Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @darkrock Teşekkür ederimm. Cledric benim oynadığım karakter baya baya kafam karısıyor oyuna girince biraz zorlanıcam sanırım :(. Bide oyuna giremiyorum DC veriyor bende oyunmu kapalı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redbullx1300

@darkrock Teşekkür ederimm. Cledric benim oynadığım karakter baya baya kafam karısıyor oyuna girince biraz zorlanıcam sanırım :(. Bide oyuna giremiyorum DC veriyor bende oyunmu kapalı acaba?

Dün yapılan bakımdan sonra oyuna girmek biraz sorunlu oldu. Oyuna girmek için geçen süre 5-10dk arası değişiyor. Cleric düşük levellerde yavaş levelleyen bir classtır. 15 te priest yada paladin olduğunda hızlı levellemeye başlarsın. Tek başına zorlanıyorsan party bulmaya çalış senin için daha kolay olur.
  • Yanlız oyuna login olamıyorum :) Ekrantaki yaratığın koşması geçtikten sonra Disconnet server veriyo öf Yeni oyun başa bela oldu Teşekkürlerr biraz zorlanıcaz sanırım :)
  • Oyunu kısaca özetleyeyim. Başlamak isteyen arkadaşlara basit bir ön bilgilendirme olsun.

Baştan belirtmekte yarar var oyunda şuan 3 server var. Forum geneli Westwood ' da oynamakta.

-Karakterimizi yaratıp oyuna girdiğimizde bizi bir tutorial karşılıyor. Burda basit 1-2 canavar öldürdükten sonra hem eliniz karakteri kullanmaya alışıyor. Hemde oyunun ne olduğunu anlıyorsunuz.

-Oyunda sınırsız hareket edebilceğiniz bir alan yok malesef. Oyun tam adıyla bir Hack N Slash oyunu. Ben oyunu Serious Sam ' e benzetiyorum bu yönüyle. Dungeonlara girerek levelinizi ve iteminizi kasıyorsunuz. Belirli Npc lerden questler alarak ve questleri tamamlayarak aynı şekilde exp kasabiliyorsunuz. Sistemli olarak questleri yaparsanız yararınıza olucaktır.

-Belirli levellerda Adminden size Gift geliyor. Bu gift leri towndayken F11 ' e basarak ya da Sağ alttan Cash Shop ' a tıklayarak temin edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey bazı Giftler süreli veriliyor. O yüzden her hediyeyi üstünüze almamanız tavsiyemdir.

- İtem upgrade etmek her oyunda olduğu gibi bu oyundada önemli. BlackSmith ' ten hem itemlerimizin toplu repairini hemde upgrade ni yapabiliyoruz. İtemlerimizin leveline göre her bir upgrade ' e istediği para ve +8 den sonra upgrade için gerekli taşlar değişiyor. Ve unutmayın itemler +6 ' a kadar %100. +6 ' dan sonra itemlerin yanma ihtimali var. Ve İtemleriniz + 8 in üstüne geçtikten sonraki her bir evrede aldığınız failde iteminiz bir önceki seviyesine geri döner. ( Örnek +10 bir itemi bastınız ve fail yediniz. İtem +9 ' a düşer. )

- Oyunda belirli bir skill dağıtma düzeni ve sınırı var. O yüzden her skilli sakın açmayınız. Öncelikle ne oynamak istediğinize karar vererek size en uygun skill düzenini seçtikten sonra skillerinizi açmanızı tavsiye ederim.

- Level 15 ' de seçtiğiniz Class ' ın diğer evrelerine geçiyorsunuz. Misal bir warrior 15 lv. da Ya SwordMaster ya Mercanery oluyor.

- Dungeonda Low Grade Jeweller düşecek. Bu itemlerle üstünüzdeki itemlere takılara özellik basabiliyorsunuz.

- Sol üstte karakter isminizin altında 1 mavi 1 kırmızı taş görüceksiniz. Mavi pot sizi dungeonda öldüğünüzde R tuşunu kullanarak Full can ve mana ile ayağa kalkamınızı sağlar. Günlük mavi pot hakkınız 5 ' tir ve hergün yenilenir. Kırmızı potlar partice ayağa kalkmanızı sağlıyormuş ve bunun yenilenmesi söz konusu değilmiş. Bittiğinde İtem Mall'dan tekrar sahip olabilirmişsiniz. 20 lv'e kadar 10 adet kırmızı pot size hediye ediliyor.

