|
Oyunun Deluxe Sürümü’nü 57 dolara satın aldım. Şimdi DLC’ye erişebilmem için benden 22,50 dolar daha istiyorlar. Üstelik 57 dolar ödeyerek satın aldığım oyun zaten bozuktu ve hâlâ bozuk olduğuna dair en ufak bir şüphem yok. İşin en sinir bozucu tarafı ne, biliyor musunuz? Oyunu bugün sıfırdan satın alacak bir oyuncu, tüm DLC’lere sahip olmak için yalnızca 37 dolar ödeyecek. Ben ise aynı içeriğe sahip olabilmek için toplamda 79,50 dolar ödemiş olacağım! Yani CAPCOM oyunlarına güvenip destek veren, oyunu ilk alan oyuncular resmen cezalandırılıyor. Erken satın alan oyuncunun ödüllendirilmesi gerekirken daha fazla para ödemek zorunda bırakılması kabul edilebilir bir şey değil. Gerçekten ağzımı bozmak istemiyorum ama insanın sabrını zorluyorlar. Bunun adı oyuncuya değer vermek değil; oyuncunun güvenini ve iyi niyetini suistimal etmekten başka bir şey değil. Bir oyuna 57 dolar verip hâlâ sorunlarla uğraşırken bir de aynı içeriğe yeni oyunculardan daha fazla para ödemek zorunda kalmak tam anlamıyla rezalet! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt