|
Oyunda şuan aktif olarak çalışan Türkçe yama var mı hiç birisi çalışmıyor galiba |
|

Popüler Konular listesinde
|
Oyunda şuan aktif olarak çalışan Türkçe yama var mı hiç birisi çalışmıyor galiba |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
DLC ile birlikte gelecek olan güncellemenin detayları: Hard mode'da geliyor bu güncelleme ile birlikte. Henüz DLC almayı düşünmüyorum ama hardmode ile base game oynamayı planlıyorum adam gibi oynamamıştım hiç. 9 Ekim 2026'da geliyor. ERROR: The request could not be satisfied https://www.dragonsdogma.com/2/en-us/topics/update-notice< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Ekim 2026; 23:31:13 > |
|
Dlc oyunun sonunda değil veya ayrı bir şekilde açılmıyor ana menüden falan. Bir noktada ana oyunda gidebileceğin bir yer. Bence alıp direkt full deneyim yaşamak daha iyi. Ve bu expansion ile ana oyuna da içerik eklenecekti sanki. |
|
Yok hocam benim açımdan acelesi yok, capcom hızlı indirim yapıyor zaten o zaman alırım. Zaten monster hunter'ın dlcsini alacağım seneye çıktığında direkt. Yeter hep capcoma mı çalışıyorum Ben ana oyuna içerik eklemediler dlc'ye bağlı olarak diyebiliyorum ama dediğin doğruysa dlc aldığım zamanı beklerim başlamak için, dlc gelsin de bakalım bi oynayanlara. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Ekim 2026; 23:42:15 > |
|