Şimdi Ara

Dragon Ball Z Specialleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Movie 4 'de Special'i var DBZ'nin. Specialler hakkında bir sorum var.
    DBZ Special'lerin bölüm adları aşağıda..
    World of Dragon Ball Z Dragon Ball'ın ilk bölümünden başlıyor özetlemeye ve Freiza ile Goku'nun kapışmasından sonra benim daha görmediğim bölümlere kadar özetliyor. Sonra History Of Trunks var. Trunks'un kimin oğlu olduğunu az önce söylediğim özet bölümde kendisi söyledi. Ama ben burda söylemicem. History of Trunks'un başına baktım sonra izlemeden kapattım. Çünkü görmemem gereken birşey gördüm. Bu Special bölümlerin hangi DBZ bölümleri arasında çekildiğini sormak istiyorum.

Mesela Dragon Ball Movie'larından biri olan Dragon Ball: Curse of the Blood Rubies serisinin 43. ve 44. bölümleri arasında geçiyor (Kaynak; anime.gen.tr). Bu Specialler nerede geçiyor. Yada nereye kadar gelmeden önce izlememem lazım. DBZ'nin en son izlediğim bölümü 095 - Transformed At Last oldu. Bundan sonraki bölümleri içine katmayan Special var mı? Birde DBZ'nin 13 Movie'ı DBZ nin Episode'ları ile bağlantılı mı? Bağlantılı olmasa bile benim geldiğim yere kadar olanlardan hangilerini izleyebilirim. Çünkü o Trunks'ları Cell'leri falan görmedim ben daha.

Dragon Ball Z Special Movies;
    The World Of Dragon Ball Z
    The History Of Trunks
    Bardock, Father of Goku
    DBZ Special - Plan To Destroy The Saiya-Jins

Dragon Ball Z Movies; ((İsimlerini yazmak zor geldi ))

Dragon Ball Z Specialleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 5 Ekim 2007; 16:23:01 >

• bardock serisi:goku ilk ssj olup freizayi yendikten sonra çekildi fakat bunu dbzye başlamadan önce izlersen goku hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin(vegeta hakkındada)

Ağaçla ilgili olan: radiztden sonra geliyordu yanılmıyorsam kötü karakter gokunun bir benzeriydi

cooler:freizadan sonra kardeşinin intikamını almak için geliyor 2 versyonda trunksdan önce fakat trunkslada sonradan bi bağlantıları olcak(freizanın babasıda dahil)

history of trunks,(goku freizadan sonra kaybolur kayıp gezegenden geri döner ve onu karşılamaya z takımı gelir fakat onları engelleyecek olan freiza ve babasıda ordadır tabi 2.ssj gelene kadar)
    ilk broly verisyonu,

bojack: androidler (dr.gero 15 16 17 18) ile cell saga arası bişeydi

fushion reborn:artık cell bittikten sonra buu ya başlamadan önce öyle düşün vegeta ve gokuyla baya baya ilgili

aslında trunksun tipine bakınca annesi ister istemez çıkıyor babasınıda az uz farkedebilirsin özellikle ssj olduğunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 5 Ekim 2007; 17:17:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

Ağaçla ilgili olan: radiztden sonra geliyordu yanılmıyorsam kötü karakter gokunun bir benzeriydi

history of trunks:
    ilk broly verisyonu
    bojack: androidler (dr.gero 15 16 17 18) ile cell saga arası bişeydi

bardock serisi:goku ilk ssj olup freizayi yendikten sonra çekildi fakat bunu dbzye başlamadan önce izlersen goku hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin

aslında trunksun tipine bakınca annesi ister istemez çıkıyor babasınıda az uz farkedebilirsin özellikle ssj olduğunda

ssj halini görmedim. Sadece gokuyu gördüm ordada zaten ssj oldu ve bitti yeni sezonu bekliyorum. Allah bilir ne zaman encode edip upload edecekler. Canım sıkıldı Speciallere bakayım dedim World of DBZ de özet geçiyordu. 250 bölümlük özeti nasıl sığdırmışlar o kadarcık yere çakamadım Benim en son izlediğim yerden sonrasınıda gösterince boşver dedim izledim bende. Trunks çıkıyo şunun bunun oğluyum diyo goku apış oluyor zaten o malum kişi ile annesinin evleneceğini duymuştum biliyordum yani ama öyle cort diye çıkınca bende şaşırdım

Bilgiler için sağol Gokunun babasının hikayesini izleyim bari...

• izle o adam ssj olsa gokudanda güçlü olurdu hele altın maymun olsa
  • Şimdi izledim çok güzeldi ahh fani dünya Uleeeyn Yakarım bu dünyayı leaayn

Sountracklarıyla bir harika olmuş

• aslında goku cennette babasını görebilir ama onları hiç göstermiyolar mesela dabura,cell,freiza cennette gözüküyorlar babası,broly gözükmüyor haksızlık
  • Freiza Cell bunlar kötü değil mi nasıl cennette gözüküyor alalala.gif

Ne yapayım lanet gifler çalışmıyo hızlı cevapta

edit: bu arada geleceği görüyo ya şaşırdım çok güzel yapmışlar. Baba oğul ilişkisi ahh ah

edit2: görüyo demiyelimde hissediyo diyelim. bana daha çok öyle göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 5 Ekim 2007; 20:13:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Ball Manga Sıralaması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw cennet derken cennette ejder yolu var up uzun altında kötüler üstündede iyiler falan var hatta goku bir arabanın üstüne binip cennet yolundan giderken yanlışlık aşağıya düşüyordu zıplayıp yukara çıkmayı denedi ama başaramıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

yaw cennet derken cennette ejder yolu var up uzun altında kötüler üstündede iyiler falan var hatta goku bir arabanın üstüne binip cennet yolundan giderken yanlışlık aşağıya düşüyordu zıplayıp yukara çıkmayı denedi ama başaramıyordu

hee öbür dünya ordada kavga ediyolardır zaten ölmüş bi daha ölemez ya

• ewet kesinlikle hatta en az 5defa geri dönüyolar dünyaya dünyaya girşi yaptıkları an onları gohan,goku,vegeta ve diğerleri karşılıyor dksında kendilerini öbür dünyada buluyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.