- Oyunda günlük 500 DNP puanı alıyorsunuz. Bu puanla İtem Mall'deki bazı itemlere sahip olabiliyorsunuz. DNP hakkında daha çeşitli bilgi edinirsem gene ekleyebilirim.

Arkadaşlar biraz dağınık anlattım ama aklıma ne geldiyse yazmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Yanlız oyuna login olamıyorum :) Ekrantaki yaratığın koşması geçtikten sonra Disconnet server veriyo öf Yeni oyun başa bela oldu Teşekkürlerr biraz zorlanıcaz sanırım :)

Görünüşe bakılırsa birçok kişi bu sorunu yaşıyormuş şuanda forumda yazılana göre. Sen yinede dene şansa belki girersin
  • quote:

Maşallah arkadaşlar herkez almış başını gitmiş :). Daha önce daha karmaşık olmayan knight ve karahan gibi oyunlar oynadık fakat bu biraz karışık geldi ve görüntü açısından hız açısından diğerlerinden katça üstün. Pc de kasmalar meydana geliyor sanırım pek kaldırmıyor. Paraları veya yere düşen itemleri alırken ekran slow modda oynuyormuşum gibi oluyor. Bu konu sizdede gerçekleşiyormu. Ayriyetten herkez 1 günde 15 16 lwl olmayı başarıyorda biz 1 günde nasıl oluyorda 10 lwl anca olabiliyoruz :). Bide oyun sanki sıkıcılaşıyor gibi. Görevler harici girilen yerlerde gelen exp %3 yada 7 yi geçmiyor Bizmi farklı yerlere giriş yapıyoruz. Kanat olayıda 3 4 kişide gördüm biz nasıl elde edicez 3 adet +16 charmı yapmamız lazım bu olayda biraz garip geldi :) W.w. da oynuyoruz. Nick'im B1gBeetle eğer pm atıp yardımcı olursanız fazlasıyla sevinirim..

10 lwl de başarı hızlı lwl kasmanın bir artısı yok bence oyunun keyfini çıkartmaya bak. hızlı lwl için guest yapacaksın. birde 1 dungeona girdinmi iyi ayar yapabilirsen 3-4 görew birden yapamak mümkün yani bir taşla 3-4 kuş böylelikle git gel zamanını ez aza iner. main çarım 16 lwl... gerçi üzerine pek düşmedim baya bir zaman kaybıyla kastım. ikinci karakteri kasmada herbişeyi öğrenince tabiki hızlı oluyorsun. örneğin bir dungeona girdin mecbur bir bilgin olmadığı için easy yada normal seçiyorsun daha önceden deneyim olunca drekt hard mod yapıyorsun buda more xp demek lwl hızlı alamak demek. ayrıca itemleri söylediğim gibi en az +7-+9 aralığında yapabilirseniz buda size hızlı lwl kasmanıza yardımcı olacaktır. arkadaşın varsa 2-4 kişilik party grubuyla dolaşmak da hızlı lwl demek.

bu oyunda grind dediğimiz aynı yeri defalarca yapmak size hızlı lwl sağlamıyor. dediğim gibi hızlı lwl almak için ama grup, ama solo olarak guest şart. benim denediğim Cleric ve büyücü (mage) kılaslarında gruba da gerek yok zira grup beklemekte lwl alma hızınızı yavaşlatacaktır her zaman party bulabiliyor iseniz o başka..

"yardımcı olursanız fazlasıyla sevinirim" derken dostum böyle bir şeye gerek yok ama istiyorsan gel bizim guilde Gosp a pm at.. böle cümlenizde inşallah "beni kasarmısınız" anlamında değildir. o tür kelimelerden hoşlanmam gerçi guild içinde aga. ag kelimesi felanda geçmeye başladı. burdan kendi guild başkanımıda eleştirmem gerekiyor. hoş değil. inanın bu türden kalıplaşmış kelimeleri guild chat da görünce bende ip kopuyor. ko oynuyoruz, yıl 2005, iki milyon türk aga oyunda .... sanıyorum. eski yaralar depreşiyor.

kolay gelsin.

