Şimdi Ara

Dragon Nest EU (Avrupa Sunucusu) Üyelik Almak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
8.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eu sunucusunda oyuna baslamak isteyen herkes sorularini buraya yazabilir yardimci olacagim. Turkiyeden oynamak isteyen herkes EU ya baslasin diger sunucularda lag problemi yasarsiniz.

skpye : sarven.kendilli
    Discord : Chu#6102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven7 -- 23 Ocak 2017; 8:34:35 >

• ben şuan indiriyorum oyunu kurunca başlarsam zaten sizin guild e basvururum.
  • türk sunucusu ile ilgili 1 tane iyi birşey görmediğim için eu dan denicem şansımı, yüklemede yada başka birşey de yani üyelikten sonrada türkleri engelleme gibi birşey varmı ?
  • Hayir oyunu kurup linkten uyelik aldiktan sonra engelleyen hicbirsey yok istediginiz gibi oynayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna baslayan arkadaslar uyelik aldiktan sonra baska bir islem yapmaniza gerek yok oyunu indirip kurun ardindan giris yapin guildimiz 30 level exp bonuslar aktif halde oyuna baslayan arkadaslar daha hizli kasmak icin basvuru yapin guild expten faydalanin

• Soru sormayak isteyen oyunu oynayan veya oynamayan herkes sorularini merak ettiklerini endiselerini buraya yazabilir elimizden geldigince cevaplariz.

• Oyunu geçenlerde indirmiş baya level atlamıştım ama sonra açtığımda istemci uyuşmuyor gibi bi hata verdi bende sildim malesef. Ama bi ara yeniden indiricem oyunu. baya beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eu serverı kalabalık mı? Tr serverında oynuyordum en son kimse yoktu, arena gibi yerler bomboştu yani oyunda gelişsem bile zevk alacağımı düşünmüyordum bıraktım. Şimdi euda tekrar başlamak istiyorum kalabalıksa rekabet ortamı varsa indiricem
    Edit: Assassin ve Lencea sınıfı var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harashi -- 28 Mayıs 2015; 17:47:53 >
  • Merhaba EU serveri oyunu oynayacak kadar kalabalık insan bulursun bizim guild içindede aktif oyuncular var zaten bekleriz. Lancea sınıfı henüz gelmedi ama Assasin sınıfı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarven7

Merhaba EU serveri oyunu oynayacak kadar kalabalık insan bulursun bizim guild içindede aktif oyuncular var zaten bekleriz. Lancea sınıfı henüz gelmedi ama Assasin sınıfı var..

Üyelik aldım ama eu serverına giremiyorum.Proxy indirip denedim yine olmadı
  • Uyelık aldık cok tesekkurler ama download yaptıktan sonra eu serverın gıremezsınız dıyor bu problemı nasıl cozebılırız acaba _?
  • Merhabalar daha once boyle bir sorunla karsilasmadik .. oyuna sadece uye olamama sorunu vardi sorunsuz olarak guilde yaklasik 20 kisi hergun oyuna giriyor .. nedenini suan bilmiyorum arastiracagim

• %200 exp boost var 0-60 arasi ve 80 level capi geldi herkesi bekliyoruz

• Sadece eskiden üye olanlar girebiliyor, yeni üye olanlar giremiyor sanırım. Bu konuyu gördüğüm iyi olmuş, boş yere indirecektim.
  • Son durum nedir bilmiyorum üyelik verdigim linkten alinabiliyor .. suan oyunu indirip girmeye calisan var mi sonuc nedir .. cunku guilde yeni uyeler geliyor hala ..

• sarven77 S kullanıcısına yanıt
    sen kendin yeni aldığın bir üyelikle oyuna girmeye çalışabilirsin böylece kesin sonucu bilir herkes. boşuna indirmez kimse...
  • Kendi referans linkini kullanarak oyuna girmek ban sebebi oluyor bu yuzden baska bi referans linki lazim bu aralar deneyip yazacagim buraya .. ama biz oynuyorsak yasaklanmamistir diye dusunuyorum sonuclari iletirim bikac gune

• Konu guncel linke uye olup oyuna gelen insanlar var bekliyoruz herkesi

• sarven 77 ben oyuna başlamayı düşünüyorum.Fakat ingilizce bilmemek çok sıkıntı yaratır mı ?EU da oynamayı dusunuyorum , yoksa önce türkiye de oynayıp öğrenip sonra mı eu da oynasam ne dersin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.