Şimdi Ara

DRAGON AGE: İNQUİSİTİON TÜRKÇE YAMA İSTEK (ANONYMOUS İÇERİR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuya başlamadan önce konunun ana fikrinin bozulmaması açısından çeviri grupları üzerinden bu konuyu da saçma sapan yerlere çekmezsiniz.

    Bu oyun çıktığı yıldan beri(2014) çeşitli çeviri grupları gelmiş geçmiş olsa da kimse bu oyuna yanaşmadı. Gerek büyüklüğü, gerekse diğer nedenlerinden dolayı olsa gerek. En son 2018 yılında Animus çeviri grubu bu projeye başladığını duyurdu fakat yaşanan olaylardan sonra birkaç ay önce yamayı askıya aldıklarını çevirmek isteyen ve tecrübesi olan gruplara destek olacağını açıklamıştı. Şu ana kadar düzgün bir çeviri grubu yoktu tecrube ve büyüklük bakımından. Ve yamayı kimse üstlenmedi. Bence şu an bu forumda olan; gerek tecrübesi gerek hızlı ve düzgün yama çıkarmaları nedeniyle bu işi tek yapabilecek grup olarak Anonymous çeviri grubunun yapacağını düşünüyorum. Bütün dünyadaki çeviri grupları RDR2 entegresi beklerken bile bu grup kendi yazılımcısı ile uğraşıp entegreyi yapıp başardılar. Eğer bu yamayı da bu grup yapamaz ise bir daha bu yamayı hiçbir grup yapamaz diye düşünüyorum..

    Şahsi olarak istek bu konu foruma değil de sadece ANONYMOUS ekibinedir.. Umarım başlarsınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafelt11 -- 23 Mayıs 2020; 15:39:8 >







  • Kesinlikle katılıyorum. Hali hazırda Animus grubu yeni AC oyununa odaklanacak ve DAİ projesini de boşa çıkardılar. Anonymous iyi niyet göstergesi olarak yeni AC oyununu o kadar talep olmasına rağmen reddetti. Bu projeyi mutlaka hızına, kalitesine ve özellikle şeffaflığına güvendiğimiz Anonymous grubu üstlenmeli.

    Zaten RDR 2 projesi baya bi bitmeye yakın mutlu sona az kaldı gibi yaptıkları duyurudan anladığım kadarıyla.. DAİ gibi bir oyunu başka çevirebilecek bir elin parmaklarını geçmez.. En iyisi Görkem'e psikolojik baskı yapıp oyunun çevrilmesine ön ayak olmamız.

    Benim gibi düşünen olmasını bilmekte güzelmiş.
  • Hayır ben de şeyi anlamıyorum, koskoca ekip sizce toplanıp hiç düşünmedi mi, "Arkadaşlar bildiğiniz üzere DAI şu an boşta, büyük ve kaliteli bir oyun, bu oyuna girişsek nasıl olur sizce?" diye? Kaç tane insan var o ekipte yöneticisiydi, çevirmeniydi, sizce hiç konuşmamışlar mıdır?

    Bak bu açılan ilk konu olsa tamam, başım üstüne ama buraya gelip ikide bir "Anonimus bunu çevirsin mi? Anonimus şunu çevirsin mi? Bence kuzuyu da Anonimus çevirsin" demenin bir alemi yok. (Konuyu açan kişiye demiyorum özellikle bunu, genel olarak konuşuyorum.) Fanboy'luğunuzu bu kadar da belli etmeyin yani, hoş durmuyor. Çevirecek olurlarsa adamlar konusunu açar, dosyalarını ayarlarlar ve duyururlar yani. Ha A çevirmiş B çevirmiş beni ilgilendirmiyor, ben zaten İngilizce takılıyorum ama dediğimi anladınız umarım.

    Hali hazırda DAI'ye olan isteği de biliyorlar, buraya her hafta 'Anonimus bunu çevirsin mi?' diye konu açmak gereksiz bence. Şimdi bunu dedim diye belki linç tayfanın 'gazabına' uğrayacağım, 'Forumda istediğimi açarım sanane laaaan' gibi yorumlar gelecek belki ama göze aldım bunları, ben tek siz hepiniz ulaaan!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetstream Sam -- 23 Mayıs 2020; 15:29:44 >




  • bu kadar güzel bir oyunun hala dilimize kazandırılamamış olması bence de büyük bir eksiklik. umarım tez zamanda birileri hakkını verir oyunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Kesinlikle katılıyorum. Hali hazırda Animus grubu yeni AC oyununa odaklanacak ve DAİ projesini de boşa çıkardılar. Anonymous iyi niyet göstergesi olarak yeni AC oyununu o kadar talep olmasına rağmen reddetti. Bu projeyi mutlaka hızına, kalitesine ve özellikle şeffaflığına güvendiğimiz Anonymous grubu üstlenmeli.

    Zaten RDR 2 projesi baya bi bitmeye yakın mutlu sona az kaldı gibi yaptıkları duyurudan anladığım kadarıyla.. DAİ gibi bir oyunu başka çevirebilecek bir elin parmaklarını geçmez.. En iyisi Görkem'e psikolojik baskı yapıp oyunun çevrilmesine ön ayak olmamız.

    Benim gibi düşünen olmasını bilmekte güzelmiş.
    Sana katiliyorum :)) Umarim iyi şeyler duyariz




  • Bu tür konuların pek anlam ifade etmediğini bilerek yazıyorum. Bence Animus üzerine düşeni yapıp DLC'leri çevirmeli. Anonymous da yeni AC oyununa yönelmeli çıktığında. DAI ise Animus tarafından devam ettirilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.