• tabikide ilerde cok etkisi olcak cash shop :D her oyunda bu böyledir . hatta bırakanlar olcak şuan böyle hatta oyun cok tutuldu buda ilerki zamanlarda hack,bot,multihack,hile yol acıcaktır :)
  • Ghost Benide ekle CeVVaL
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Oyundan soğutmak istemem ama şuan bulunan cash shop bakarak yorum yapmayın :) Oyun açıldıktan sonra cash shop'a eklemeler yapılacak. Özellikle bol miktarda Costume'ler eklenecek. Ve bunlar stat farkı yaratacak(azda olsa...) Silah ve kıyafet costumeleri stat, yine cash shopdan alabildiğiniz kanatlar %koşu hızı arttıracak...Para kazanmaları ve oyunun ayakta durması için illaki cash shop gerekli ve şuanki sadece OBT için açılmış olan, basit eşyaları bulunduran cash shoptur.

hocam doğrudur. tek isteğim var oda şu eşit item olsun yeter artar ben bedavacımıyım uğraşayım didineyem 2-3 hafta kasayım o itemin benzerini alabileyim parası olan benim gibi zorlanmadan varsın alsın hızlı alınan itemde hiç gözüm olmaz ama yineliyorum item değerleri aynı olsun parası olan alsın olmayan sürüne sürünede olsa o iteme bedava olarak ulaşabilsin böle olursa gerçek söylüyorum bu oyun tadından yenmez tatlııııı şurup mis olur missss. tersi olursa buy the win olur ve en azından şahsım adına söylüyorum ben bu oyunu bırakırım. iş bu kadar basit.

Demek istediğini anlıyorum. Zaten cash shopda satılan itemler, bilmiyorum diğer oyunlarda cash shoplar nasıl ama öyle oyun içi itemler olmayacak. Sadece oyun içine destek tarzı şeyler olur. Costume'ler zaten tamamen fashion amaçlı bildiğim kadarıyla, 3-5 stat veriyorlar ama oda göz boyamak için biraz. Ben costume alacam ancak sadece görselliğinden dolayı... Destek itemlerindende kastım; mesela mail atamıyorsun günde 5 taneden fazla ve bunun için CS itemi var. Buna benzer şeyler çok olacaktır. Oyun içindeki sınırlamaları kaldıracak ya da rahatlatacak. İllaki oyunda F2P oynayanlar ve micro payer'lar arasında fark olacaktır ama çok hayati bir durum olmaz sanıyorum. Herkes itemini dungeonlarda uğraşıp çıkaracak, craft yapacaktır. Bende CS kullanacak biriyim, ancak oyun içinde ödeme yapmayan insanlar ile aramda uçurumlar yaratacak itemler olmasını istemem...

ileride bu sorunu cvp hepimiz alıcaz :) her oyunda cash shop vardır ve bu ilk acılan oyunlarda hep bu tartışam olurki ileride adamlar öyle bir item koyarlarık cash olmadan pvp atamazsın :) kimse kimseye bedava bişey vermez adamlarda bu oyundna gelir saglıcak bu yüzden bence bu biraz erken yorum oldu gibi :) söyle diyim ben free oyuncuyusum sen ise cash ilerde tabi levelimiz aynı olsa bile benim statlar mesela kafadan atiyorum str 50 dex 50 vs vs senin cash ile onlar rahat +80 cıkarabilceksin costumdu + sc + enerji veren potlar :) npc alınan pot 50 sn felan doluyor cash alan pot 5 sn :D dağlar kadar fark bence var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Maşallah arkadaşlar herkez almış başını gitmiş :). Daha önce daha karmaşık olmayan knight ve karahan gibi oyunlar oynadık fakat bu biraz karışık geldi ve görüntü açısından hız açısından diğerlerinden katça üstün. Pc de kasmalar meydana geliyor sanırım pek kaldırmıyor. Paraları veya yere düşen itemleri alırken ekran slow modda oynuyormuşum gibi oluyor. Bu konu sizdede gerçekleşiyormu. Ayriyetten herkez 1 günde 15 16 lwl olmayı başarıyorda biz 1 günde nasıl oluyorda 10 lwl anca olabiliyoruz :). Bide oyun sanki sıkıcılaşıyor gibi. Görevler harici girilen yerlerde gelen exp %3 yada 7 yi geçmiyor Bizmi farklı yerlere giriş yapıyoruz. Kanat olayıda 3 4 kişide gördüm biz nasıl elde edicez 3 adet +16 charmı yapmamız lazım bu olayda biraz garip geldi :) W.w. da oynuyoruz. Nick'im B1gBeetle eğer pm atıp yardımcı olursanız fazlasıyla sevinirim..

