Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.916
Cevap
12
Favori
370.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245

emuredyassin sayende yaptım tapınaktayım önce ana görevi yapayım sonra yan görevleri yaparım en sonda dlc leri indiririm.

Bu arada assassin Yeni Gücünü Aktif ettir :) Cift Kılıc Kullanmani Öneririm.. Yoksa Bu kalkan ve Kılıcla İlerde Zorlanacaksin. Cift Kılıcla daha cok damage :) ve Tabi Silaha Güc eklersin.. ben hep 60 50 :D Vuruyordum D
  • Öneri için sağ ol artık çifte geçelim o zaman 50 60 süper
  • quote:

Öneri için sağ ol artık çifte geçelim o zaman 50 60 süper

Tabi Morriganin AteşLi Kılıcını aktif et :D(büyücülerde Olmasa ne yapardik )
    wynee'inde Buzlu :D
    Leliana'ninda bir özELLigi vardi bilmiyorum hepsi aktif Olunca Kılıc OF of :D Affetmiyor..
  • Şu anda morriganin kar fırtınası aktif süper o bile dehşet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dostum kestiğin yaratıklardan düşüyo belki tüccarlardada vardır ama ben şu an hiç tüccardan almadım hep yerden bulduklarım. gerçi kimseyle aram - lerde değil ama hiç biriyle %100 de olmadı
    @emuredyassin konsol mu olmuyo ? yani oyunun 1.4 sürümünde konsol çalışmıyomu ?
    eğer konsol çalışıyosa runscript chargen bizi origins ekranına yolluyomuş. sanırım o ekranda karakter oluşturduğumuz yer.

konsolun çalışması için klavyeyi ingiliz klavyesine çevir. konsol tuşunu da tab tuşunun üstündeki é tuşunu kullan. sanırım ing klavyede bu tuş farklı karakter olduğu için türkçe klavyede çalışmıyor. sürekli ing klavye kullanmak gerek. ben bu şekilde çalıştırdım. (1.4 patch yüklü)

• quote:

Orijinalden alıntı: emuredyassin

quote:

dostum kestiğin yaratıklardan düşüyo belki tüccarlardada vardır ama ben şu an hiç tüccardan almadım hep yerden bulduklarım. gerçi kimseyle aram - lerde değil ama hiç biriyle %100 de olmadı
    eğer konsol çalışıyosa runscript chargen bizi origins ekranına yolluyomuş. sanırım o ekranda karakter oluşturduğumuz yer.

Bende Olmadi Mumak Calısmıyor Bilen biri varmi bilmiyorum Ama Caneker'e pm at söylemeni tavsiye ederim.

quote:

mithrandil245
    cevap için sağ ol şimdi kutsal küllerin kupasında ne yapmam gerek anlamadım bana cennetin köyünü bul diyor ama nerede orası bizim dağların orada mı yani orzammar ın ?
    .

Bak Oraya Giden yoLu Anlaticam geniş bi sekilde.
    Öncelikle Denerim'deki Genevite'nin evine git. Orda Başka biri var Öldürme sakın. konusunca nerde Oldugunu ASkerlerle oraya felan gitti dicek ( Gizli büyücü daire'sine giden Nehir yolu kullandigin yerde Bi Cafe var oraya Gir adamla Konus ..( askerler bunu tehdit edmiş) Dişari cık ASkerleri Öldür.iceri tekrar gir Konus Sonra Geri.. Dön..Genevitenin Evine git Adamla Konus Öldür . Yeni harita Alcaksin.. Genevite'yi Bulcaksin Orda. Buldugunda Zaten seni..Kutsal Küllerin Kapisina Götürecek.. :)

ben bu Genevite evindeki adamı öldürdüm. geri save mi gitmem lazım napıcam başka yolu yokmu. Leliana yanıma nerden alıyorum.

• Beyler kutsal küllerin kupasını yaptım sırada ne var? yardım edermisiniz?
  • cücelerin okcuları ne kadar kötüymüş ha bire ıskalıyor
  • quote:

Beyler kutsal küllerin kupasını yaptım sırada ne var? yardım edermisiniz?

Sonra Direk Redcliffe Kaleye git. arl Eamonu uyandir.. onunla konuş Denerim gideceksin zaten otomatik..

quote:

So say we all
    ben bu Genevite evindeki adamı öldürdüm. geri save mi gitmem lazım napıcam başka yolu yokmu. Leliana yanıma nerden alıyorum.

Lelianayi Oyunun Başinda.. Morrigani takıma kattiktan hemen sonraki tavernada. Katiyorsun..
    GEnevite'nin Evindeki adami Öldürdüysen kasa'da Harita Olacak onu al..
  • bug sanırım ya denerimde soygun yapıyodum malikenede ne ileri gidiliyo ne geri kaldı ole adamda çıkmıyo başka olan varmı?
  • quote:

quote:

Leliana'ninda bir özELLigi vardi bilmiyorum hepsi aktif Olunca Kılıc OF of :D Affetmiyor..

hem ateşli hem de buzlu silahları etkinleştirirsen birbirlerinin etkilerini yok etmiyor mu? mesela dondurduğun birine ateş atarsan çözülüyor hemen. ya birini ya da ötekini aktif etmek daha mantıklı olur zaten çok upkeep yiyorlar başlarda. bu konuyu tam olarak bilmiyorum. mesela 3 yazıt takılabilen bir silaha: +5 ateş, +5 buz, +5 elektrik yazıtları eklersek üçüde rakibe etki eder mi yoksa benim mantıktaki gibi ateş buzun etkilerini yok eder ve rakibe hiçbir etkileri olmaz gibi şeyler mi olur?

