oyun oynanısı 2 sekılde aslında bırısı fareyle atak yapıosun dıgerı 1 2 3 4 gıbı harflere skıll koyarak .. Fareyle atak yapıyorsun derken fareyı hayvana ıkı kere tıklayarak degıl fareye bastıgında kılıc kullanıyorsan kılıc sallıyor buyucuysen buyu atıyor.. Oyunda kapıdan cıktın pat hayvanlar yok canavar kesıp lvl almak ıcın dungeonlara gırıyorsun ve orada canavar kesıyorsun en son bosu oldurdugunde dungeon bıtmıs oluyor ve tabı cook fazla oyunda kalmaman ıcın puan sıstemı var kırmızı kapılı dungeonlara gırdıgınde puanın azalıyor ve bıtınce kırmızı kapıdan gıremıyorsun ve canavar kesemıyorsun dolayısıyla lvl atlayamıyorsun bu puanlar hergun belırlı saatlerde resetlenıyor lvl yukselınce puanın bıttı napcaksın canın sıkılıyorsa pvp yapıcaksın gorsel olarak koyler ıyı dıyemem ama oynanıs ve canavarlar gercekten harıka ıtem uprage ıse bı degısık kolay gıbı gelıyor ama bı bakmıssın PuUmM :D az kaldı yakında dener ve gorursun
quote:
Orijinalden alıntı: mixionious
oyun oynanısı 2 sekılde aslında bırısı fareyle atak yapıosun dıgerı 1 2 3 4 gıbı harflere skıll koyarak .. Fareyle atak yapıyorsun derken fareyı hayvana ıkı kere tıklayarak degıl fareye bastıgında kılıc kullanıyorsan kılıc sallıyor buyucuysen buyu atıyor.. Oyunda kapıdan cıktın pat hayvanlar yok canavar kesıp lvl almak ıcın dungeonlara gırıyorsun ve orada canavar kesıyorsun en son bosu oldurdugunde dungeon bıtmıs oluyor ve tabı cook fazla oyunda kalmaman ıcın puan sıstemı var kırmızı kapılı dungeonlara gırdıgınde puanın azalıyor ve bıtınce kırmızı kapıdan gıremıyorsun ve canavar kesemıyorsun dolayısıyla lvl atlayamıyorsun bu puanlar hergun belırlı saatlerde resetlenıyor lvl yukselınce puanın bıttı napcaksın canın sıkılıyorsa pvp yapıcaksın gorsel olarak koyler ıyı dıyemem ama oynanıs ve canavarlar gercekten harıka ıtem uprage ıse bı degısık kolay gıbı gelıyor ama bı bakmıssın PuUmM :D az kaldı yakında dener ve gorursun
Puan (PWR) bitincede dungeonlara girebiliyor ve exp alabiliyorsun. Puan varken exp bonus aliyorsun sadece. WoW daki rested exp gibi. Ve PWR quest den aldığın exp i etkilemiyor (Sağ altta pwr exp geldiğini gösterse bile doğru değil). O yüzden pek birşey değiştirmiyor PWR. Zaten 3 4 günde rahat ulaşılıyor max lvl a (24). Tabi Dragon Nest NA için geçerli bu söylediklerim. Dragon Nest CN için geçerli olabilir söylediklerin.
avrupa için oyunun ne zaman çıkacağı bellimi acaba ?
cherry credits tarafından yayınlanan dragon nest 16 ağustosta çıkıyor. kayıtlar başladı sanırım ip ban da yok. ne hayet adam gibi oynayabileceğiz bu oyunu.
obt Download bügün cıktı ben sımdı indirmiyor Bu web sayfası kullanılamıyor sorun var S:
quote:
Orijinalden alıntı: Burgerkral
obt Download bügün cıktı ben sımdı indirmiyor Bu web sayfası kullanılamıyor sorun var S:
dehşetul vahşet bi oyun ekip olarak başlıyoruz. isteyen pm atbilr 3gun sonra oyundayz
quote:
Orijinalden alıntı: LifeSuxTR
cherry credits tarafından yayınlanan dragon nest 16 ağustosta çıkıyor. kayıtlar başladı sanırım ip ban da yok. ne hayet adam gibi oynayabileceğiz bu oyunu.