10 lwl de başarı hızlı lwl kasmanın bir artısı yok bence oyunun keyfini çıkartmaya bak. hızlı lwl için guest yapacaksın. birde 1 dungeona girdinmi iyi ayar yapabilirsen 3-4 görew birden yapamak mümkün yani bir taşla 3-4 kuş böylelikle git gel zamanını ez aza iner. main çarım 16 lwl... gerçi üzerine pek düşmedim baya bir zaman kaybıyla kastım. ikinci karakteri kasmada herbişeyi öğrenince tabiki hızlı oluyorsun. örneğin bir dungeona girdin mecbur bir bilgin olmadığı için easy yada normal seçiyorsun daha önceden deneyim olunca drekt hard mod yapıyorsun buda more xp demek lwl hızlı alamak demek. ayrıca itemleri söylediğim gibi en az +7-+9 aralığında yapabilirseniz buda size hızlı lwl kasmanıza yardımcı olacaktır. arkadaşın varsa 2-4 kişilik party grubuyla dolaşmak da hızlı lwl demek.

bu oyunda grind dediğimiz aynı yeri defalarca yapmak size hızlı lwl sağlamıyor. dediğim gibi hızlı lwl almak için ama grup, ama solo olarak guest şart. benim denediğim Cleric ve büyücü (mage) kılaslarında gruba da gerek yok zira grup beklemekte lwl alma hızınızı yavaşlatacaktır her zaman party bulabiliyor iseniz o başka..

"yardımcı olursanız fazlasıyla sevinirim" derken dostum böyle bir şeye gerek yok ama istiyorsan gel bizim guilde Gosp a pm at.. böle cümlenizde inşallah "beni kasarmısınız" anlamında değildir. o tür kelimelerden hoşlanmam gerçi guild içinde aga. ag kelimesi felanda geçmeye başladı. burdan kendi guild başkanımıda eleştirmem gerekiyor. hoş değil. inanın bu türden kalıplaşmış kelimeleri guild chat da görünce bende ip kopuyor. ko oynuyoruz, yıl 2005, iki milyon türk aga oyunda .... sanıyorum. eski yaralar depreşiyor.

kolay gelsin.

Yardımdan kastım oyunun kalıplaşmış olan exp vs konusunda bilgi edinmemdi. Eğer bu oyunu oynuyorsam zevk alabilmem için birilerine kendimi kastırmam. Söz konusu zaten bu değildi konuyu baya saptırmışsınız. Oyunda fazlasıyla türk varsa 16 yaş altı çok sayıda insan olucaktır. Buda oyun kalitesini düşürebilir. 3 kişiyiz şu anda oyunu oynuyan fakat önceden betasını yada video w.s bilmediğimiz için baya acemiyiz.

