Şimdi Ara

Dragon Nest Europe a kayıt olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dragon nest i indirdim şimdi ve kayıt olmaya çalıştım tr serveri kötüymüş o yüzden europe serverini indirdim giremiyorum yardımcı olurmusunuz?

• ÜYELİK ALMAK VE AÇIKLAMALARI BURADAN BULABİLİRSİN

kontrol ettim şuan üyelik alımları durmuş durumda. Linkleri yenileyeceğim denemeye devam edin. birden fazla referel link veriyorum açıldığında kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonnestturkiye -- 13 Şubat 2015; 11:42:33 >
  • En son Dragonnest Euya Trden geçen arkadaşlar server boş dediler ben denemedim bile onların yalancısıyım .Oyun bu hale düşmesi bu oyunun kalitesini düşürdü. Oyuna gönül verenleri üzdü. Eudayız Ip bana kadar bizi kovsalar da oradayız.)
  • Vpn kullanarak eu serverine üye olabilirsin.
  • bu tür prglarla üyelik olmak sonunda türk ıplerinin banlanmasına yol açabilir. Türk serverı açıldıktan sonra sanırım rahatsız olanlar Eu türk üyeliklerini dondurdu ? ...Şimdiye kadar herhangi bir üyelik alımında sorun yoktu. Bu işin takipçisi olacağım. İnşallah umduğum gibi olmaz.
  • evet arkadaşlar umduğum doğru çıktı Nostradamuss muyum neyim:) tüm kötülükleri seziyorum.) BURaDA LAF KOYMA VAR:)) Anlayana.)
    Dragonnest Eu yetkililerinden aldığım mesaj aynen bu şekilde
    Merhaba, : nedeniyle yasal circuumstances için (DN Türkiye açıldıhttp://dn.mayngames.com/ biz Türk kullanıcılar artık kayıt izin veremeyiz,). Ama zaten bir hesabınız varsa hala oynayabilirsiniz. sorundan dolayı özür dileriz, ama biz bunu değiştirmek mümkün değil.

Orginali:
    Hello,

due to legal circuumstances (DN Turkey opened:http://dn.mayngames.com/), we can not allow Turkish users to register anymore.
    But if you already have an account you can still play.

Sorry for the trouble, but we can not change that.

Dragonnest TR tarafından Türk Ipleri banlanmı yeni üyelikler kapatılmış durumda Kendileri Eu da türk OYUNCULARI kapattığı gibi bizlerin EU ya gidişimizi engellemiş durumda. Bu Sea da bile yokken Kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar bilmiyorum .. Yasal olarak Eu ya kayıtlar şuan imkansız. Umarım MUTLUDURLAR. TÜRK halkı en kısa zamanda cevabı VERECEĞİNİ Umuyorum . Biz ne verirsek Onu yersiniz demektir bu .. Tüm Tr de oynayan Türk arkadaşlara sesleniyorum Seçim hakkımız NERDE KALDI. Size ne verirlerse razı olacakmısınız?

• http://forum.donanimhaber.com/m_104292798/tm.htm Üyelik almak isteyenler bu linteki konudan diledikleri gibi üyelik alabilir. Türk guildimiz mevcuttur hertürlü yardımcı oluruz. 30 Lvl Guildimiz expler sonuna kadar açık kasarken size yardımı dokunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 57 alay guildi neden kururdu yardım olmadığından :) 30lvl olsa da o guilde adam sayısı az. ve öyle kalacak. 20 tane charımı kasarken 1 yardım eden olmadı .Sizin guilden çok gelen oldu bizi kas diye biz insanlığımızı yaptık. İnsallah adam kasıyorsunuzdur yeni char açıcam yardım edersiniz artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.