Şimdi Ara

Dragon Fable

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
53.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, oynayan arkadaşlar varsa burdan konuşabiliriz.

• nasıl bır oyun
    bide lınkını versene bı bakalım...
  • www.dragonfable.com
    üye oluyosun.
  • ya elbise nasıl alıyoz
  • oyun daha yeni arkadaşlar, şu an guardian armor'dan başka armor yok o da sanırım paralı, ama yeni upgradeler de yeni armorlar çıkacakmış.
  • ben oynuorm lwl 8 im lwl 8 elektrik asam war mage'im
  • 40 lwl im amuletim war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3 / Bloodborne
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben daha level 6 yım :((((((
  • nasil lwl 40 kastin questlerle cok zor kasiliyor
  • eyw
  • hakkaten çok zor level kasıyor ya bide bişi sorcam güzel silah (su) hediyeli misson var mı?
  • okadar bilmiyorum ama benim asam qorewden qeldi
  • beyler ben hıc anlamadım yaw nasıl bıraz anlatırmısınz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForcecanRealm -- 20 Kasım 2006; 16:48:20 >
  • aslında oyunu oynamak çok basit herhalde üyelik almışsındır orada sol üst köşede oyuna giriş düğmesi var oyuna girip kendi karakterini yaratıyorsun daha sonra şehrin ortasından oyuna başlıyosun sana tavsiye bar ın yanında bir çocuk var (ash) onu joinmi yazısına tıklıyorsun ve senle birlikte savaşmaya hazırlanıyor daha sonra istersen yine şehrin ortasına gidip ordaki fareye benzeyen yaratıkla konuşup(twilly) onuda yanına alıyorsun veya onun yanına gitmeden ashle konuşurken amityevale yazısına tıklayıp o bölmü geçip ordan sağa gidiyorsun sonra yol ikiye ayrılıyor üstekinden geçip artixsin yanına gidiyoruz team upa basıyoruz ve oda bizim takıma giriyor
    sonra leaveden çıkıyoruz istersen twilly yerine robina hoodun bölmündeki zorbağıda alabilirsin sonra yine şehire dön ashle konuş bu sefer oakloreye tıkla ondn sora istersen the keepe bas direk şehre git
    bu sırada bikaç adam yen (mesala the keep yerine diğerine bas biriyle dövüş) daha sonra kalenin soluna git orda mancılığın üstüne çıkan adamın yandındaki şovalye ile konuş Qeste bas orda ki adamların hepsini yen daha sonra sandıktan sana üç tane eletirik silahı verilcek bunlar -sir jings staff-sir jings dagger ve en güçlüsü sir jings sword- sonrada diğer görevleri yap

• saol bukadar adam alindiqini bilmiyodum
  • sende benim kadar güçsüz olduğun halde yüksek levelleri yenmek istiyorsan bunu yap (level 7)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

aslında oyunu oynamak çok basit herhalde üyelik almışsındır orada sol üst köşede oyuna giriş düğmesi var oyuna girip kendi karakterini yaratıyorsun daha sonra şehrin ortasından oyuna başlıyosun sana tavsiye bar ın yanında bir çocuk var (ash) onu joinmi yazısına tıklıyorsun ve senle birlikte savaşmaya hazırlanıyor daha sonra istersen yine şehrin ortasına gidip ordaki fareye benzeyen yaratıkla konuşup(twilly) onuda yanına alıyorsun veya onun yanına gitmeden ashle konuşurken amityevale yazısına tıklayıp o bölmü geçip ordan sağa gidiyorsun sonra yol ikiye ayrılıyor üstekinden geçip artixsin yanına gidiyoruz team upa basıyoruz ve oda bizim takıma giriyor
    sonra leaveden çıkıyoruz istersen twilly yerine robina hoodun bölmündeki zorbağıda alabilirsin sonra yine şehire dön ashle konuş bu sefer oakloreye tıkla ondn sora istersen the keepe bas direk şehre git
    bu sırada bikaç adam yen (mesala the keep yerine diğerine bas biriyle dövüş) daha sonra kalenin soluna git orda mancılığın üstüne çıkan adamın yandındaki şovalye ile konuş Qeste bas orda ki adamların hepsini yen daha sonra sandıktan sana üç tane eletirik silahı verilcek bunlar -sir jings staff-sir jings dagger ve en güçlüsü sir jings sword- sonrada diğer görevleri yap

oncelıkle acıklaman ıcın saol sayende lvl 4 oldum bile :))

• bırsorum daha olucak bu yanımızdakı ash ıle dıgerının lvllerını arttırabılıyormuyuz
    bu arada baya guzelmıs oyun lvl ını yukselten arkadaslar bıldıklerını paylasırsa sevınırım
  • Böyle oyunları hiç sevmem !
    Ama paylaşım için teşekkür ederim !
  • yaw benim mage5 warior3 ve rogue 7 level wardı ama koral die yazın forumdan bi arkadaş 21 levellık bi hesap werdi ortak kullanıoz adventure questten sıkılırsam ben adw de guardianım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.