Şimdi Ara

DragonFable Karakter (Soru Cevap Yeri :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dragonfable oynayanların çok olmadığını biliyorum ama oynayanlar buraya karakterlerinin resimlerini koysun :D

Blade Of Destiny

Mighty 100k Scyhte

Hatta en iyi char oylaması bile yaparız ben ilk konuya toplarım resimleri herkes 1 resimle aday olcak :D
    Ama istediğiniz kadar resim koyabilirsiniz
    Destiy weapon yapmayı öğrendim. İsteyen varsa her türlü yardım ederim her konuda

Yarın çekiliş yapcam çekilişi kazanana 30 lvl istediği tür char kascam elinde destiny weapon :D
    Çekilişe katılmak isteyenler yazsın :D 15 kişi olcak yarın saat 17:00 da son katılım ve çekiliş :D
    1-
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-
    11-
    12-
    13-
    14-
    15-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk_M@ster_W@terlord1 -- 13 Eylül 2010; 22:33:42 >

• Ben bişey srmak istiyorum oyunda inventory de olan itemlerimi takıyorum fakat tekrr oyuna girdigimde itemler çıkmış oluyor nasıl duzeltebilirim?
  •  DragonFable Karakter (Soru Cevap Yeri :D)
  • Kardes novayi var canim kanim ol

Benim adam 8 lwl ss gönderemiom sorun var
  • Ya kardeş bendede aynı sorun var :D oyuna girdiğimde itemleri tekrar takıyom :D bu arada yeşil yeşil güzel olmuş :D
  • Çekilişe ekler misin ?
  • Benim bir arkadaşım vardı en sonunda 30 lvl oldu.30 lvl olunca oyunun başındaki ejderhayla dövüşmesi gerekmiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kelime oyunu olan Nick Onerileri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben adventure quest world (aqw) oynuyorum ve orda dragonlord Classı var ve bunu alabilmek için dragonfable'da dragon amulet li bir karakteri Verification yapmak lazım. Sizden ricam amuleti olan 1 arkadaş bana yardımcı olabilirmi tabiki daha önce Verification işlemi yapılmamış olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.aq.com/aw-verifydf.asp
  • yeşil kostümlü human'ın sahibi üstündeki önceden yeşil miydi yoksa daha sonra tekrar boyattın mı? kostümü boyatmam gerekiyor pelerinle alakasız birşey oldu acil yardım!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.