Dragon Nest NA a kıyasla 2-3 kat yüksek olcak ping imiz cherry credits serverları singapurda olduğu için :(
quote:
böyle cıktı indirmiyor
galiba sorun size özel. internet tarayıcından olabilir bende firefox ve i explorer var yukarıda verdiğim linkten oyunu indirmede sorun yok.
Oyunu indirdim kayıt oldum geriye sadece beklemek kaldı. Birlikte oynayabiliriz xfire idm : vandan2...
uzun zamandır bu ounu bekliyordum ama scarlet legancy bundan önce cıktı ve denedim hoşuma gitti şimdilik oyunu oynamaı dusunmuyorum scarlet leganci denein derim her sekliyle buyuk bir oyun ve güzel ilk başlarda sarmıyor ama bi sardımı koparsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Che-Guevara
quote:
böyle cıktı indirmiyor
galiba sorun size özel. internet tarayıcından olabilir bende firefox ve i explorer var yukarıda verdiğim linkten oyunu indirmede sorun yok.
Bu sorun bende de var üç tarayıcı ile denedim sonuç aynı.En üstteki direkt download full obt client seçeneğine tıklayınca çıkıyo sadece diğer linkler açılıyo ama onlarda download çok çok yavaş.
ben hotfield dan mozillayla girdim idm var suan iniyor bi öle dene idmyi indir
bende indirdimhttp://dn.cherrycredits.com/ hotfile ile. şuan play dediğimde loading kısmında oyun kitleniyo oda serverların kapalı olmasındandır heralde. 16 ağustosa kadar sabretcez artık. esas merak ettiğim bu oyunun avrupa için ne zaman çıkacağı
Oyunu sabırsızlıkla bekliyorumhttp://dn.cherrycredits.com/ sitesinden indirdim.Amerika serverinda ip ban var o yuzden giremiyorum.16 agustosta beta geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dogii
quote:
Orijinalden alıntı: Che-Guevara
quote:
böyle cıktı indirmiyor
Bu sorun bende de var üç tarayıcı ile denedim sonuç aynı.En üstteki direkt download full obt client seçeneğine tıklayınca çıkıyo sadece diğer linkler açılıyo ama onlarda download çok çok yavaş.
hayret bişihttp://dn.cherrycredits.com/ bu adreste full client dien buton tıklanacak gelen ekranda bazı linkler bazen çalışmıyor en baştakini denedim dl serveri galiba kapalı bağlantı kurulamadı bir aşasında Mirror Sites (Full Client) fileserver i az önce denedim sorun yoktu hız bakımından o kadar hayıflanmayın indiren fazla ise mutlaka dl hızı bir miktar düşecektir. beinm indirdiğimde 200-300 kb/s ile indi yineliyorum sizde bu farklı olabilir. kiraz hoşlandığım bişi aferem bu işi becerenlere allah razi olsun. . kodumun nexon u elimde güç olsa tüm oyunlarını dünyaya erişilmez yapardım. millet nasıl fıtık oluyor anlasınlar die hahahaha all time dc. fail ,eroorrr miss olurdu miss..
Ben hotfile dan indirdim. Sizde onu kullanın IDM ile 200 300 hız aldım. XFire ismim vandan2 ekleyin isterseniz. Birlikte oynayabilir hatta guild falan da kurabiliriz.
Yarın başlıyor beta, ben uzun süredir Türkler bir gruplaşma planlıyormu diye bakıyordum ancak görünen o ki herkes kendi başına devam edecek oyunda :) Eğer organize işlerinden anlayan biri ve daha önce düzgün bir guild/clan/legion liderliği yapmış olan biri varsa en kısa zamanda bir isim kararlaştırılıp oyun içinde erkenden toplanalım... Ya da kendi aralarında bu işleri kararlaştırmış bir grup varsa bizede söyleyin ona göre ayrı gayrı 10 tane guild olmasın tek çatı çoğu zaman daha iyidir...
Forumunda problemi yaşayan türkler var burdan mı acaba
Sanırım sorun indirme programları yüzünden oluyormuş.İndirme programı olmadan bir deneyin bakalım olucakmı.
Bu arada cbt clientiniz varsa,oyun açıldığında update yapacakmış.