Şimdi Ara

dragon's dogma alınır mı?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark souls dan aldığın tadı hiç bi oyundan alamazsın garantisini veririm.inanılmaz zevkli oyunu bitirmiş biri olarak sabırlı ve dikkatli olursanız eğer oyunu bitirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _o.n.u.r_

dark souls dan aldığın tadı hiç bi oyundan alamazsın garantisini veririm.inanılmaz zevkli oyunu bitirmiş biri olarak sabırlı ve dikkatli olursanız eğer oyunu bitirebilirsiniz

Dark soulsa rpg demek doğru olmaz bence.O zaman DMC yede rpg diyelim.Ayrıca grafik olarakta oyun motoru olarakta DMC nin yarısı etmez.Dragons Dogma hiç olmazsa gerçek bir rpg Dark soulstan daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Bu oyunu oynayacagima yeniden dark souls oynar birde skyrimde yeniden karakter acarim..

Skyrimi sevdiysen oblivion u oyna skyrimden onceki oyunu tes serisinin..

Ps3 un varsa demons souls oyna dark souls un 1. Oyunu.

Olmadi dark souls 2 yi bekliyceksin benim bekledigim gibi..tam rpg degil ama sonucta karakter gelistirme, combat, dusman ve silah cesitliligi acisindan souls serisi rakipsiz..ustelik co-op boss kesmekte cabasi

valla ben şu dark souls a hiç alışamamıştım.bana çok karışık gelmişti.sonra hileyi basmıştım 700 lvl e kadar gidiyor oyun ne hikmetse.
    2.si nasıl olacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Bu oyunu oynayacagima yeniden dark souls oynar birde skyrimde yeniden karakter acarim..

Olmadi dark souls 2 yi bekliyceksin benim bekledigim gibi..tam rpg degil ama sonucta karakter gelistirme, combat, dusman ve silah cesitliligi acisindan souls serisi rakipsiz..ustelik co-op boss kesmekte cabasi

valla ben şu dark souls a hiç alışamamıştım.bana çok karışık gelmişti.sonra hileyi basmıştım 700 lvl e kadar gidiyor oyun ne hikmetse.

Haci hileyle gram zevk vermez dark souls, oyuna ilk basladiginda 3-5 tane item var onlari alip birde birkacsey daha yaparsan oyunu gayet guzel fazla zorlanmadan bitirirsin..max level 792 oluyor en fazla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Haci hileyle gram zevk vermez dark souls, oyuna ilk basladiginda 3-5 tane item var onlari alip birde birkacsey daha yaparsan oyunu gayet guzel fazla zorlanmadan bitirirsin..max level 792 oluyor en fazla..

zaten hileyi artık gına geldiğinden yapmıştım 792 lvl e rağmen adamlar kesiyodu beni ne işse bende sildim sonra oyunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten hileyi artık gına geldiğinden yapmıştım 792 lvl e rağmen adamlar kesiyodu beni ne işse bende sildim sonra oyunu.

Pvp diyorsan kesebilirler, ama normal oyunda single pve de yani sanmam kesebileceklerini..

Haci zaten 792 level cok ucuk bir rakam sana soyle ornek verim oyunu 2 kere bitirsen karakterin ortalama ancak 115-140 level araliginda olur..

• dragon dogma ile dragon dogma dark arisen arasında, dlc dışında oynanış olarak farklar nelerdir?
    dogmayımı alsaydım yoksa dark arisen yerine??
  • Dark arisen zorlugu arttirilmis vede dark arisen isimli yeni bir bolgeninde oyuna dahil oldugu versiyon..ustelik yeni silahlar vede armorlarda var..yanliz soyle birsey varki dark arisen e girmek icin en az 80 level olmak gerekiyor..olmadanda girersinde ilerleyemezsin tabi..butun rpg leri oynayip oynayacak oyun bulunamiyorsa son alternatif olabilir dragons dogma onun disinda zaman kaybi..

• level 80e ulaşmak kaç saat sürer ?
    yeterli olurmu 80 level dark arisen bölümüne geçmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

level 80e ulaşmak kaç saat sürer ?
    yeterli olurmu 80 level dark arisen bölümüne geçmek için ?

70-80 level a ulasmak normal hıkayenın bitmesine yakın oluyor buda çok uzun saatler demek tam hatırlamıyorum ama 50-60 saat sürer. tabı oynanısa göre azalabılırde artabılırde..
  • oynanış açısından pek fark yok ,malum havuç hilesini dark arisende yapamıyorsun.
    darkarisende oyuna bitterblack adası eklenmış bosslar hayattan bezdırıyor 100 lewel altındaysanız gitmenizi tavsıye etmıyorum
  • oyuna 10 gün ayırdım..
    10 günde dark arisen bitermi ?
  • arkadaş yok artık dragon s dogma dark souls dan daha iyiymiş bi yaşıma daha girdim
  • dağıtımdaymış bekliyom bakalım ama orjinal hdd istiyor sanırım bu oyun ,16lık flaş install olmazsa nanaylardayım
  • dragon dogma dark arisenim geldi...
    level 8 oldum
    hd content ve japonca konuşmalar usb flas belleğe yükleniyooorr
    önce 2. dvdyi install diski yükleyin
    müzikler enfeess

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Ocak 2014; 20:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKullanIcIyIm

dragon dogma dar arisenim geldi...
    level 8 oldum
    hd content ve japonca konuşmalar usb flas belleğe yükleniyooorr
    önce 2. dvdyi install diski yükleyin
    müzikler enfeess

Oyuna basladigin yere geri don geceyi bekle, sahile git bir kadin var onla konus yes de seni mukemmel biryere goturecek

• senin gittiğin yere gitmem aabii
  • level 12 oldum..sinirden ara verdim oyuna fighterı değiştirdim warrior aldım ekipman bulamıyorum onada DP olayıda enteresanmış yeniden sil baştan oynucam sanırım bu oyun ağır geldi bana.. manzaralar ve sesler boslar süper ama oyun ağır rpg geldi bana yaw.. light rpg böyleyse vs vs..
    işin komik yanı ; açıklama buldum epey iyi sayılır ama onuda anlicak kafa bende yok.. açıklama şu:

http://biskuvigaming.com/dragons-dogma-dark-arisen-inceleme/

• Onur avatarında ki Gandalf amcaya istinaden al derim çok seveceksin.200 lwl e dayanmışlığım vardır assassin ile Dagger skills : Hundred Kisses + Gale Harness + Dazzle Blast Bow skills : Pentad Shot + Lyncean Sight + Lyncean Sight ) Dark arisen'i almanı kesinlikle tavsiye ederim 200 lwl e dayandığım karakterimle ( ki bütün hybrid vocations lar da dahil meslekler öğrenilmiş + tüm Core Skillsler açılmış + Augments + Dark arisen Hell ekipmanları dahil yine de ada da son elemanın(final boss adayı 2. bitiriş) 2. uyanışı (karnında göz olan) kasım kasım kastıran oyun. Hobbit + LOTR + mitolojik karakterleri andıran bir yapıda seveceğine eminim..
  • taamam beyler alıcam bakalım bi rpg deneyimi daha yaşayalım :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.