• Amacım Oyunu Kötülemek Vs vs Deil Oyunu Bırakıyorum 12 level ilk basta cok güzel geldi ama gercekten sıkıcı siz buna zevkli diyebiliyorsanız o sizin düşüncenizdir tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 güne kadar shop göz atmadım ama az önce göz atma fırsatını yakaladım ve şu arakdaslara sesleniyorum shop önemli item yok diyen arkadaslara gözlük taksınlar ... her oyunda eet shop olur ama sc vs vs olur mesela bildiğim örneği vereyim ko set costum 300 hp veriyor bu hiç bişey bence ama burda set costum ve sc basarsan +2000 hp avantajın oluyor pvp bu cok işe yara en cok canımı sıkan ise pot böyle birşey ilk defa görüyorum npc alınan pot basiyoruz coldown rahat 50-60 saniye .. shop alınan pot 5-6 saniye .. :D fark işte burda zaten ne kadar ezik olursa ol bu potla pvp cok rahat atarsın yani siz düşünün bir warrior 24 level free yani cash almayan oyuncu diyelim karsı tarafta 24 cashli oyuncu warrior ikiside her türlü oynamayı bilmesede cashlı olan alır bu sadece burda yok :D shaiya online var bu shop özelliği cok yüksek diyorsunuzki az bir stat farkı var cok yanlış düşünüyorsunuz %5 speed bile pvp sizden kacmak için cok ideal bir hız koymuşlar.. bide alternatifi düşün archer burda her türlü üstündür magede öyle ama en üstün bow dur ne alaka diceksiniz :D http://www.youtube.com/watch?v=XOITqH8gNN8 bow 10 level .. cleric 21 ve inanılmaz derece cleric bow cok zor alıyor ve bow cleric o levelde zorluyor bu cok sacma bir şey ve de sunuda unutmuşklar zaten dragon nest forumunda gördüm yazmışlar pvp de karsı ırkın canını göremiyoruz demişler buda bir ince ayrıntı dediğim gibi herkezin zevki kendine ona saygım var ama zamanla bu oyun çöpe atılacaktır bunuda görücez :D herkeze iyi oyunlar char isteyene verebilirm .. NOT: Cleric charım ve heal skil 60 saniye bir atiyorum buna cok güldüm :D prest prest olalı böyle birşey görmedi :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazz00 -- 21 Ağustos 2011; 16:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazz00

Amacım Oyunu Kötülemek Vs vs Deil Oyunu Bırakıyorum 12 level ilk basta cok güzel geldi ama gercekten sıkıcı siz buna zevkli diyebiliyorsanız o sizin düşüncenizdir tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 güne kadar shop göz atmadım ama az önce göz atma fırsatını yakaladım ve şu arakdaslara sesleniyorum shop önemli item yok diyen arkadaslara gözlük taksınlar ... her oyunda eet shop olur ama sc vs vs olur mesela bildiğim örneği vereyim ko set costum 300 hp veriyor bu hiç bişey bence ama burda set costum ve sc basarsan +2000 hp avantajın oluyor pvp bu cok işe yara en cok canımı sıkan ise pot böyle birşey ilk defa görüyorum npc alınan pot basiyoruz coldown rahat 50-60 saniye .. shop alınan pot 5-6 saniye .. :D fark işte burda zaten ne kadar ezik olursa ol bu potla pvp cok rahat atarsın yani siz düşünün bir warrior 24 level free yani cash almayan oyuncu diyelim karsı tarafta 24 cashli oyuncu warrior ikiside her türlü oynamayı bilmesede cashlı olan alır bu sadece burda yok :D shaiya online var bu shop özelliği cok yüksek diyorsunuzki az bir stat farkı var cok yanlış düşünüyorsunuz %5 speed bile pvp sizden kacmak için cok ideal bir hız koymuşlar.. bide alternatifi düşün archer burda her türlü üstündür magede öyle ama en üstün bow dur ne alaka diceksiniz :D http://www.youtube.com/watch?v=XOITqH8gNN8 bow 10 level .. cleric 21 ve inanılmaz derece cleric bow cok zor alıyor ve bow cleric o levelde zorluyor bu cok sacma bir şey ve de sunuda unutmuşklar zaten dragon nest forumunda gördüm yazmışlar pvp de karsı ırkın canını göremiyoruz demişler buda bir ince ayrıntı dediğim gibi herkezin zevki kendine ona saygım var ama zamanla bu oyun çöpe atılacaktır bunuda görücez :D herkeze iyi oyunlar char isteyene verebilirm .. NOT: Cleric charım ve heal skil 60 saniye bir atiyorum buna cok güldüm :D prest prest olalı böyle birşey görmedi :D:D