• Orijinalden alıntı: emuredyassin

Beyler kutsal küllerin kupasını yaptım sırada ne var? yardım edermisiniz?

Sonra Direk Redcliffe Kaleye git. arl Eamonu uyandir.. onunla konuş Denerim gideceksin zaten otomatik..

Ama kale hala kapalı gitmeninde yolu yok kutsal küllerin kupası da bitti.Denerim yazan bir görev var onda da zırhcı ejderha dersi istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 20 Ocak 2011; 7:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fara

quote:

konsolun çalışması için klavyeyi ingiliz klavyesine çevir. konsol tuşunu da tab tuşunun üstündeki é tuşunu kullan. sanırım ing klavyede bu tuş farklı karakter olduğu için türkçe klavyede çalışmıyor. sürekli ing klavye kullanmak gerek. ben bu şekilde çalıştırdım. (1.4 patch yüklü)

hocam önerin için çok sağol. klavyeyi ingilizce de yapıp denemiştim ama tuş olayını farklı yapmıştım galiba biraz daha uğraşırım. olduğunu söylemen yeterli. eğer hala nasıl yapıldığını hatırlıyosan pm atabilirmisin ? yada buraya yaz başkalarıda yararlanır belki. ben araştırdığım kadarını yazmıştım bi önceki sayfada

• silahların hasarımı daha önemli yoksa zırh delmesi mi ? birde streng modifier diye bir şey var o ne işe yarar?
  • Ultimate DOA DLC paketi çıktı:

Amulet of the War Mage
    Band of Fire
    Blood Dragon Armor
    Bregan's Bow
    Bulwark of the True King
    Dalish Promise Ring
    Darkspawn Chronicles
    Embri's Many Pockets
    Feastday Gifts
    Feastday Pranks
    Feral Wolf Charm
    Fomari Tome
    Golems Of Amgarrak
    Guildmaster's Belt
    Helm of the Deep
    Leliana's Song
    Lion's Paw
    Mark of Vigilance
    Memory Band
    Pearl of the Anointed
    Return to Ostagar
    The Edge
    The Lucky Stone
    The Stone Prisoner
    The Wicked Oath
    Warden's Keep
    Witch Hunt

Collector's Edition Items
    a. Bergen's Honor
    b. Final Reason
    c. Grimior Of The Frozen Wastes

REWARDS FOR LELIANA'S SONG
    Battle Dress Of The Provocateur
    REWARDS FOR DARK SPAWN CHRONICLES:Blightblood
    WITCHCRAFT IS FOR WITCH HUNT

DA2 çıkana kadar yeter gözüküyor

• Oyunu 70-80 saat oynama süresi ile bitirmiş bulunmaktayım:)
  • rpg oyunlarını severim ama world of warcraft knight onlineı hiç beğenmiyorum mesela oyunu oynama tarzı hiç hoşuma gitmiyo. bu da onlar gibimi? acaba bu oyunu severmiyim almaya değermi karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

rpg oyunlarını severim ama world of warcraft knight onlineı hiç beğenmiyorum mesela oyunu oynama tarzı hiç hoşuma gitmiyo. bu da onlar gibimi? acaba bu oyunu severmiyim almaya değermi karar veremiyorum.

Şu iki linki incelemenizi öneririm. Oyunla ilgili genel bilgi edinmiş olursunuz:

http://www.bolumsonucanavari.com/Incelemeler-Dragon_Age__Origins-125.htm

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Dragon_Age__Origins_Artilar_Eksiler_Videosu-813.htm

• Beyler oyun bitti ama aklımda bir soru var ben şimdi oyuna devam etmek için DLCleri indiriyorum ancak ben o dlclerin görevlerini yaparken dünyanın durumu ne olacak denerim kuşatmasından önce mi sonrasında mı geçecek?Birde dlcler de bitti diyelim o zaman oynama şansı kalmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

hem ateşli hem de buzlu silahları etkinleştirirsen birbirlerinin etkilerini yok etmiyor mu? mesela dondurduğun birine ateş atarsan çözülüyor hemen. ya birini ya da ötekini aktif etmek daha mantıklı olur zaten çok upkeep yiyorlar başlarda. bu konuyu tam olarak bilmiyorum. mesela 3 yazıt takılabilen bir silaha: +5 ateş, +5 buz, +5 elektrik yazıtları eklersek üçüde rakibe etki eder mi yoksa benim mantıktaki gibi ateş buzun etkilerini yok eder ve rakibe hiçbir etkileri olmaz gibi şeyler mi olur?

Yok hani. Etkinleştir Derken. 2sini Demedim.. Mesela Ben Şöyle yapardim.. O hanqisiydi BiLmiyorum Kılıc'i daha keskinleştiren bi özellik vardi Morriganda onu aktif ederdim. wynee'de. Ateşi aktif ederdim.. Tabi benim Silah Fenaydi.. Hatirlamiyorum tam oarak
    Bir Kılıcımın Kendi özellikleri vardi Ek Olarak.. 3 Tane +10 damage ve diger Kılıca +5 +8 idi sanırım elektirik eklemiştim.. Cok fena vuruyordu . Ama Senin Dedigini denemiştim..Etki ediyorda Bazende Etmiyordu ben orayi çözemedim :) yanilmiyorsam.. hele hele Oghren'den bişi ögrenmiştim onun son özelligi 170 damage almiştim :D

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.