Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (2024) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
22
Favori
23.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...13...24252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun Deluxe Sürümü’nü 57 dolara satın aldım. Şimdi DLC’ye erişebilmem için benden 22,50 dolar daha istiyorlar. Üstelik 57 dolar ödeyerek satın aldığım oyun zaten bozuktu ve hâlâ bozuk olduğuna dair en ufak bir şüphem yok.

İşin en sinir bozucu tarafı ne, biliyor musunuz? Oyunu bugün sıfırdan satın alacak bir oyuncu, tüm DLC’lere sahip olmak için yalnızca 37 dolar ödeyecek. Ben ise aynı içeriğe sahip olabilmek için toplamda 79,50 dolar ödemiş olacağım!

Yani CAPCOM oyunlarına güvenip destek veren, oyunu ilk alan oyuncular resmen cezalandırılıyor. Erken satın alan oyuncunun ödüllendirilmesi gerekirken daha fazla para ödemek zorunda bırakılması kabul edilebilir bir şey değil.

Gerçekten ağzımı bozmak istemiyorum ama insanın sabrını zorluyorlar. Bunun adı oyuncuya değer vermek değil; oyuncunun güvenini ve iyi niyetini suistimal etmekten başka bir şey değil. Bir oyuna 57 dolar verip hâlâ sorunlarla uğraşırken bir de aynı içeriğe yeni oyunculardan daha fazla para ödemek zorunda kalmak tam anlamıyla rezalet!

• JRache kullanıcısına yanıt

Fiyat konularında haklısın da oyun bozuk değil artık. Düşman çeşitliliği dışında neredeyse her şikayeti gidermişler.

Bazı şirketlerin oyunlarını çıkış yaptıktan 1-2 yıl sonra almak daha mantıklı oluyor. Benim için Capcom bu şirketlerden. RE oyunları yine iyi çıkıyor ama DD2 farklı bir oyun ve özellikle PC'de sıkıntılıydı. Mesela ben almayı düşünmüyordum ama yapılan güncellemeler ve ek paketle birlikte radarıma girdi. Üstelik daha uygun fiyat ile alma imkanım oluyor. Keşke son büyük güncellemedeki haliyle çıkış yapsaydı.

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Bazı şirketlerin oyunlarını çıkış yaptıktan 1-2 yıl sonra almak daha mantıklı oluyor. Benim için Capcom bu şirketlerden. RE oyunları yine iyi çıkıyor ama DD2 farklı bir oyun ve özellikle PC'de sıkıntılıydı. Mesela ben almayı düşünmüyordum ama yapılan güncellemeler ve ek paketle birlikte radarıma girdi. Üstelik daha uygun fiyat ile alma imkanım oluyor. Keşke son büyük güncellemedeki haliyle çıkış yapsaydı.

Güncellemeyle bu denli performans artışı yakalayan oyun görmemiştim. 5060ti 4k max / Dlss performans ile 70-100 fpsde akıyor. Framegen 2x açık. (Preset B'nin şakası yok görüntüde bozulma yok ve gecikme hissedilmiyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 9 Ekim 2026; 17:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu argüman bana saçma geliyor. Ben ilk gün 70$ dan aldım oyun şimdi neden 20$. Her firma nintendo gibi minimum indirim mi sunsun. Adamların her oyunu hala 70$ her zaman böyle mi olsun? İlk gün alan adam herkesten önce oyuna erişiyor, 2 sene önceden oynuyor. Oyun bu fiyatlara düştüyse 2 sene sonra düştü sonuçta şimdi alacak adamlar o kadar beklemiş sonuçta. Adamlar oyunu satmak istiyor, para kazanmak istiyor kimse 70$ dan almıyor her yer oyun doldu, kim niye 70$ dan alsın 2-3 sene sonra. Nintendo bunu başarıyor ama nintendo farklı bi dünya adamlar kabullenmiş zaten konsola bağlı oyunları.

Bi keresinde de arkadaşın teki bi konuda, kcd2 6 ay sonra indirim yaptı diye hırsızlık diyordu.. Bunlar çok bencil düşünceler arkadaşlar kusura bakmayın, sonsuza kadar indirim yapmasalar daha kötü herkes için. Herkes bu fiyatlardan oyun alamıyor, en azından sabrediyor ve daha cebine uygun fiyattan alıyor. Bknz GTA konusu, konsolcular ne diyor sürekli. İlk gün girip oynamanın hissi başka, ben 6 ay 1 sene sonra ilk defa oynamak istemem bu yüzden gidip konsol aldım ya da 5k para verdim direkt oyuna diyor. Aynı mantık, ilk gün fazla veriyorsan ilk girenlerden olduğun için + oynamak için sabırsızlandığın için. Kimse sizleri zorlamıyor sonuçta almak için.

Ben DD2'yi full fiyattan aldım ilk gün, oynamışım 20-30 saat fazla açmamıştı ancak fiyat düşürdüklerinde hiç böyle düşünmemiştim. MH wilds aldım yine ilk gün fiyatından, fiyatını düşürdüler hiç böyle düşünmedim. Düşüncelerinizi değiştirmeniz lazım bu konuda, kendinize hakim olmanız gerekiyor harcadığınız paralara üzülüyorsanız.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• JRache kullanıcısına yanıt

Ne yapsınlar hocam 30 ay geçmiş oyun çıkalı bir zahmet düşsün fiyatı üstüne 50 rpg çıkmıştır nasıl satsın adamlar 70 dolara bu oyunu hala? 30 aydır oyuna sahipsiniz isterseniz 10 kez bitirirdiniz millet daha yeni erişecek oyuna ne istiyorsunuz anlamadım ki.

Jason Schreier kitaplarını okuyorum endüstri ile alakalı AAA yapımlar ilk 3 ay ne sattıysa sattı sonrası önemli değil Capcom zaten bu oyun üstüne kaç oyun çıkardı üstüne ek paket çıkarıyor oyundan gelecek her cent artık bonus adamlar için.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.