Zevk meselesi demekle başlamak istiyorum bende.
    Öncelikle +2000 hp olayı nasıl vardın hiç anlayamadım. Ben KR ve NA sürümde oynadım böyle birşeye denk gelmedim.
    İkinci olarak pvp'de pot kullanımı yok.
    Üçüncü olarak hiçbir classın hiçbir class üstünlüğü yok. 1-2 video ile çıkarımda bulunmuşun sanırım ama oyuna ileride tekrar dönünce anlayacaksındır. Bütün classlarda üstünlük onu kontrol eden kişi tarafından sağlanıyor.
    Ve pvp'de karşı tarafın hp görememek bence daha güzel bu sayede gereksiz kedi-fare kovalamacalarından kurtulmuş oluyor oyun.
    Not: Cleric healer bir class değildir. 15 lvl'den sonra priest(diğer oyunlardaki gibi sadece heal yapıp oturan değil) ve paladin(tank) olarak 2 class seçeneğin olacaktır.
    Priest olduktan sonra HOT skillin gelecek ve ayrıca cleric tabında bulunan healing skillin lvl atladıkça güçlenecek + plate'ler ile cd düşürülebilecektir...
    Ve zaten bu oyun diğer oyunlar gibi dungeonda gidip ben damage yiyeyim priest beni heallesin sistemi ile işlemez. Bu bir action oyun ve tank dahil herkes vuruşlardan sürekli kaçar. Tank sadece aggro tutar ve diğer üyelere zarar gelmesini engeller. Kendisi oturup damage yemez...

Amacın oyunu kötülemek değil biliyorum. Ancak oynamayı planlayan insanları oyundan soğutuyorsun bu şekilde lütfen yorum yaparken daha dikkatli olalım başka insanların zevkine mani olmayalım.

Edit: Ayrıca zamanla oyun çöpe atılacak demişsin :) Uzakdoğu sürümleri 2 yıldır oynanmakta ve hala ordaki en yüksek oyuncu kitlesine oyunların başında geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 21 Ağustos 2011; 16:53:04 >

• noldu ya oyun kapandımı oyuna giremiyorum chanel seccek ekran gelio bos :S
  • Shop olayı gerçekten rezalet, bu oyun para yatırmadan oynanmaz.En basitinden pot olayı ile 10 lvl biri 30 lvli rahatlıkla alabilir, full para yatıran birini yatıran olmaz diye düşünüyorum.
    Üstelik oyun daha yeniyken bu kadar fark var, ilerde ne olacağını tahmin edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Shop olayı gerçekten rezalet, bu oyun para yatırmadan oynanmaz.En basitinden pot olayı ile 10 lvl biri 30 lvli rahatlıkla alabilir, full para yatıran birini yatıran olmaz diye düşünüyorum.
    Üstelik oyun daha yeniyken bu kadar fark var, ilerde ne olacağını tahmin edemiyorum.

Üstdeki yazımda söylediğim gibi pvp yaparken pot kullanamazsınız...Sadece oyunu kötülemek için yorum yapmıyorsunuz umarım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Shop olayı gerçekten rezalet, bu oyun para yatırmadan oynanmaz.En basitinden pot olayı ile 10 lvl biri 30 lvli rahatlıkla alabilir, full para yatıran birini yatıran olmaz diye düşünüyorum.

Üstdeki yazımda söylediğim gibi pvp yaparken pot kullanamazsınız...Sadece oyunu kötülemek için yorum yapmıyorsunuz umarım...

pvp pot kullanılmıyorsa pvp demek için 100 şahit lazım :D 2000 hp bak cash al dene bedava denemesi :) oyunu kötülemiyorum cashsız oynanmaz diyorum sadece ;)

• Oyun yeni açılmasına rağmen ben böyle ilgi görmedim. Server sürekli full çekiyor. 3 değil 10 server lazım oyuna anca rahatlar
  • ya login error alan varmi benden başka giremedim bi türlü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayazz00

