Şimdi Ara

Dragon Ball

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 80 - 90 larda çocuk olanların çoğunun hatırladığı bir seri DragonBall. Bu serinin hayranlarına bir sorum olacak.

Dragonball - GT ve Z var şu an bende.
    Dragon Ball : 153 bölüm + 4 Film
    GT : 64 bölüm + 1 film
    Z: 276 bölüm + 13 Film + 4 Special

Şimdi benim hatırladığım böyle yaşlı hafiften sapık bir dedesi vardı bu Goku'nın, Krilin falan filan vardı, eğitim gördükten sonra kuyruğu çıkıyordu falan filan. Bildiğim kadarıyla Dragonball isimli seri ilk seri olması lâzım ( ilk bölümün adı: The Secret of Dragon Balls ) ve onunla başladım ancak bu bölümde direkt Goku'da kuyruk var. Dede ortalarda yok. Diğer serilere baktım GT ve Z ye yani onlar daha da ileride. Acaba daha öncesi mi var ? Tam olarak sırası nasıl ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 3 Nisan 2012; 11:30:42 >

• Wiki'de de ilk seri Dragonball diyor. Benim bahsettiğim bölüm ilk bölümü olması lâzım. Ama dede, Krilin falan filan daha önceye ait değiller miydi ?
    Dragon Ball GT şeklinde. Ancak GT'yi izlemen gereksiz diyebilirim, mangaya dayanmıyor.

Dragon Ball o şekilde başlıyor doğru başlamışsın.
  • Hocam Goku'da zaten kuyruk var ilk başta kendi dedesini öldürüyor zaten.Sonradan gördüğün dede muten roshi oraya daha var izlemeye devam et karşına çıkar sonradan eğitim için yanına gidecekler.Neyse bence en kral serisi dragon ball z diğerleri hikaye

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • :D Teşekkür ettim. Farkettim sonradan. Bir de 2009 yapımı bir film var. Onu da buldum. Nostalji yapalım az.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.