
  • Questlerin bazılarında sorun oluyor. Mesela Raccoon kesmemi istiyor ne kadar kessemde artmıyor. Aynı quest Pinkerton u da kesmemi istiyor, yine kessemde artmıyor.
  • Evet banada oldu brown wolflari nkesme gorevindemiydi hatirlamiyordum deidign gibi artmiyordu ama oyuna cikip tekrar girdigimde duzeldi

Bu arada 9lvl oldum nickim Xnero class warrior
    Dungeon partylere girmeyi tercih ediyorum ben ozellikle partydekilerle sistemli bir sekilde olduruyorsaniz cok cabuk bitiyor :P
    Ayrica warrior olanlarin tercih ettigi combolar nelerdir? Benim 7 civari canavar varsa kullandigim combo sudur= Air Combo Launch-Storm Blade-CutDown-Hummer Crush+Blazing Youth(Icecold heart skillinizde varsa ensona onuda ekleyin hummer spam dedikleri olayi yapmis olursunuz
  • quote:

Questlerin bazılarında sorun oluyor. Mesela Raccoon kesmemi istiyor ne kadar kessemde artmıyor. Aynı quest Pinkerton u da kesmemi istiyor, yine kessemde artmıyor.

bazı questlerde mobları belli haritalarda kesmen isteniyo ondan da olabilir .
    Bu arada ilerdeki dungeonlar daha zorlaşıyo son bossun etrafındaki moblar tekrar tekrar spawn oluyo yani öldürünce kaybolmuyo . o yüzden bossa vurmak zorlaşıyo ama gerçekten çok zevkli . paso aoe ile rahatlıkla alıyoruz .
  • bende başlıyacam nick BlooDLy olacak kaç server war?
  • Şuan için 1 server var. PC gelsinde akarım bende :D
  • Benim thief ı bıraktım çok az vuruyodu yeni okçu açtım nick TheKerow(lvl10) bide arkadaşlar nasıl pm atılıyo
    Bu arada arkadaşlar skill leri çok dikkatli verin şimdi bütün classların buildlerini koyucam
    Bu skill simulatorhttp://dragonica.db.mmosite.com/tools/index.php
    Warrior Buildi http://dragonica.mmosite.com/content/2009-05-12/20090512183300716.shtml
    Mage Buildihttp://dragonica.mmosite.com/content/2009-06-05/20090605000900681,1.shtml
    Bu benim kullandığım Archer Buildihttp://dragonica.mmosite.com/content/2009-06-11/20090611215721246.shtml
    Bunlar thief buildleri http://dragonica.mmosite.com/content/2009-06-12/20090612011649967.shtml
    http://dragonica.mmosite.com/content/2009-05-11/20090511182452539.shtml

(3.Edit ) Thief az vuruyo dedimde ben skilleri yanlış verdim için az vuruyo aslında normaldede az vuruyo ama 2.job da baya güçleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 16 Haziran 2009; 12:29:18 >

• quote:

quote:

Questlerin bazılarında sorun oluyor. Mesela Raccoon kesmemi istiyor ne kadar kessemde artmıyor. Aynı quest Pinkerton u da kesmemi istiyor, yine kessemde artmıyor.

bazı questlerde mobları belli haritalarda kesmen isteniyo ondan da olabilir .
    Bu arada ilerdeki dungeonlar daha zorlaşıyo son bossun etrafındaki moblar tekrar tekrar spawn oluyo yani öldürünce kaybolmuyo . o yüzden bossa vurmak zorlaşıyo ama gerçekten çok zevkli . paso aoe ile rahatlıkla alıyoruz .

evet ben şimdiden zorlanmaya başladım dungeonları bitirmekte. (lv 13)

@Kerow009 çok sağol

• Akşama doğru rehber hazırlayabilirim oyunda pm lerinizi bekliyorum Channel 1-2 de takılıyorum TheKerow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 16 Haziran 2009; 12:36:58 >
  • 3k cp Oldu

@Kerow009

Bence Thief çok sağlam kullanmayı bildikten sonra hızlı ve seri Ben genelde hava uçuruyom 2 tane yerde vuruyom tekrar havaya uçuruyom havada yanar döner tekme atıyom yere indiriyom gene 2 tane yerde vuruyom gene havaya ... Gidiyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.