Amacım Oyunu Kötülemek Vs vs Deil Oyunu Bırakıyorum 12 level ilk basta cok güzel geldi ama gercekten sıkıcı siz buna zevkli diyebiliyorsanız o sizin düşüncenizdir tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 güne kadar shop göz atmadım ama az önce göz atma fırsatını yakaladım ve şu arakdaslara sesleniyorum shop önemli item yok diyen arkadaslara gözlük taksınlar ... her oyunda eet shop olur ama sc vs vs olur mesela bildiğim örneği vereyim ko set costum 300 hp veriyor bu hiç bişey bence ama burda set costum ve sc basarsan +2000 hp avantajın oluyor pvp bu cok işe yara en cok canımı sıkan ise pot böyle birşey ilk defa görüyorum npc alınan pot basiyoruz coldown rahat 50-60 saniye .. shop alınan pot 5-6 saniye .. :D fark işte burda zaten ne kadar ezik olursa ol bu potla pvp cok rahat atarsın yani siz düşünün bir warrior 24 level free yani cash almayan oyuncu diyelim karsı tarafta 24 cashli oyuncu warrior ikiside her türlü oynamayı bilmesede cashlı olan alır bu sadece burda yok :D shaiya online var bu shop özelliği cok yüksek diyorsunuzki az bir stat farkı var cok yanlış düşünüyorsunuz %5 speed bile pvp sizden kacmak için cok ideal bir hız koymuşlar.. bide alternatifi düşün archer burda her türlü üstündür magede öyle ama en üstün bow dur ne alaka diceksiniz :D http://www.youtube.com/watch?v=XOITqH8gNN8 bow 10 level .. cleric 21 ve inanılmaz derece cleric bow cok zor alıyor ve bow cleric o levelde zorluyor bu cok sacma bir şey ve de sunuda unutmuşklar zaten dragon nest forumunda gördüm yazmışlar pvp de karsı ırkın canını göremiyoruz demişler buda bir ince ayrıntı dediğim gibi herkezin zevki kendine ona saygım var ama zamanla bu oyun çöpe atılacaktır bunuda görücez :D herkeze iyi oyunlar char isteyene verebilirm .. NOT: Cleric charım ve heal skil 60 saniye bir atiyorum buna cok güldüm :D prest prest olalı böyle birşey görmedi :D:D

Zevk meselesi demekle başlamak istiyorum bende.
    Öncelikle +2000 hp olayı nasıl vardın hiç anlayamadım. Ben KR ve NA sürümde oynadım böyle birşeye denk gelmedim.
    İkinci olarak pvp'de pot kullanımı yok.
    Üçüncü olarak hiçbir classın hiçbir class üstünlüğü yok. 1-2 video ile çıkarımda bulunmuşun sanırım ama oyuna ileride tekrar dönünce anlayacaksındır. Bütün classlarda üstünlük onu kontrol eden kişi tarafından sağlanıyor.
    Ve pvp'de karşı tarafın hp görememek bence daha güzel bu sayede gereksiz kedi-fare kovalamacalarından kurtulmuş oluyor oyun.
    Not: Cleric healer bir class değildir. 15 lvl'den sonra priest(diğer oyunlardaki gibi sadece heal yapıp oturan değil) ve paladin(tank) olarak 2 class seçeneğin olacaktır.
    Priest olduktan sonra HOT skillin gelecek ve ayrıca cleric tabında bulunan healing skillin lvl atladıkça güçlenecek + plate'ler ile cd düşürülebilecektir...
    Ve zaten bu oyun diğer oyunlar gibi dungeonda gidip ben damage yiyeyim priest beni heallesin sistemi ile işlemez. Bu bir action oyun ve tank dahil herkes vuruşlardan sürekli kaçar. Tank sadece aggro tutar ve diğer üyelere zarar gelmesini engeller. Kendisi oturup damage yemez...

Amacın oyunu kötülemek değil biliyorum. Ancak oynamayı planlayan insanları oyundan soğutuyorsun bu şekilde lütfen yorum yaparken daha dikkatli olalım başka insanların zevkine mani olmayalım.

Edit: Ayrıca zamanla oyun çöpe atılacak demişsin :) Uzakdoğu sürümleri 2 yıldır oynanmakta ve hala ordaki en yüksek oyuncu kitlesine oyunların başında geliyor...

bak zevkini anlıyorum ama dediklerin sana mantıklı geliyormu tek basına bu oyunu oynıyabiliyorsan online olması gerekmiyor arkadas ormtamı bile yok türklerde vardır oyun yabancı oldugu için prest olucakki ona ihtiyac duyulucak heal atması için kardeşim hiçmi knight yada eden eternel yada grand fantasia bakmadın hiçmi bakmadın :S sro ya felan yapma ya. sende bende iyi biliyoruzki oyuna güzel bir yama gelmesi lazım bu şekilde git gide user kaybedicek bunuda görüceksiniz .. tank warrior yapar ;) prest deil arkadas bow ve mageler zehirliyerek canları indirir bunuda unutma prest ihtiyac duyulsun diye prest vardır paladin ise her zaman önde gidendir savas yada vs vs de...

• team savaşlarında herkes 1 kişiye dalmıyor knight online degil bu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 21 Ağustos 2011; 17:23:35 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.