Şimdi Ara

DRAGON AGE II mi DRAGON AGE ORİGİNS Mİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence DA2'yi alıp sonra da cdyi kırabilirsin.
  • beyler tavsiyelerdende anlaşılacağı gibi orignsi alacağım ama ingilizcemin iyi olması gerekiyormuş bende türkçe yamasını indirdim sizce işe yararmı
  • tabiki origins
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

beyler tavsiyelerdende anlaşılacağı gibi orignsi alacağım ama ingilizcemin iyi olması gerekiyormuş bende türkçe yamasını indirdim sizce işe yararmı

türkçe yaması çok güzel ve kaliteli
  • RPG oynamak istiyorsan Dragon Age RPG oyunuymuş gibi davranan aksiyon oyunu istiyorsan DGII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 24 Temmuz 2012; 2:35:08 >
  • DA:Origins'ten aldığım zevki başka hiçbir oyundan almadım.Bu yaz 4.kez başlıyacağım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

DA:Origins'ten aldığım zevki başka hiçbir oyundan almadım.Bu yaz 4.kez başlıyacağım sanırım

all dlc ile oyna bence return to ostagar bölümü çok güzeldi
  • Türkçe Origins akar
  • ben 7 yaşımdan beri oyun oynuyorum hatta ilk oynadığım oyun prince of persia two thrones yani origins mi yoksa dragon age 2 mi diye sorarsan 2 derim nedeni ise şöyle açıklarım ben originssi bitiremedim nedense başta sarıyo ama sonra çok kötü geliyo o yüzden drg 2 derim ben ikiyi bitiremedim bi nedenden dolayi format atmam gerekti hatta şuan indirmeye koydum bitiricem dediyim gibi origins berbat grafikden dolayi felanda diyil grafik idare eder çok kötü olan yanı oynanışı çok küt geliyo bu arada oynicaksan originsde büyücü tercih et derim baya işe yarar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.