Şimdi Ara

Dragon's Dogma II (2024) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
22
Favori
22.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1...13...23242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda şuan aktif olarak çalışan Türkçe yama var mı hiç birisi çalışmıyor galiba

Traversal stutterlar bende de var ama eskisi kadar kötü değil. Önceden gittiğim yer olsa da mikro stutter oluyor. Merak edip oyunu xbox'da da test ettim orda hiç yok t.stutter, ilginç.

Bir de neden bu kadar çok saurian varmış şimdi anladım ; kuyrukları en üst seviye curative craftlamak için elzem.
    Şuan full dlc hazırlığı yapıyorum , drake çıkan noktalara fast travel taşı koydum wyrmfire crystal farmlamak için.

Dragonforge yapan npcden mutlaka class ve skill boost alın kalıcı oluyor. Fighter ile seri şekilde kılıç sapladığım skill'in harcadığı stamina yarı yarıya azaldı. Skill boost bunun gibi üst üste kullanılan skiller için çok iyi oluyor. Mesela archer classda taramalı tüfek gibi ok atılan skill için de çok kullanışlı.
    2. Oyunda Fighter main oynadım ama dlc gelince kesinlikle mage veya sorcerer geçicem çünkü ilk oyundan çok sevdiğim şimşekli kırbaç geri dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Funder kullanıcısına yanıt

Şimşekli kırbaçtan haberim yoktu hocam süper olmuş   DD2'ye başladığımda direkt onu aramıştım göremeyince yüzüm düşmüştü valla.

• İki hafta sonra Dogma online, hayat offline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC ile birlikte gelecek olan güncellemenin detayları: Hard mode'da geliyor bu güncelleme ile birlikte. Henüz DLC almayı düşünmüyorum ama hardmode ile base game oynamayı planlıyorum adam gibi oynamamıştım hiç.

9 Ekim 2026'da geliyor.

www.dragonsdogma.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://www.dragonsdogma.com/2/en-us/topics/update-notice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Ekim 2026; 23:31:13 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Dlc oyunun sonunda değil veya ayrı bir şekilde açılmıyor ana menüden falan. Bir noktada ana oyunda gidebileceğin bir yer. Bence alıp direkt full deneyim yaşamak daha iyi. Ve bu expansion ile ana oyuna da içerik eklenecekti sanki.

Yok hocam benim açımdan acelesi yok, capcom hızlı indirim yapıyor zaten o zaman alırım. Zaten monster hunter'ın dlcsini alacağım seneye çıktığında direkt. Yeter hep capcoma mı çalışıyorum  

Ben ana oyuna içerik eklemediler dlc'ye bağlı olarak diyebiliyorum ama dediğin doğruysa dlc aldığım zamanı beklerim başlamak için, dlc gelsin de bakalım bi oynayanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Ekim 2026; 23:42:15 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: önceki 1...13...23242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.