Şimdi Ara

Dragon Nest [16 Ağustos OBT!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
3
Favori
112.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben oyunu indirdim start dedim( oyunun kapalı oldugnu biliyorum ) sonra bi tane yaratık cıkıyo durmadan kosuo sizdedemi öle yoksa yüklemiomu anlamıs degilim

edit: girmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargalarınKargasası -- 15 Ağustos 2011; 17:23:08 >
  • Sanırım sende sorun var bende yukluyor ama login olmuyor kapalı oldugu için.
  • yüklemis sonunda ayarları düsürcem sende yaklasık kac dkda giriyor login ekranına
  • biz arkadaşlar la dün nexonun oyununa girdik. IP Blockluydu ama uzun uğraşlar sonucunda proxyle girmeyi başardık. ben cleric olmaya karar verdim lvl 7 yaptm hosuma gitti. İste size selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 15 Ağustos 2011; 17:32:31 >
  • Oyun yarın tüm avrupayamı açılıyor

@myracer:saniyeler içinde giriyo valla.30 sn enfazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iidir -- 15 Ağustos 2011; 17:36:11 >
  • kac dk login ekranına geliyorsunuz bende cok gec gelio sizdedemi öle :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

biz arkadaşlar la dün nexonun oyununa girdik. IP Blockluydu ama uzun uğraşlar sonucunda proxyle girmeyi başardık. ben cleric olmaya karar verdim lvl 7 yaptm hosuma gitti. İste size selam

Nexon'un DN NA sürümü güzel aslında. Özellikle herşey çin İngilizce seslendirme yapmış olmaları çok iyi... Bende girdim oynadım ama Amerikalı topluluk ile oynamak eziyet :D
    İlk açıldığı gün girmiştim 2. güne 16lvl acrobat yaptım bıraktım... Bize en iyisi SEA olacak hernekadar Asya'da hosting yapılsada...

• Arkadaşlar oyun bilgilerine tam bakamadım ama birşey sormak istiyorum. Oyun Eu olarak mı açılıyor yoksa biz diğer uzak doğu sunucularına proxy yardımıyla mı giriş yapabilicez. ( İp block sorunu olabilir. ) Teşekkürler.
  • globel olarak.
  • su an ne kayıt olabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum. O yaratık koşuyo koşuyo sorna takılıyo. Tekrar indirmeyi deniyorum onu da yapamıyorum. herşey çökmüş
  • quote:

su an ne kayıt olabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum. O yaratık koşuyo koşuyo sorna takılıyo. Tekrar indirmeyi deniyorum onu da yapamıyorum. herşey çökmüş

Oyun şuanda açık değil zaten. O yaratık ( poochum ) koşup kuşup oyun yüklendikten sonra "Unable to connect login server" ya da buna yakın bir uyarı alıyorsundur.
    Kayıt olup olamama durumun hakkında bir bilgim yok ki ayrıca birşeyde söyleyemem çünkü onu denemem gerekir durumu anlamam için.

Yarın sabah saat 09:00'da herhangi bir erteleme olmaz ise oyuna giriş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErseL_

quote:

su an ne kayıt olabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum. O yaratık koşuyo koşuyo sorna takılıyo. Tekrar indirmeyi deniyorum onu da yapamıyorum. herşey çökmüş

Oyun şuanda açık değil zaten. O yaratık ( poochum ) koşup kuşup oyun yüklendikten sonra "Unable to connect login server" ya da buna yakın bir uyarı alıyorsundur.
    Kayıt olup olamama durumun hakkında bir bilgim yok ki ayrıca birşeyde söyleyemem çünkü onu denemem gerekir durumu anlamam için.

Yarın sabah saat 09:00'da herhangi bir erteleme olmaz ise oyuna giriş yapabilirsin.

evet kronometre tuttum o yaratık geldikten 2dk 37 saniye sonra oyun acildi :D ohh be üyelik de aldm rahatladm. gec oldu da güc olmadı. yarn sabah 9da diyon da aga facaebookda 2pm diyolar ne iş ?

bi de usta sen cb oynadınmı ben healler acicam cleric>priest yani sen de tank ol takılam beraber :D

• quote:

quote:

quote:

evet kronometre tuttum o yaratık geldikten 2dk 37 saniye sonra oyun acildi :D ohh be üyelik de aldm rahatladm. gec oldu da güc olmadı. yarn sabah 9da diyon da aga facaebookda 2pm diyolar ne iş ?

bi de usta sen cb oynadınmı ben healler acicam cleric>priest yani sen de tank ol takılam beraber :D

Dikkat ettiysen Facebook'da tam olarak şöyle geçiyor " 14:00HRS (GMT +8) ". Yani evet 2 p.m . Ve 2 p.m +8GMT diliminde TSİ 9 a.m tekabül ediyor. Yani sabah saat 09:00

CB oynama şansını maalesef yakalayamadım ancak Nexon'un NA sürümünde oynama imkanım oldu ve kusura bakma ben main olarak Acrobat olacağım. Ancak level sınırına ulaştıktan sonra (OBT sürecinde pvp açılmayacağı için) 2. olarak paladin kasmayı planlıyorum. Oyun içinde iletişime geçebiliriz yinede ve halen kimseden ses çıkmadığı için guild kurmayıda planlıyorum orayada katılırsın böylece

• 1,61 GHz 960 MB ram AMD Sempron processor 3000+ ile oyunu oynayabilirmiyim ki ? Ekran ayarları en düşükte falan. Oynanabiliyosa başlıcam bende
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dikkat ettiysen Facebook'da tam olarak şöyle geçiyor " 14:00HRS (GMT +8) ". Yani evet 2 p.m . Ve 2 p.m +8GMT diliminde TSİ 9 a.m tekabül ediyor. Yani sabah saat 09:00

CB oynama şansını maalesef yakalayamadım ancak Nexon'un NA sürümünde oynama imkanım oldu ve kusura bakma ben main olarak Acrobat olacağım. Ancak level sınırına ulaştıktan sonra (OBT sürecinde pvp açılmayacağı için) 2. olarak paladin kasmayı planlıyorum. Oyun içinde iletişime geçebiliriz yinede ve halen kimseden ses çıkmadığı için guild kurmayıda planlıyorum orayada katılırsın böylece

nickim buyuk ihtimal Witchmaker olacak pm atarım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

1,61 GHz 960 MB ram AMD Sempron processor 3000+ ile oyunu oynayabilirmiyim ki ? Ekran ayarları en düşükte falan. Oynanabiliyosa başlıcam bende

Bu sistemle günümüz hiçbir oyununu kasmadan oynayamazsın.
  • quote:

nickim buyuk ihtimal Witchmaker olacak pm atarım sana

Ben nickimi kaybetmemek için söylemeyeyim şimdi, yarın sana oyundan pm atarım. Bulamasamda karakteri oluşturduktan sonra burdan özel mesaj atarım ismi.
  • NA da yada closed betada oynayan arkadaşlar hangi classı önerirsiniz ?
  • oynayacak herkes xfire ımı eklesin : vandan2
  • Hangisini istersen onu oyna hepsi güzel bence ben okçu kasıcam niye çünkü bir skill var bacaklarını ayırıp kafası etrafında dönüyor ve çıkardığı seste çok hoş

0:37

Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 15 Ağustos 2011; 21:09:26 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.