Bildirim
Dragon age Can you run it saçmaladı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
upcuk -
o siteler pek doğru sonuç vermiyor.Dungeon siege 3 oyununu açamaz demişti benim laptopa
en yüksek ayarlarda açtım.
fakat oyun tırt çıktı -
site ekran kartınızı veya başka bir bileşenini bilgisayarınızın doğru algılayamamış olabilir. -
Pek fazla güvenilir değil o site bana Black Ops'u açmaz diyordu eski pc'imde lakin neredeyse full özelliklerde oynuyordum. -
Can You Run İt tarzı siteler tanımlayamadığı sistem bileşenlerine geçemez diyor o yüzden kafayı takma o sitelere de bakma. -
bi ara dragon age denemek istedim can you run it den baktım olmuyo dedi hiç kurcalamadım meğersem benim sistem de yetiyomuş lan -
benim o siteye güvenip oynamaktan vazgeçtiğim bir sürü oyun var la -
quote:
Orijinalden alıntı: coolyabani
benim o siteye güvenip oynamaktan vazgeçtiğim bir sürü oyun var la
en iyisi kurup denemek :D elin ....ki ile gerdeğe girme derler anadoluda adamlar binyıllar ötesinden bize seslenmiş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X